Πώς να ενεργοποιήσετε τις σιωπηλές ειδοποιήσεις για μια εφαρμογή στο Android 7.0


Το Android 7.0 έχει κάνει σημαντικές αλλαγές στις λειτουργίες και το περιβάλλον χρήστη στις ειδοποιήσεις. Οι ειδοποιήσεις στο Android 7.0 ομαδοποιούνται πλέον ανάλογα με την εφαρμογή από την οποία προέρχονται. Αυτό έχει αφαιρέσει τη μακρά λίστα ειδοποιήσεων που μόλις γέμισαν τον πίνακα ειδοποιήσεων. Προστέθηκε μια λειτουργία γρήγορης απάντησης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απαντούν σε μηνύματα και email από μια ειδοποίηση και έχουν εισαχθεί επίπεδα προτεραιότητας για να μην σας διακόπτουν ασήμαντες ειδοποιήσεις. Τα επίπεδα προτεραιότητας για ειδοποιήσεις είναι μια πειραματική λειτουργία και φαίνεται να λειτουργεί καλά. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πειραματική λειτουργία για τη διαχείριση των ειδοποιήσεων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σιωπηλές ειδοποιήσεις. Οι σιωπηλές ειδοποιήσεις ορίζονται ανά εφαρμογή. Μια σιωπηλή ειδοποίηση δεν θα κάνει ήχο, δεν θα δονείται και δεν θα είναι δυνατή η αιχμή της. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε μια εφαρμογή να παρέχει αθόρυβες ειδοποιήσεις.

  Πώς να απενεργοποιήσετε απομακρυσμένα το Smart Lock στο Android

Υπάρχουν δύο τρόποι για να ορίσετε αθόρυβες ειδοποιήσεις.

Μέσω ειδοποίησης εφαρμογής

Όταν μια εφαρμογή σας στέλνει μια ειδοποίηση, ανοίξτε τον πίνακα ειδοποιήσεων και πατήστε παρατεταμένα την ειδοποίηση. Θα αλλάξει για να αποκαλύψει πρόσθετες ρυθμίσεις για τη διαχείριση της ειδοποίησης. Θα δείτε τρεις επιλογές. Εμφάνιση ειδοποιήσεων αθόρυβα, αποκλεισμός όλων των ειδοποιήσεων και μη σίγαση ή αποκλεισμός.

Επιλέξτε «Αθόρυβη εμφάνιση ειδοποιήσεων» και όλες οι ειδοποιήσεις που αποστέλλονται από την εφαρμογή δεν θα κάνουν πλέον ήχο ή δόνηση στη συσκευή σας.

  Πώς να επεξεργαστείτε την τοποθέτηση μαλακών κλειδιών στο Android

Μέσω των ρυθμίσεων εφαρμογής

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Ειδοποιήσεις. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην εφαρμογή για την οποία θέλετε να λαμβάνετε σιωπηλές ειδοποιήσεις και πατήστε την. Στην οθόνη ρυθμίσεων ειδοποιήσεων της εφαρμογής, θα δείτε τρεις επιλογές. Αποκλεισμός όλων, αθόρυβη εμφάνιση και παράκαμψη της λειτουργίας Μην ενοχλείτε. Ενεργοποιήστε την επιλογή Εμφάνιση αθόρυβα και η εφαρμογή θα στέλνει ειδοποιήσεις αθόρυβα.

Πώς εμφανίζονται οι σιωπηλές ειδοποιήσεις;

Μια αθόρυβη ειδοποίηση θα εξακολουθεί να εμφανίζεται στη γραμμή κατάστασης μέσω του εικονιδίου της εφαρμογής, θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος και στον πίνακα ειδοποιήσεων. Η συσκευή δεν θα σας ειδοποιήσει με κανέναν τρόπο όταν υπάρχει νέα ειδοποίηση.

  Εφαρμογή ομαδικών μηνυμάτων Android & iPhone για γραφεία