Πώς να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις φλας LED μόνο όταν το iPhone σας είναι αθόρυβο

Το iPhone δεν διαθέτει ειδική λυχνία LED ειδοποίησης. Το iOS από την άλλη πλευρά υποστηρίζει εδώ και καιρό ειδοποιήσεις LED για νέες ειδοποιήσεις. Όταν είναι ενεργοποιημένο, το iPhone σας χρησιμοποιεί το φλας της κάμερας για να στείλει τις ειδοποιήσεις LED. Αναβοσβήνει κάθε φορά που υπάρχει νέα ειδοποίηση. Είναι αυτονόητο ότι το φλας της κάμερας χρειάζεται πολύ περισσότερη ενέργεια από οποιαδήποτε λυχνία LED σε ένα τηλέφωνο Android. Δεν είναι ποτέ καλή ιδέα όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις LED. Ωστόσο, από το iOS 10, υπάρχει μια νέα επιλογή για την ενεργοποίηση ειδοποιήσεων LED. Μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε για όλες τις νέες ειδοποιήσεις ή μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε μόνο όταν το iPhone σας βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία. Να πώς.

  Γιατί η αποσύνδεση μιας συσκευής διορθώνει τόσα πολλά προβλήματα;

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Γενικά> Προσβασιμότητα. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα «Ακρόαση» και πατήστε «Φλας LED για ειδοποιήσεις». Αυτή η ρύθμιση προηγουμένως ήταν απλώς ένας διακόπτης για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων LED. Τώρα έχει τη δική του οθόνη ρυθμίσεων.

Η οθόνη LED Flash για ειδοποιήσεις έχει δύο διακόπτες. Φλας LED για ειδοποιήσεις και φλας σε αθόρυβο. Εάν ενεργοποιήσετε το διακόπτη «LED Flash για ειδοποιήσεις», θα λάβετε μια ειδοποίηση φλας LED για όλες τις νέες ειδοποιήσεις. Θα λειτουργεί όπως λειτουργούσε σε παλαιότερες εκδόσεις του iOS.

Εάν αφήσετε το διακόπτη «LED Flash for Alerts» απενεργοποιημένο, αλλά ενεργοποιήσετε το διακόπτη «Flash on Silent», θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις LED μόνο όταν το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία.

  Πώς να κάνετε αυτόματα BCC email χρησιμοποιώντας κανόνες στο Outlook

Η νέα ρύθμιση είναι χρήσιμη όταν πρέπει να θέσετε το iPhone σας σε αθόρυβη λειτουργία, π.χ. κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, αλλά θα θέλατε να μάθετε εάν έχετε νέα ειδοποίηση. Μπορείτε να αφήσετε το τηλέφωνό σας ξαπλωμένο μπρούμυτα για να επωφεληθείτε από τη λειτουργία Raise to wake και να εξακολουθείτε να είστε σε θέση να προσδιορίζετε διακριτικά πότε έχετε μια νέα ειδοποίηση.

Αυτή η δυνατότητα είναι πιθανώς διαθέσιμη μόνο στο iOS 10.2. Εάν δεν το βλέπετε στη σταθερή έκδοση του iOS 10.1, θα πρέπει να περιμένετε να κυκλοφορήσει η επόμενη κύρια έκδοση στο σταθερό κανάλι για να μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε.

  Πώς να εξαγάγετε τα δεδομένα σας στο Google Fit