Πώς να ενεργοποιήσετε την Εύρεση συσκευής στο Android

Το Android έχει μια λειτουργία παρακολούθησης συσκευής όπως ακριβώς και το iOS που σας επιτρέπει να βρείτε πού βρίσκεται η συσκευή σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τη συσκευή σας, αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να καλέσετε τη συσκευή σας και να την βρείτε σε περίπτωση που την έχετε τοποθετήσει άστοχα στο ίδιο δωμάτιο ή σπίτι στο οποίο βρίσκεστε. Η λειτουργία ήταν πάντα ενσωματωμένη στο Android, αλλά η Google μια αποκλειστική εφαρμογή Find My Device στο Play Store. Σας δίνει εύκολη πρόσβαση στον πίνακα εργαλείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας και να τις παρακολουθήσετε.

  Διαχειριστής αιωρούμενου προχείρου που αποθηκεύει πολλά αποσπάσματα [Android]

Εύρεση της συσκευής μου στο Android

Εγκαταστήστε το Find My Device από το Google Play Store. Μπορείτε να το λάβετε από τον σύνδεσμο ή εάν αποφασίσετε αργότερα να το αναζητήσετε στην εφαρμογή Google Play Store, φροντίστε να κατεβάσετε αυτήν που έχει δημοσιευτεί από την Google.

Εκτελέστε την εφαρμογή και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google. Μπορείτε, προαιρετικά, να συνδεθείτε ως επισκέπτης χρήστης.

Μόλις συνδεθείτε, θα πρέπει να επιτρέψετε στην εφαρμογή πρόσβαση στην τοποθεσία σας. Θα βρει την τρέχουσα συσκευή σας στον χάρτη και μπορείτε να την καλέσετε αν θέλετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Enable Secure & Erase από την εφαρμογή.

Το κουμπί “Περισσότερες επιλογές”, π.χ., οι τρεις κουκκίδες στο επάνω μέρος σάς επιτρέπουν να μετονομάσετε τη συσκευή σας και να αλλάξετε λογαριασμό εάν θέλετε. Μπορείτε επίσης να ανανεώσετε την τοποθεσία για μια συσκευή και να ενεργοποιήσετε μια επιλογή που απαιτεί να συνδέεστε πάντα κάθε φορά που εκκινείται η εφαρμογή.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Color Pop στο Google Photos στο Android

Η εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής δεν είναι απαραίτητη εάν θέλετε να μπορείτε να βρείτε τη συσκευή στα χέρια σας. Η τοποθεσία του τηλεφώνου σας παρακολουθείται από την Google και μπορείτε να τη βρείτε από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι το Google Find my phone. Μπορείτε επίσης να βρείτε το τηλέφωνό μου Google στο πρόγραμμα περιήγησής σας Android, ωστόσο η χρήση της εφαρμογής σημαίνει ότι έχετε πολύ λιγότερα πατήματα και καλύτερο πίνακα ελέγχου.

Η επιλογή Είσοδος ως επισκέπτης είναι όταν πρέπει να συνδεθείτε με έναν λογαριασμό Google που δεν έχετε διαμορφώσει στο τηλέφωνό σας ή έναν λογαριασμό που δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μακροπρόθεσμα. Με όποιον λογαριασμό και αν συνδεθείτε, θα αποσυνδεθεί τη δεύτερη στιγμή που θα κλείσετε την εφαρμογή.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση και τις ειδοποιήσεις έκθεσης στον COVID-19 στο Android

Αυτή είναι η επώνυμη εφαρμογή της Google, επομένως οι χρήστες θα την προτιμήσουν από άλλες παρόμοιες λύσεις και υπάρχουν τουλάχιστον εκατό από αυτές. Δεν είναι όλα τόσο αξιόπιστα όσο η λύση της Google, επομένως η εφαρμογή θα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη.