Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά έναν λογαριασμό Snapchat

Το Snapchat έχει μια βάση θαυμαστών μεταξύ όλων. Ξεκίνησε την τάση των φίλτρων κάμερας και έχει γίνει το αγαπημένο όλων. Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό Snapchat, πρέπει να έχετε έναν. Αλλά αν έχετε ένα και το έχετε διαγράψει και τώρα θέλετε να μάθετε πώς να το ενεργοποιήσετε ξανά, είστε στο σωστό μέρος. Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα σχετικά με τον τρόπο επανενεργοποίησης ενός λογαριασμού Snapchat και την κατάργηση αποκλεισμού από το Snapchat. Επίσης, θα κατανοήσετε εάν μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά έναν μόνιμα κλειδωμένο λογαριασμό Snapchat και τι πρέπει να κάνετε όταν ο λογαριασμός σας στο Snapchat έχει διαγραφεί. Ας βουτήξουμε!

Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά έναν λογαριασμό Snapchat

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν πώς να ενεργοποιήσετε ξανά έναν λογαριασμό Snapchat με λεπτομερή τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να δημιουργήσετε μια γεωγραφική περιφραγμένη ιστορία στο Snapchat

Πόσο διαρκούν οι απαγορεύσεις συσκευών Snapchat;

Η διάρκεια της απαγόρευσης της συσκευής εξαρτάται από τη σοβαρότητα της παραβίασης που διαπράχθηκε από τον συγκεκριμένο λογαριασμό Snapchat. Εάν η παράβαση έχει συμβεί για πρώτη φορά, αυτός ο λογαριασμός θα λάβει μια προσωρινή απαγόρευση που θα διαρκέσει για λίγες ημέρες. Αλλά αν αυτός ο λογαριασμός επαναλάβει τις παραβιάσεις πολλές φορές, ο λογαριασμός και η συσκευή μπορούν να αποκλειστούν οριστικά από το Snapchat.

Μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό από το Snapchat;

Ναί. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του Snapchat και να γνωστοποιήσετε το αίτημά σας για κατάργηση αποκλεισμού του αποκλεισμένου λογαριασμού σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά έναν λογαριασμό Snapchat;

Η ανάκτηση ενός διαγραμμένου λογαριασμού Snapchat είναι μια βόλτα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

1. Επισκεφθείτε το Υποστήριξη Snapchat σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Ο λογαριασμός μου και η ασφάλεια.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Έχω πρόβλημα σύνδεσης.

4. Κάντε κλικ στο Δεν μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στον λογαριασμό μου στην ενότητα Τι μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

5. Επιλέξτε Βλέπω ένα μήνυμα σφάλματος όταν συνδέομαι κάτω από το Oh no! Πείτε μας περισσότερα… ενότητα.

6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στις ερωτήσεις λογαριασμού.

  Πώς να προσθέσετε μουσική στα Snaps ή τις ιστορίες σας στο Snapchat

7. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επανενεργοποίηση ενός λογαριασμού Snapchat στην ενότητα Επανενεργοποίηση του διαγραμμένου λογαριασμού σας. Αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε έναν διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat.

Σημείωση: Ή κάντε κλικ στο κλειδωμένο εάν ο λογαριασμός σας είναι κλειδωμένος.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να καταργήσετε την απαγόρευση από το Snapchat.

Τι κάνετε εάν ο λογαριασμός σας στο Snapchat έχει διαγραφεί;

Εάν είστε επίσης αυτός του οποίου ο λογαριασμός έχει διαγραφεί, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί το Snapchat θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε τον διαγραμμένο λογαριασμό σας στο Snapchat επισκεπτόμενοι Υποστήριξη Snapchat. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να έρθετε σε επαφή με την ομάδα υποστήριξης του Snapchat.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά έναν μόνιμα κλειδωμένο λογαριασμό Snapchat;

Όχι. Το Snapchat κλειδώνει ορισμένους λογαριασμούς στην πλατφόρμα του εάν εντοπίσουν παραβιάσεις του Όροι χρήσης ή Οδηγίες κοινότητας. Και δεν υπάρχει τρόπος για κανέναν λογαριασμό Snapchat να ξεκλειδωθεί.

Μπορείτε να ανακτήσετε έναν διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat μετά από 30 ημέρες;

Όχι, αν ο λογαριασμός σας στο Snapchat έχει διαγραφεί για περισσότερες από 30 ημέρες, δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να τον ανακτήσετε.

Γιατί δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας στο Snapchat;

Ένας από τους λόγους που δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας στο Snapchat είναι ότι έχουν περάσει περισσότερες από 30 ημέρες από την τελευταία φορά που τον απενεργοποιήσατε και δεν μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση σε αυτόν. Ο άλλος λόγος μπορεί να είναι ότι προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας αμέσως αφού τον ρυθμίσετε για διαγραφή. Σε αυτήν την περίπτωση, το Snapchat εξακολουθεί να εργάζεται για την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας και δεν μπορεί να αποδεχτεί το αίτημα για επανενεργοποίηση.

  Πώς να αλλάξετε τα Streak Emojis στο Snapchat

Πώς μοιάζει ένας απενεργοποιημένος λογαριασμός Snapchat;

Σύμφωνα με το Snapchat, εάν τυχαίνει να διαγράψετε την εφαρμογή, οι μνήμες σας στο Snapchat θα παραμείνουν ανέπαφες και δεν θα αφαιρεθούν. Ας υποθέσουμε ότι έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή τοποθεσίας στο Snapchat, κατά τη διαγραφή της εφαρμογής. Σε αυτήν την περίπτωση, το Snapchat θα χάσει το προνόμιο πρόσβασης στο GPS και στην τρέχουσα τοποθεσία του κινητού σας τηλεφώνου, κάτι που τελικά σημαίνει ότι οι φίλοι σας δεν θα μπορούσαν να δουν την τοποθεσία σας στον χάρτη του Snapchat. Παρόλο που έχετε διαγράψει την εφαρμογή, ο λογαριασμός σας εξακολουθεί να είναι ενεργός, οι φίλοι σας θα εξακολουθούν να μπορούν να σας στέλνουν στιγμιότυπα και μηνύματα στον λογαριασμό σας.

Γιατί το Snapchat απενεργοποίησε τον λογαριασμό σας;

Εκτός από το τεχνικό πρόβλημα του Snapchat, άλλοι λόγοι για τους οποίους το Snapchat διαγράφει οριστικά τον λογαριασμό σας μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Καταχρηστική συμπεριφορά στο Snapchat
  • Παραβίαση των όρων και προϋποθέσεων της εφαρμογής Snapchat
  • Χρήση εφαρμογών τρίτων για χρήση του λογαριασμού Snapchat

Αυτοί οι λόγοι μπορεί τελικά να οδηγήσουν στο Snapchat να κλειδώσει οριστικά τον λογαριασμό σας ή να τον απενεργοποιήσει.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να αλλάξετε διεύθυνση στο πρόγραμμα οδήγησης DoorDash. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.