Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία προγραμματιστή στο Discord

Γνωρίζατε ότι το Discord έχει λειτουργία προγραμματιστή; Ναι, καλά διαβάσατε. Η λειτουργία προγραμματιστή του Discord σάς βοηθά να έχετε πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες, όπως αναγνωριστικά καναλιών διακομιστών, καναλιών και μηνυμάτων. Είτε είστε προγραμματιστής ρομπότ είτε κάποιος που θέλει να εξερευνήσει τι είναι το χαρακτηριστικό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία προγραμματιστή στο Discord.

Discord Developer Mode: Explained (2022)

Τι είναι η Λειτουργία προγραμματιστή στο Discord;

Το Discord διαθέτει λειτουργία προγραμματιστή που βοηθά τους προγραμματιστές να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες στην εφαρμογή συνομιλίας. Απευθύνεται σε προγραμματιστές bot, η λειτουργία ξεκλειδώνει μια νέα επιλογή στο μενού περιβάλλοντος που σας επιτρέπει να αντιγράψετε εύκολα τα αναγνωριστικά των διακομιστών, των καναλιών, των μελών του διακομιστή, ακόμη και των μηνυμάτων. Αυτά τα αναγνωριστικά είναι χρήσιμα όταν διαμορφώνετε το Discord bot σας. Η λειτουργία προγραμματιστή είναι επίσης απαραίτητη για προγραμματιστές που θέλουν να ενσωματώσουν την υπηρεσία τους στην πλούσια παρουσία που εμφανίζεται ως κατάσταση δραστηριότητας.

  Πώς να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο Discord

Ενεργοποίηση Discord Developer Mode (επιτραπέζιος υπολογιστής, Web)

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Discord και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Για προχωρημένους» στην αριστερή πλαϊνή γραμμή στη σελίδα ρυθμίσεων του Discord.

3. Τώρα, ενεργοποιήστε την εναλλαγή “Λειτουργία προγραμματιστή” για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία προγραμματιστή στη λειτουργία Αντιγραφή αναγνωριστικού στο Discord. Έχετε πλέον πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες που επικεντρώνονται στους προγραμματιστές που προσφέρει η δημοφιλής εφαρμογή συνομιλίας.

4. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στη «Λειτουργία δοκιμής εφαρμογής» σε δοκιμαστικές αγορές SKU που συνδέονται με την εφαρμογή σας. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το Discord έχει σταματήσει τη λειτουργία που επιτρέπει στις εταιρείες να δημιουργούν κανάλια αποθήκευσης σε διακομιστές Discord από τον Μάρτιο του 2022.

5. Μπορείτε να εισαγάγετε το αναγνωριστικό της εφαρμογής σας για να εισέλθετε σε δοκιμαστική λειτουργία για την εφαρμογή σας. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή η δυνατότητα αναμένεται να καταργηθεί σύντομα.

  Πώς να ενισχύσετε έναν διακομιστή Discord

6. Αφού ενεργοποιήσετε τη λειτουργία προγραμματιστή, μπορείτε να αντιγράψετε αναγνωριστικά διακομιστών, μελών, καναλιών και μηνυμάτων. Μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ σε ένα κανάλι ή μήνυμα και να πατήσετε «Αντιγραφή αναγνωριστικού», όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Discord Developer Mode (Android, iOS)

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Discord στο τηλέφωνό σας και πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την κάτω γραμμή πλοήγησης. Τώρα, πατήστε «Συμπεριφορά» στις Ρυθμίσεις εφαρμογής και ενεργοποιήστε την εναλλαγή «Λειτουργία προγραμματιστή» στην επόμενη σελίδα. Και αυτό είναι όλο. Έχετε ενεργοποιήσει με επιτυχία τη λειτουργία προγραμματιστή στην εφαρμογή Discord για κινητά.

2. Έχοντας ενεργοποιήσει τη λειτουργία προγραμματιστή, μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στα αναγνωριστικά των καναλιών και των μηνυμάτων. Για να δείτε το αναγνωριστικό ενός καναλιού Discord, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε παρατεταμένα το όνομα του καναλιού και να επιλέξετε «Αντιγραφή αναγνωριστικού» από το αναδυόμενο μενού.

Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τη λειτουργία προγραμματιστή στο Discord για κινητά;

  Πώς να αλλάξετε την περιοχή διακομιστή στο Discord

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία προγραμματιστή μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις χρήστη -> Συμπεριφορά -> Λειτουργία προγραμματιστή στην εφαρμογή Discord για κινητά. Στην πραγματικότητα, έχουμε λεπτομερώς τα βήματα που απαιτούνται για την ενεργοποίηση της λειτουργίας προγραμματιστή Discord σε αυτό το άρθρο.

Ε: Πού μπορώ να βρω το αναγνωριστικό χρήστη/ διακομιστή/ μηνύματος;

Μπορείτε να βρείτε αναγνωριστικά στο Discord με λειτουργία προγραμματιστή. Αφού ενεργοποιήσετε τη λειτουργία προγραμματιστή, κάντε δεξί κλικ σε έναν χρήστη/διακομιστή/μήνυμα και επιλέξτε «Αντιγραφή αναγνωριστικού» από το μενού περιβάλλοντος.

Ε: Γιατί δεν εμφανίζεται η λειτουργία προγραμματιστή του Discord;

Το Discord είχε τη λειτουργία προγραμματιστή στις ρυθμίσεις εμφάνισης. Ωστόσο, από τότε η εταιρεία έχει μετακινήσει την επιλογή σε μια ειδική καρτέλα “Για προχωρημένους” που είναι προσβάσιμη από την αριστερή πλαϊνή γραμμή.

Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερες δυνατότητες με τη λειτουργία Discord Developer Mode

Αυτό μας φέρνει στο τέλος του οδηγού μας για να ενεργοποιήσουμε τη λειτουργία προγραμματιστή στο Discord. Είναι μια εύχρηστη προσθήκη για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν bots και να προσθέσουν πλούσια υποστήριξη παρουσίας στα παιχνίδια τους. Εάν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε μόνοι σας ένα bot, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τη δημιουργία ενός ρομπότ Discord με το Node.js. Διαχωρίζουμε επίσης οδηγούς για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ένα αόρατο όνομα και avatar Discord και να δημιουργήσετε ένα κανάλι Discord μόνο για ανάγνωση.