Πώς να εμφανίσετε πατήματα πλήκτρων στην οθόνη σας στο macOS

Το macOS έχει μια μικρή δυνατότητα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε τον δρομέα σας εάν τον χάσετε. Απλώς κουνώντας το ποντίκι σας ή σύροντας σε ένα trackpad θα το μεγεθύνετε στην οθόνη σας πριν το επαναφέρετε στο σωστό του μέγεθος. Οι οπτικές ενδείξεις όπως αυτή είναι αρκετά χρήσιμες. Εάν χρειάστηκε ποτέ να προβάλετε πατήματα πλήκτρων στην οθόνη σας όταν τα πατάτε, είτε για να σας βοηθήσουν να δουλέψετε καλύτερα είτε για να κάνετε μια καλή εκπομπή οθόνης, το Keycastr είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό. Το Keycastr μπορεί να εμφανίζει πατήματα πλήκτρων στην οθόνη σας ως επικαλύψεις. Μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα της επικάλυψης και του κειμένου. Έχει δύο διαφορετικά στυλ εμφάνισης πλήκτρων και μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζονται μόνο πληκτρολογήσεις που χρησιμοποιούνται με τα πλήκτρα Ctrl, Command, Option και Shift.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα σύνδεσης macOS High Sierra Root

Εμφάνιση πλήκτρων

Κατεβάστε Keycastr από το Github. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που απαιτεί δικαιώματα προσβασιμότητας. Μόλις το κατεβάσετε, ανοίξτε τις Προτιμήσεις συστήματος και μεταβείτε στις Προτιμήσεις Απόρρητο και ασφάλεια. Μεταβείτε στην καρτέλα Απόρρητο, επιλέξτε Προσβασιμότητα από τη στήλη στα αριστερά. Κάντε κλικ στο κουμπί συν στο κάτω μέρος και επιλέξτε Keycastr.

Αφού προσθέσετε την εφαρμογή, μπορείτε να την εκτελέσετε. Σίγουρα θέλεις να περάσεις από τις προτιμήσεις. Μεταβείτε στην καρτέλα Εμφάνιση και ελέγξτε τις επιλογές του οπτικοποιητή από το αναπτυσσόμενο μενού “Επιλεγμένος οπτικοποιητής”. Όσο για τα υπόλοιπα, προσαρμόστε τον τρόπο εμφάνισης των πλήκτρων. Οι προεπιλογές είναι εξαιρετικές, αλλά οι δικές σας συγκεκριμένες ανάγκες ενδέχεται να απαιτούν αλλαγή τους.

  Γιατί πρέπει να καθυστερήσετε τις αναβαθμίσεις του macOS σας

Η οθόνη Svelte εμφανίζει μια επικάλυψη που θα επισημαίνει μόνο τα πλήκτρα Command, Option, κ.λπ. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή «Εμφάνιση όλων των πλήκτρων» για να δείτε κάθε πλήκτρο.

Ο προεπιλεγμένος οπτικοποιητής εμφανίζει πατήματα πλήκτρων κάτω αριστερά. Για να το μετακινήσετε στη μέση, χρησιμοποιήστε τον κέρσορα για να το σύρετε όπου θέλετε να εμφανίζεται.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετική για οποιονδήποτε χρειάζεται να καταγράφει τακτικά μια εκπομπή οθόνης. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε τα εγκεφαλικά επεισόδια ως κείμενο στο post-production, έτσι ώστε αυτή η εφαρμογή να μην είναι κάτι χωρίς το οποίο μπορείτε να ζήσετε, ωστόσο, αυτό το κάνει πολύ πιο εύκολο. Μπορείτε να τοποθετήσετε την επικάλυψη οπουδήποτε στην οθόνη σας. δεν περιορίζεστε μόνο στην κάτω αριστερή γωνία ή στο κέντρο της οθόνης. Εάν η προεπιλεγμένη θέση της επικάλυψης βρίσκεται εκτός της περιοχής εγγραφής, μπορείτε να τη μετακινήσετε όπου ταιριάζει καλύτερα στην εγγραφή σας.

  Πώς να προσθέσετε την επιλογή «Άνοιγμα με…» στο μενού περιβάλλοντος για οποιαδήποτε εφαρμογή στο macOS

Εκτός από μια εκπομπή οθόνης, αυτό το εργαλείο είναι εξαιρετικό εάν μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε συντομεύσεις πληκτρολογίου με μια νέα, περίπλοκη εφαρμογή. Η οπτικοποίηση των πλήκτρων που πατάτε θα σας βοηθήσει να μάθετε τις συντομεύσεις πολύ πιο γρήγορα.