Πώς να ελέγξετε τη φωτεινότητα του φακού του iPhone σας

Πιθανότατα δεν αποτελεί έκπληξη για οποιονδήποτε ιδιοκτήτη iPhone ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φλας LED στο πίσω μέρος του iPhone σας ως φακό. Η Apple έχει συμπεριλάβει τη συντόμευση στο Κέντρο Ελέγχου από το iOS 7. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να ελέγξετε τη φωτεινότητα του φακού του iPhone σας; Να πώς.

Αρχικά, εκκινήστε το Κέντρο Ελέγχου στο iPhone σας χρησιμοποιώντας μία από τις δύο μεθόδους που αναφέρονται εδώ:

iPhone X ή νεότερο: Σύρετε προς τα κάτω από την επάνω δεξιά άκρη της οθόνης.
iPhone SE και iPhone 8 ή νεότερο: Σύρετε προς τα πάνω από το κάτω άκρο της οθόνης.

  Ένα φύλλο εξαπάτησης για εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για το iPhone σας

Όταν εμφανιστεί το Κέντρο Ελέγχου στην οθόνη σας, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο του φακού. (Η ακριβής διάταξη των εικονιδίων του Κέντρου Ελέγχου θα διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που το έχετε προσαρμόσει.)

Αφού κρατήσετε το εικονίδιο για λίγο, θα δείτε μια νέα οθόνη με ένα εικονίδιο φακού στην κορυφή και ένα μεγάλο ρυθμιστικό πέντε τμημάτων στη μέση. Το επάνω τμήμα σημαίνει μέγιστη φωτεινότητα του φακού και το κάτω μέρος σημαίνει ότι ο φακός είναι εντελώς απενεργοποιημένος.

Για να αλλάξετε τη φωτεινότητα του φακού σας, κρατήστε πατημένο και μετακινήστε το δάχτυλό σας πάνω και κάτω κατά μήκος του ρυθμιστικού. Ή απλώς πατήστε το τμήμα που αντιστοιχεί στο επίπεδο που θέλετε. Προειδοποιήστε ότι οι πιο φωτεινές ρυθμίσεις θα εξαντλήσουν την μπαταρία του iPhone σας πιο γρήγορα.

  Πώς να κάνετε μεταφορά και απόθεση μεταξύ εφαρμογών σε ένα iPad

Όταν το ρυθμίσετε όπως θέλετε, πατήστε την οθόνη μία φορά και το ρυθμιστικό θα εξαφανιστεί, αλλά ο φακός θα παραμείνει αναμμένος. Για να απενεργοποιήσετε τον φακό, εκκινήστε ξανά το Κέντρο Ελέγχου (εάν χρειάζεται) και πατήστε το εικονίδιο του φακού που τονίζεται.

Την επόμενη φορά που θα πατήσετε το εικονίδιο του φακού του Κέντρου Ελέγχου για να το ενεργοποιήσετε, θα είναι προεπιλεγμένη η τελευταία ρύθμιση φωτεινότητας που ορίσατε στο ρυθμιστικό.

Τώρα ίσως αναρωτιέστε: Εάν μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα τη φωτεινότητα του φακού, πόσο φωτεινό είναι συνήθως; Από προεπιλογή, ο φακός του iPhone σας ανάβει στη χαμηλότερη ρύθμιση, ισοδύναμη με ένα τμήμα φωτεινότητας στη χειροκίνητη κλίμακα, την οποία η Apple πιθανώς ρυθμίζει για να εξοικονομήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

  Πώς να βρείτε συντεταγμένες γεωγραφικού πλάτους και μήκους χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google

Ελπίζουμε αυτό να ρίξει λίγο φως στο θέμα!