Πώς να ελέγξετε τη συμβατότητα συσκευών και εφαρμογών πριν κάνετε κράτηση αντιγράφου των Windows 10

Τα Windows 10 έρχονται 29 Ιουλίου 2015. Χαρείτε. Η Microsoft πήρε όλα όσα μισούσατε για τα Windows 8/8.1 και τα έκανε όλα καλύτερα. Η Microsoft είναι επίσης πολύ πιο επιθετική στο να κάνει τους ανθρώπους να κάνουν αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση και εγώ είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με την προσπάθεια που έχουν καταβάλει. Μια πρόσφατη ενημέρωση των Windows θα έχει προσθέσει μια νέα εφαρμογή για κράτηση αντιγράφου των Windows 10, το οποίο είναι δωρεάν για όλους στα Windows 7 και 8/8.1. Η εφαρμογή περιλαμβάνει μια πολύ χρήσιμη λειτουργία που θα ελέγχει εάν ο υπολογιστής σας είναι συμβατός με τα Windows 10. Οι περισσότεροι υπολογιστές θα είναι συμβατοί, αλλά η εφαρμογή εξακολουθεί να είναι πολύ χρήσιμη επειδή σας ενημερώνει εάν μια συγκεκριμένη συσκευή ή εφαρμογή που έχετε εγκαταστήσει αυτήν τη στιγμή στο σύστημά σας θα λειτουργήσει μόλις κάνετε αναβάθμιση. Δείτε πώς να εκτελέσετε τον έλεγχο.

  Τρόπος αναζήτησης στο μητρώο των Windows για κλειδί, τιμή ή δεδομένα

Ανοίξτε την εφαρμογή Λήψη Windows 10 κάνοντας κλικ στο εικονίδιο των Windows στο δίσκο συστήματος.

Προτού προχωρήσετε βιαστικά και κρατήσετε τη δωρεάν αναβάθμισή σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο του χάμπουργκερ επάνω αριστερά και στο πλαίσιο που ανοίγει, κάντε κλικ στο Check Your PC.

Η εφαρμογή χρειάζεται πολύ λίγο χρόνο για να εκτελέσει τον έλεγχο και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα από την πλευρά σας. Τα αποτελέσματα χωρίζονται σε δύο ενότητες. συσκευές που παραθέτουν μη συμβατό υλικό και Εφαρμογές που θα αναφέρουν μη συμβατές εφαρμογές. Ο υπολογιστής σας μπορεί να εξακολουθεί να είναι συμβατός, αλλά ορισμένες συσκευές δεν θα είναι συμβατός και είναι σημαντικό να ελέγξετε ποιες συσκευές δεν είναι, γιατί μερικές φορές μια κρίσιμη συσκευή ενδέχεται να μην υποστηρίζεται.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τον δέκτη CPU Ryzen για κινητά Slimbook στο Ubuntu

Για παράδειγμα, ο εικονικός ασύρματος προσαρμογέας της Broadcom δεν είναι ακόμη συμβατός με τα Windows 10 και για το σύστημα έκανα τον έλεγχο, και αυτή είναι μια ζωτικής σημασίας συσκευή που απαιτείται για τη σύνδεση σε ασύρματο δίκτυο.

Ενδέχεται να δείτε οποιοδήποτε είδος συσκευής αναφέρεται στα αποτελέσματα, οπότε προτού προχωρήσετε και κάνετε κράτηση για το νέο σας αντίγραφο των Windows 10, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας για να δείτε πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη συσκευή. Παρά το γεγονός ότι αυτή η κρίσιμη συσκευή δεν είναι συμβατή, εάν έκανα κράτηση για ένα αντίγραφο, τα Windows θα αναβαθμίζονταν και θα με άφηναν με προβλήματα συνδεσιμότητας.

  Πώς να συνδεθείτε αυτόματα στο Mac σας χωρίς κωδικό πρόσβασης

Για όλους τους αναγνώστες μας που δεν βλέπουν την εφαρμογή Λήψη Windows 10, δοκιμάστε αυτές τις λύσεις και δείτε αν βοηθούν.