Πώς να ελέγξετε τη λίστα ακολούθων του Twitch

Εάν είστε εκκολαπτόμενος streamer του Twitch, μπορεί να είστε περίεργοι να μάθετε ποιος σας ακολουθεί στην πλατφόρμα. Ο έλεγχος της λίστας των ακολούθων σας στο Twitch θα σας βοηθήσει να αναλύσετε την ανάπτυξή σας στο Twitch και να γνωρίσετε τους θαυμαστές σας. Αν αναρωτιέστε τι μετράνε οι ακόλουθοί σας στο Twitch, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε αναλυτικά πώς να ελέγξετε ποιος σας ακολουθεί στο Twitch.

Ελέγξτε ποιος σας ακολουθεί στο Twitch (2022)

Ελέγξτε τη λίστα ακολούθων του Twitch στην επιφάνεια εργασίας (PC, Mac)

1. Ανοίξτε το Twitch και κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

2. Όταν εμφανιστεί η λίστα επιλογών, κάντε κλικ στο «Πίνακας ελέγχου δημιουργού» για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας για συγκεκριμένους δημιουργούς.

3. Από την αριστερή πλαϊνή γραμμή, κάντε κλικ στη «Λίστα ακολούθων» για να δείτε μια λίστα με τους ακόλουθούς σας στο Twitch.

  Πώς να δείτε ποιος παρακολουθεί στο Twitch

4. Τώρα θα βλέπετε όλους όσους σας ακολουθούν στο Twitch. Από αυτή τη σελίδα, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε τον ακόλουθο σας ως φίλο, να τον ακολουθήσετε ή να του στείλετε ένα μήνυμα.

Ελέγξτε τη λίστα ακολούθων του Twitch στο κινητό (Android, iOS)

Πριν φτάσουμε στα βήματα, αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν μπορείτε να δείτε τη λίστα των ακολούθων σας στο Twitch στις εφαρμογές της εταιρείας για κινητά που είναι διαθέσιμες σε Android ή iOS. Αυτό που μπορείτε να κάνετε από την εφαρμογή είναι να ελέγξετε τον αριθμό των ακολούθων που έχετε. Αν θέλετε να δείτε την ακριβή λίστα των οπαδών σας στο Twitch, θα πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στην έκδοση web του Twitch από ένα πρόγραμμα περιήγησης. Έχουμε προσθέσει οδηγίες και για τα δύο, οπότε διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε ποιος σας ακολουθεί στο Twitch από το τηλέφωνό σας.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Twitch και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Η εφαρμογή θα σας μεταφέρει τώρα στη σελίδα ρυθμίσεων λογαριασμού.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας και θα δείτε τον αριθμό των ακολούθων του Twitch. Όπως αναφέραμε παραπάνω, δεν μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των ακολούθων σας από την εφαρμογή για κινητά. Τίποτα δεν συμβαίνει όταν πατάτε τον αριθμό των ακολούθων στην εφαρμογή. Δείτε τα παρακάτω βήματα για μια λύση για να δείτε τους οπαδούς σας στο Twitch στο τηλέφωνό σας Android ή iOS.

  Πώς να αποθηκεύσετε τις ροές του Twitch για αργότερα στο Linux

3. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε την έκδοση web του Twitch. Από προεπιλογή, το Twitch θα σας μεταφέρει στην έκδοση για φορητές συσκευές του ιστότοπου. Ωστόσο, δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitch από την έκδοση του ιστότοπου για κινητά. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να πατήσετε στο κάθετο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στο πρόγραμμα περιήγησης και να επιλέξετε “Desktop site” για να αποκτήσετε πρόσβαση στην έκδοση desktop του Twitch από το τηλέφωνό σας.

4. Τώρα θα βλέπετε την web έκδοση του Twitch στο πρόγραμμα περιήγησής σας για κινητά. Όταν είστε εδώ, πατήστε το κουμπί «Σύνδεση» στην επάνω δεξιά γωνία για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

5. Αφού συνδεθείτε, τα βήματα για να δείτε τους ακόλουθούς σας είναι τα ίδια με την έκδοση web. Για ανάκληση, πρέπει να πατήσετε στο εικονίδιο του προφίλ σας και να επιλέξετε «Πίνακας ελέγχου δημιουργού».

  Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη δημιουργία κλιπ στο Twitch

6. Πατήστε “Λίστα ακολούθων” από την αριστερή πλαϊνή γραμμή και θα μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα ακολούθων στο Twitch απευθείας από το τηλέφωνό σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Πώς να δείτε ποιος σας ακολουθεί στο Twitch στο κινητό;

Δεν μπορείτε να δείτε τη λίστα των ακολούθων σας στο Twitch από την εφαρμογή για κινητά. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης και να δείτε τους ακόλουθούς σας από τον Ιστό.

Ε: Μπορείς να αποκλειστείς στο Twitch επειδή αγοράζεις οπαδούς;

Ναι, η αγορά ακολούθων στο Twitch είναι αντίθετη με τους όρους παροχής υπηρεσιών της εταιρείας και ο λογαριασμός σας μπορεί να αποκλειστεί.
Ε: Πόσους ακόλουθους χρειάζεστε για να γίνετε συνεργάτης του Twitch;

Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών του Twitch, θα χρειαστείτε 50 ακόλουθους, 8 ώρες ροής και ροή σε 7 διαφορετικές ημέρες. Θα πρέπει επίσης να έχετε κατά μέσο όρο τουλάχιστον 3 θεατές ανά ροή.

Ελέγξτε εύκολα τους οπαδούς σας στο Twitch

Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα των ακολούθων σας στο Twitch. Εάν είστε νέος δημιουργός που είχα μπερδευτεί σχετικά με το πώς να ελέγξετε τους οπαδούς του Twitch, ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε. Όσο είστε σε αυτό, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα άρθρα μας σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε ένα διαδικτυακό πάρτι ταινιών στο Twitch και πώς να κάνετε ροή στο Twitch από το PS5.