Πώς να ελέγξετε την κατάσταση αξίωσης FedEx

Η FedEx είναι μία από τις πολλές εταιρείες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στείλετε και να λάβετε σχεδόν οτιδήποτε. Η υπηρεσία είναι από τις μεγαλύτερες στο είδος της και είναι αξιόπιστη. Τούτου λεχθέντος, καμία υπηρεσία παράδοσης δεν είναι απρόσβλητη σε προβλήματα. Τα αντικείμενα μπορεί να χαθούν, να μην αποσταλούν ή να καταστραφούν κατά τη μεταφορά. Για κατεστραμμένα ή χαμένα αντικείμενα, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στη FedEx. Το παράπονο θα πάρει χρόνο για να επιλυθεί, αλλά μπορείτε να το ελέγξετε για να δείτε τι πρόοδο έχει σημειωθεί.

Κατάσταση αξίωσης FedEx

Ελέγξτε την κατάσταση αξίωσης FedEx

Μπορείτε να υποβάλετε αξίωση μέσω της FedEx online. Η αξίωση μπορεί να υποβληθεί για έως και 200 ​​αντικείμενα κάθε φορά και μπορεί να υποβληθεί διαδικτυακά. Θα χρειαστεί να προσθέσετε δικαιολογητικά για την αξίωση και μπορείτε να υποβάλετε αξιώσεις για τοπικές (εντός χώρας) αποστολές και για διεθνείς αποστολές (προς ή εκτός της χώρας).

  Πώς να ομαδοποιήσετε εφαρμογές σε ένα μόνο παράθυρο στα Windows 10

Για να υποβάλετε αξίωση, χρειάζεστε:

Αριθμός παρακολούθησης για την αποστολή
Απόδειξη ή τιμολόγιο παράδοσης
Οποιαδήποτε τεκμηρίωση που αποδεικνύει ότι αγοράσατε το αντικείμενο που διεκδικείτε έχει χαθεί ή καταστραφεί

Η αξίωση μπορεί να υποβληθεί ηλεκτρονικά, μπορεί να υποβληθεί συμπληρώνοντας και στέλνοντας μέσω email μια φόρμα με δυνατότητα λήψης. Ανεξάρτητα από τον τρόπο υποβολής μιας αξίωσης, η ακόλουθη μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της κατάστασής της.

Αριθμός παρακολούθησης αξίωσης

Όταν υποβάλλετε μια καταγγελία, η FedEx σάς στέλνει email για να επιβεβαιώσει ότι η καταγγελία έχει παραληφθεί. Το email επιβεβαίωσης περιέχει έναν κωδικό/αριθμό παρακολούθησης. Αυτός ο αριθμός είναι απαραίτητος για την παρακολούθηση της αξίωσης. Εάν έχετε υποβάλει αξίωση και δεν έχετε λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης, θα πρέπει να το υποβάλετε ξανά ή να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών της FedEx για να μάθετε τι συμβαίνει (βεβαιωθείτε ότι έχουν παρασχεθεί όλα τα έγγραφα με την αξίωση).

  Πώς να διορθώσετε το πάγωμα και τη συντριβή της κάμερας Web στα Windows 10

Βρείτε την κατάσταση αξίωσης FedEx

Για να ελέγξετε την κατάσταση της αξίωσης FedEx, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Επισκεφθείτε το Ιστότοπος αξιώσεων FedEx.
Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας FedEx.
Μεταβείτε στην καρτέλα Οι αξιώσεις μου.
Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα για να βρείτε την αξίωσή σας.
Μεταβείτε στην καρτέλα Αναφορές για να προβάλετε αναφορές για τις αξιώσεις σας.

συμπέρασμα

Μπορείτε να δείτε πώς εξελίσσεται η αξίωσή σας, αλλά η FedEx δεν σας δίνει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα επιλυθεί μια αξίωση. Για διεθνείς αξιώσεις, ο χρόνος μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος από το κανονικό. Η FedEx θα πρέπει να περάσει από διάφορα κανάλια για να διευθετήσει διεθνείς αξιώσεις. Οι τοπικές (εντός χώρας) αξιώσεις ενδέχεται να επιλυθούν νωρίτερα. Μια επιλυθείσα αξίωση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η FedEx θα σας αποζημιώσει για το κατεστραμμένο αντικείμενο. Εάν δεν εντοπίσει ελάττωμα στη διαδικασία παράδοσης και δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ότι το αντικείμενο υπέστη ζημιά κατά τη μεταφορά, η αξίωσή σας μπορεί να μην οδηγήσει απαραίτητα στην επιστροφή χρημάτων.

  Ελέγξτε εάν ο υπολογιστής σας με Windows είναι ευάλωτος στο Spectre