Πώς να ελέγξετε ποιος έκανε retweet ένα tweet

Πριν από μερικές δεκαετίες, αν ρωτούσατε τους ανθρώπους τι είναι το tweeting, πιθανότατα θα έλεγαν ότι είναι ο ήχος που κάνει ένα πουλί. Σήμερα, φαίνεται ότι όλοι και ο σκύλος τους έχουν λογαριασμό στο Twitter.

Το Twitter είναι το απόλυτο εργαλείο ανταλλαγής πληροφοριών. Ως η γενέτειρα του hashtag, το Twitter είναι όπου οι έκτακτες ειδήσεις, τα μιμίδια και οι καθημερινές ατάκες ζουν μαζί δίπλα δίπλα. Δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό το ζαλισμένο συναίσθημα του να σε προσέχουν όταν λαμβάνεις το πρώτο σου retweet.

Αλλά πώς μπορείτε να ελέγξετε ποιος σας έχει κάνει retweet;

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε συμβουλές σχετικά με τον έλεγχο του ποιος μοιράστηκε το tweet σας, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

Πώς να ελέγξετε ποιος έκανε Retweet ένα tweet σε υπολογιστή

Η υποχώρηση είναι ένας τρόπος για τα tweets σας να αναδημοσιεύονται από άλλους λογαριασμούς. Μοιάζει με ένα κανονικό tweet με το όνομα του αρχικού συγγραφέα και το όνομα χρήστη δίπλα του, ακολουθούμενο από το εικονίδιο retweet (δύο βέλη σχηματίζουν ένα τετράγωνο).

  Γιατί πρέπει να αποφορτώσετε τις εφαρμογές σας για iPhone και iPad

Εάν συνδέεστε στο Twitter από υπολογιστή, δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε ποιος σας έκανε retweet. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτά τα τρία απλά βήματα:

  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter στον υπολογιστή σας.
  • Από τη γραμμή χρόνου “Αρχική σελίδα”, κάντε κλικ στην καρτέλα “Ειδοποιήσεις”.
  • Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε όλη τη δραστηριότητά σας στο Twitter εδώ, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων που σας έκαναν retweet.
  • Πώς να ελέγξετε ποιος έκανε retweet ένα tweet σε ένα iPhone

    Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε ποιος σας έκανε retweet χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Twitter για iPhone.

  • Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή Twitter, πατήστε το εικονίδιο (ένα λευκό πουλί με γαλάζιο φόντο).
  • Συνδεθείτε και θα δείτε τέσσερα εικονίδια στο κάτω μέρος της οθόνης σας. Πατήστε στο εικονίδιο του κουδουνιού.
  • Η επόμενη οθόνη είναι η σελίδα ειδοποιήσεων, όπου μπορείτε να ελέγξετε τη δραστηριότητά σας στο Twitter, συμπεριλαμβανομένων τυχόν αναφορών ή Retweet.
  • Πώς να ελέγξετε ποιος έκανε retweet ένα tweet σε ένα Android

    Για να δείτε ποιος ακριβώς σας έκανε retweet, απλά πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • Συνδεθείτε στην εφαρμογή.
  • Βρείτε το εικονίδιο του κουδουνιού στο κάτω μέρος της οθόνης και πατήστε το.
  • Θα μεταφερθείτε στη σελίδα ειδοποιήσεών σας. Εδώ θα μπορείτε να δείτε όλη τη δραστηριότητά σας στο Twitter, συμπεριλαμβανομένων των retweets.
  •   Πώς να συνδυάσετε όλες τις βιβλιοθήκες παιχνιδιών του υπολογιστή σας με το GOG Galaxy

    Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

    Έχω λάβει μια ειδοποίηση Retweet αλλά δεν μπορώ να δω ποιος έχει κάνει Retweet. Γιατί είναι αυτό?

    Ο λόγος για τον οποίο μερικές φορές μπορεί να λαμβάνετε μια ειδοποίηση για ένα retweet αλλά δεν μπορείτε να δείτε από ποιον ανήκει είναι ότι ο λογαριασμός που σας έκανε retweet έχει οριστεί σε “Ιδιωτικός”. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε δραστηριότητα από τον ιδιωτικό λογαριασμό είναι ορατή μόνο από τους ακόλουθούς τους.

    Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τα retweets;

    Αν και δεν είναι δυνατό να απενεργοποιήσετε όλα τα retweet ή να τα αφαιρέσετε από το χρονολόγιό σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα retweets που βλέπετε από συγκεκριμένους λογαριασμούς. Εάν δεν σας αρέσει αυτό που μοιράζονται ορισμένοι χρήστες του Twitter, είναι εύκολο να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία. Δείτε πώς:

    Σε συσκευή iOS:

    1. Μεταβείτε στο προφίλ του λογαριασμού και πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι.

    2. Επιλέξτε την επιλογή «Απενεργοποίηση Retweets».

    Από τον ιστό και συσκευές Android:

    1. Μεταβείτε στο προφίλ του λογαριασμού και κάντε κλικ ή πατήστε το εικονίδιο υπερχείλισης (τρεις κάθετες κουκκίδες).

    2. Επιλέξτε «Απενεργοποίηση Retweets».

    Γιατί δεν είναι δυνατή η επαναφορά ορισμένων tweet;

    Εάν έχετε ζητήσει να ακολουθήσετε οποιουσδήποτε ιδιωτικούς λογαριασμούς, δεν είναι δυνατό να κάνετε retweet κανένα από τα tweet τους. Για προφανείς λόγους, ο κάτοχος του λογαριασμού δεν επιθυμεί τα tweets του να κοινοποιούνται ευρέως, επομένως η λειτουργία retweet είναι απενεργοποιημένη όταν χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του. Αυτοί οι λογαριασμοί έχουν ένα εικονίδιο κλειδώματος δίπλα στο όνομά τους στο Twitter, που υποδεικνύει ότι τα tweets τους προστατεύονται.

      5 τρόποι για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα στο "Stardew Valley"

    Υπάρχουν περιορισμοί στον αριθμό των φορών που μπορεί να γίνει retweet ένα tweet;

    Αν και δεν υπάρχουν όρια στον αριθμό των φορών που κάποιος μπορεί να κάνει retweet ένα tweet, το Twitter εμφανίζει μόνο τους πρώτους 100 λογαριασμούς που έχουν κάνει retweet. Εάν θέλετε να κάνετε να προσέξει μια διασημότητα, φροντίστε να μπείτε εκεί νωρίς και να κάνετε retweet τα πράγματα τους πριν το κάνουν όλοι οι άλλοι.

    Τι είναι ένα Quote Tweet και πώς διαφέρει από ένα retweet;

    Η απάντηση δεν είναι “Ένα tweet με εισαγωγικά γύρω από αυτό.” Αντίθετα, το Quote Tweet είναι ένα retweet με την επιλογή να αφήσετε ένα σχόλιο διασφαλίζοντας ότι το αρχικό tweet είναι ακόμα ορατό. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη σύνδεση με τους ακόλουθους, καθώς δίνει σε άλλους χρήστες του Twitter μια εικόνα για τις σκέψεις σας για ένα θέμα. Η επιλογή Quote Tweet μπορεί επίσης να ενισχύσει την προβολή σας στο Twitter καθώς και να δημιουργήσει ανάπτυξη δικτύου.

    Πώς μπορώ να διαγράψω ένα retweet;

    Η διαγραφή των retweet σας είναι μια απλή διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το εικονίδιο retweet στο tweet που έχετε μοιραστεί. Το tweet δεν θα εμφανίζεται πλέον στην προσωπική σας σελίδα στο Twitter. Ωστόσο, αυτό δεν διαγράφει το αρχικό tweet. Μόνο ο κάτοχος του λογαριασμού μπορεί να το κάνει αυτό.

    Ένα μικρό πουλάκι μας λέει

    Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter δεν έχει να κάνει με το «φίλος» αλλά «να ακολουθεί». Από την κυκλοφορία του, έχει εξελιχθεί στην απόλυτη πηγή ειδήσεων. Αυτές τις μέρες, οι ειδήσεις φτάνουν στο Twitter πριν φτάσουν σε ένα mainstream newswire.

    Επομένως, η γνώση του τρόπου πλοήγησης στο Twitter και σε λειτουργίες όπως το retweet είναι όλο και πιο σημαντικό. Μας βοηθά να παρακολουθούμε τις τελευταίες τάσεις και να ξεκινήσουμε συζητήσεις με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

    Είσαι άπληστος τουίτερ; Έχετε κατακτήσει τη λειτουργία retweet; Όποια και αν είναι η θέση σας σχετικά με αυτό, θα θέλαμε να ακούσουμε νέα σας. Μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας και αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.