Πώς να ελέγξετε εάν οι διακομιστές του Pokemon Go λειτουργούν χωρίς να συνδεθείτε στο παιχνίδι

Οι διακομιστές του Pokemon Go ήταν ξανά εκτός λειτουργίας αυτές τις τελευταίες ώρες, και λίγοι εννοούμε κάτι περίπου 5-6 ώρες σε ορισμένα μέρη. Η διακοπή ήταν διακοπτόμενη που σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούσαν να συνδεθούν στο παιχνίδι για λίγο, να κυνηγήσουν ένα σπάνιο Pokemon μόνο για να τους πεθάνει το παιχνίδι πριν προλάβουν να το πιάσουν. Αυτή είναι η δεύτερη εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας που υπέστη το παιχνίδι με την πρώτη να έρχεται ακριβώς τη στιγμή που κυκλοφόρησε το παιχνίδι. Το παιχνίδι γρήγορα λύγισε κάτω από την πίεση από τόσους πολλούς χρήστες, αλλά έκτοτε ήταν σταθερό. Όταν οι διακομιστές πέφτουν, το παιχνίδι σας ζητά να συνδεθείτε ξανά μέσω του λογαριασμού σας Google. Μόνο αφού συνδεθείτε, το παιχνίδι σάς ενημερώνει ότι οι διακομιστές είναι ακόμα εκτός λειτουργίας. Πρέπει να συνδεθείτε ξανά ακόμα κι αν οι διακομιστές έπεσαν και επανήλθαν τη στιγμή που δεν χρησιμοποιούσατε την εφαρμογή. Εάν έχετε βαρεθεί να συνδέεστε επανειλημμένα μόνο για να μάθετε ότι οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας, η κατάσταση διακομιστή Pokemon Go και το Pokemon Go είναι rip; σας ενημερώνει ποιοι περιφερειακοί διακομιστές είναι ανεβασμένοι και ποιοι εκτός λειτουργίας. Προς το παρόν, όλοι οι διακομιστές είναι ανοιχτοί, αλλά ίσως θέλετε να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε αυτές τις εφαρμογές Ιστού για μελλοντικές διακοπές λειτουργίας.

  Πώς να συγχρονίσετε βήματα από έναν ιχνηλάτη δραστηριότητας στο Pokèmon Go

Το Pokemon Go Server Status λειτουργεί τόσο σε προγράμματα περιήγησης για υπολογιστές όσο και για κινητά. Τα προγράμματα περιήγησης για κινητά είναι πιθανό από όπου θέλετε να έχετε πρόσβαση. Απλώς επισκεφτείτε την εφαρμογή και κοιτάξτε τη λίστα των διακομιστών για να δείτε ποιοι είναι διαθέσιμοι. Εάν παίζετε το παιχνίδι από μια χώρα στην οποία το παιχνίδι δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα, θα είναι δύσκολο για εσάς να πείτε σε ποιον διακομιστή συνδέεστε όταν παίζετε, αλλά η συνολική κατάσταση των διακομιστών θα σας δώσει μια ιδέα ως στη συνολική σταθερότητα του παιχνιδιού. Το στιγμιότυπο οθόνης στα αριστερά δείχνει τους διακομιστές νωρίτερα όταν ήταν εκτός λειτουργίας και αυτός στα δεξιά δείχνει τους διακομιστές όταν ήταν σε λειτουργία και σταθεροί.

  Τι να κάνετε όταν το Pokemon Go κολλήσει στο «Caught!» Οθόνη

Μπορείτε να συνεχίσετε να ανανεώνετε τη σελίδα μέχρι να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας των διακομιστών. Είναι καλύτερο να περιμένετε μερικά λεπτά ακόμα και αφού επανέλθουν, γιατί μπορεί να πέσει ξανά το ίδιο γρήγορα και μπορεί να χάσετε την πρόοδο του παιχνιδιού.

Επισκεφτείτε την κατάσταση διακομιστή Pokemon Go

Από τη δημοσίευση αυτής της ανάρτησης, οι διακομιστές δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας και το παιχνίδι λειτουργεί ομαλά. Εάν αναζητάτε πιο γρήγορες απαντήσεις και ανησυχείτε για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των διακομιστών, τη σύνδεση του Google Auth και εάν το Trainer’s Club είναι συνδεδεμένο, τότε είναι το Pokemon Go rip; θα σας τα πει όλα αυτά χωρίς να σας ζητήσει να δείτε μια λίστα διακομιστών. Απλώς επισκεφτείτε την εφαρμογή και διαβάστε την κατάσταση.

  Πώς να υπολογίσετε ποιο θα είναι το CP ενός Pokémon μετά την Evolution

Επισκεφθείτε το Is Pokemon Go rip;

Το Is Pokemon Go Up or Not είναι μια ακόμη επιλογή που φέρει το όνομα Down ή Just me. Απλώς επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να δείτε πόσο καιρό έχουν λειτουργήσει οι διακομιστές, τον λανθάνοντα χρόνο διακομιστή και εάν μπορείτε να τοποθετήσετε θέλγητρα αυτήν τη στιγμή.

Επισκεφθείτε το Pokemon Go Down ή όχι