Πώς να ελέγξετε αν κάποιος σας πρόσθεσε στο Discord

Τα κοινωνικά δίκτυα και οι εφαρμογές άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως το Discord, βοηθούν στη σύνδεση ατόμων με ομοϊδεάτες. Με περισσότερους από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα, η εφαρμογή έχει δώσει σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να συνδεθούν μέσω κοινών ενδιαφερόντων στο διαδίκτυο.

Καθώς η εφαρμογή αυξάνεται σε δημοτικότητα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να τη χρησιμοποιείτε. Λοιπόν, πώς ακριβώς μπορείτε να ελέγξετε για να δείτε εάν κάποιος σας έχει προσθέσει; Αν δεν ξέρετε την απάντηση σε αυτό, είστε τυχεροί.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πώς μπορείτε να ελέγξετε εάν κάποιος σας έχει προσθέσει στο Discord, ανεξάρτητα από τη συσκευή σας. Επιπλέον, θα απαντήσουμε σε ορισμένες συχνές ερωτήσεις.

Πώς να ελέγξετε αν κάποιος σας πρόσθεσε στο Discord σε υπολογιστή

Ενώ το Discord είναι μια εφαρμογή συνομιλίας, απευθύνεται κυρίως σε παίκτες βιντεοπαιχνιδιών. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι επιτρέπει στις ομάδες να επικοινωνούν ενώ ταυτόχρονα συντονίζουν τη στρατηγική παιχνιδιού τους στο διαδίκτυο. Για αυτόν τον λόγο, πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν την εφαρμογή τείνουν να χρησιμοποιούν υπολογιστή.

  Πώς να ενημερώσετε την εφαρμογή Discord στο Linux

Εάν είστε νέοι στο Discord, θα χαρείτε να ανακαλύψετε ότι είναι εύκολο να ελέγξετε αν κάποιος σας έχει προσθέσει στη λίστα φίλων του. Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε τον υπολογιστή σας:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Discord στον υπολογιστή σας.
  • Στην επάνω αριστερή γωνία, επιλέξτε “Αρχική”.
  • Στο επάνω μέρος της οθόνης σας, θα παρατηρήσετε μια ενότητα “Φίλοι”.
  • Από τη λίστα επιλογών, κάντε κλικ στο “Σε εκκρεμότητα”.
  • Στη συνέχεια, θα μπορείτε να δείτε όλα τα εισερχόμενα αιτήματα φιλίας.
  • Για να αποδεχτείτε ένα αίτημα, επιλέξτε την επιλογή «Αποδοχή» δίπλα στα ονόματά τους. Εάν θέλετε να αγνοήσετε ένα αίτημα, επιλέξτε “Παράβλεψη”.
  • Πώς να ελέγξετε αν κάποιος σας πρόσθεσε στο Discord σε ένα iPhone

    Δεδομένου ότι το Discord είχε εξελιχθεί ώστε να περιλαμβάνει και μη παίκτες, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή στα smartphone τους. Εάν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, τότε μπορεί να αναρωτιέστε πώς να ελέγξετε για τυχόν νέα αιτήματα φιλίας. Ευτυχώς για εσάς, έχουμε τις απαντήσεις.

    Πριν από οτιδήποτε, θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε την εφαρμογή Discord. Μπορείτε να το βρείτε στο κατάστημα εφαρμογών της Apple δωρεάν. Αφού εγκατασταθεί επιτυχώς η εφαρμογή, δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε εάν έχετε λάβει αιτήματα φιλίας από το iPhone σας:

      Πώς να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα Discord
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Discord από την αρχική σας σελίδα.
  • Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας.
  • Εάν έχετε λάβει αίτημα φιλίας, θα υπάρχει μια κόκκινη ειδοποίηση στην καρτέλα “Φίλοι”.
  • Πατήστε το εικονίδιο με την ειδοποίηση.
  • Θα μπορείτε να δείτε τα αιτήματά σας σε εκκρεμότητα.
  • Για αποδοχή, επιλέξτε το πράσινο τικ. Για να απορρίψετε ένα αίτημα, πατήστε τον κόκκινο σταυρό. Και τα δύο εικονίδια βρίσκονται δίπλα στο όνομα του ατόμου που στέλνει το αίτημα.
  • Πώς να ελέγξετε αν κάποιος σας πρόσθεσε στο Discord σε ένα Android

    Οι χρήστες Android θα χαρούν να ανακαλύψουν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Discord από την άνεση των smartphone τους. Αρχικά, θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι η εφαρμογή έχει γίνει λήψη. Μπορείτε να το βρείτε εύκολα από το Google Play Store (ή όποιο κατάστημα εφαρμογών προτιμάτε). Μόλις ολοκληρωθεί αυτό, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ελέγξετε τυχόν αιτήματα φιλίας:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Discord και συνδεθείτε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.
  • Από την αρχική σελίδα, επιλέξτε το εικονίδιο του ατόμου με το χέρι ψηλά. Αυτό βρίσκεται στην κάτω αριστερή γωνία.
  • Στην επόμενη σελίδα, θα μπορείτε να δείτε τυχόν εκκρεμή αιτήματα φιλίας.
  • Για αποδοχή, επιλέξτε το πράσινο τικ δίπλα στο όνομα του ατόμου που σας προσθέτει. Εάν θέλετε να απορρίψετε το αίτημα, πατήστε τον κόκκινο σταυρό.
  •   Πώς να αλλάξετε το φόντο σας στο Discord

    Μερικές συχνές ερωτήσεις

    Πώς ξέρετε εάν κάποιος έχει αποδεχτεί το αίτημα φιλίας σας στο Discord;

    Εάν κάποιος έχει αποδεχτεί το αίτημα φιλίας σας, το όνομά του θα εμφανίζεται αυτόματα στη λίστα φίλων σας.

    Πώς μπορώ να δω τη λίστα φίλων μου στο Discord;

    Για να δείτε τη λίστα των φίλων σας, απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο Discord στο επάνω μέρος της οθόνης. Από το κύριο μενού, πλοηγηθείτε στο εικονίδιο “Φίλοι”, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη λίστα των διακομιστών σας. Από εκεί, θα μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα φίλων σας.

    Μείνε συνδεδεμένος

    Παρά το γεγονός ότι προορίζεται αποκλειστικά για παίκτες, το Discord έχει εξελιχθεί σε μια εφαρμογή που βοηθά τους ανθρώπους να παραμένουν συνδεδεμένοι γενικά. Καθώς προχωράμε σε μια εποχή εικονικών συναντήσεων, το Discord βοήθησε να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της εικονικής επικοινωνίας. Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες της έναν διαδικτυακό χώρο όπου μπορούν να συζητήσουν συγκεκριμένα θέματα με άτομα που έχουν ομοϊδεάτες.

    Με την αύξηση της δημοτικότητάς του, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να περιηγείστε στην εφαρμογή. Αυτό περιλαμβάνει τη γνώση του πώς να δείτε εάν έχουν σταλεί αιτήματα φιλίας.

    Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να αποκτήσετε μια καλύτερη ιδέα για το πώς να ελέγξετε εάν κάποιος σας έχει προσθέσει στο Discord.

    Έχετε χρησιμοποιήσει το Discord; Εάν ναι, ξέρατε πώς να ελέγξετε τα αιτήματα φιλίας σας; Πώς βρήκατε τη διαδικασία; Ενημερώστε μας περισσότερα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.