Πώς να εκτυπώσετε σχόλια μόνο στο Word

Όταν συνεργάζεστε σε ένα έγγραφο με πολλά άτομα, το να αφήνετε σχόλια είναι ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας. Μπορείτε να εκτυπώσετε το έγγραφο μαζί με σχόλια, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να εκτυπώσετε μόνο τα σχόλια; Μπορείς να τα καταφέρεις.

Γιατί θέλετε να εκτυπώσετε μόνο τα σχόλια σε ένα έγγραφο; Υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Ίσως θέλετε απλώς ένα έντυπο αντίγραφο των σχολίων που μπορείτε να διατηρήσετε για τα αρχεία σας. Ή ίσως θέλετε να καθίσετε με τους συνεργάτες ως ομάδα και να δείτε το έγγραφο και τα σχόλια χωριστά. Εξάλλου, μια τυπωμένη σελίδα γεμάτη επεξεργασίες και σχόλια μπορεί να είναι λίγο συντριπτική. Όποιος κι αν είναι ο λόγος σας, το Word το κάνει εύκολο.

  Πώς να αποθηκεύσετε το ιστορικό αρχείου του Photoshop σε ένα αρχείο κειμένου

Εκτύπωση μόνο σχολίων

Αρχικά, ανοίξτε το έγγραφο που περιέχει τα σχόλια που θέλετε να εκτυπώσετε. Στην καρτέλα “Επισκόπηση”, κάντε κλικ στο κουμπί “Εμφάνιση σήμανσης”.

Στο επάνω μέρος του αναπτυσσόμενου μενού, θα δείτε “Σχόλια”. Εάν υπάρχει ένα σημάδι επιλογής δίπλα του, τότε δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εδώ. Εάν όχι, προχωρήστε και επιλέξτε αυτό.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι έχετε την επιλογή, αντί να εκτυπώνετε όλα τα σχόλια, να εκτυπώνετε μόνο σχόλια που αφορούν συγκεκριμένα σχόλια. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε “Συγκεκριμένα άτομα” από το μενού και επιλέξτε τον συγκεκριμένο αναθεωρητή του οποίου τα σχόλια θέλετε να διατηρήσετε από τη λίστα που εμφανίζεται. Διαφορετικά, διατηρήστε επιλεγμένο το “Όλοι οι αναθεωρητές”.

  Τι σημαίνει CTFU και πότε να το χρησιμοποιήσετε;

Στη συνέχεια, επιλέξτε την καρτέλα “Αρχείο”.

Στο αριστερό παράθυρο, επιλέξτε την επιλογή “Εκτύπωση”.

Θα εμφανιστούν πολλές διαφορετικές επιλογές, μαζί με μια προεπισκόπηση του εγγράφου. Στο επάνω μέρος της ενότητας “Ρυθμίσεις”, επιλέξτε την επιλογή “Εκτύπωση όλων των σελίδων”.

Στο μενού Έγγραφο που εμφανίζεται, στην ενότητα “Πληροφορίες εγγράφου”, επιλέξτε την επιλογή “Λίστα σήμανσης”. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή “Εκτύπωση σήμανσης” είναι επιλεγμένη στο κάτω μέρος.

Στη συνέχεια, πάνω από το μενού “Ρυθμίσεις”, κάντε κλικ στην επιλογή “Εκτύπωση”.

Θα έχετε τώρα μια έντυπη έκδοση μόνο των σχολίων του εγγράφου.

  Πώς να βρείτε ένα User ID στο Telegram