Πώς να εκτρέφετε άλογα στο Minecraft

Τα άλογα είναι ένα από τα πολλά ουδέτερα ή παθητικά πλήθη στο Minecraft. Όπως και άλλοι όχλοι αυτού του τύπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή πόρων ή την παροχή τροφής σε έναν παίκτη, τα άλογα εξυπηρετούν τον δικό τους μοναδικό σκοπό εάν ένας παίκτης είναι σε θέση να τα δαμάσει. Μόλις εξημερωθεί, ένα άλογο μπορεί να ιππεύσει και μπορείτε να του δώσετε πανοπλία για να το κρατήσετε ασφαλές όταν πολεμάτε όχλους.

αναπαράγετε άλογα στο Minecraft

Αναπαράγετε άλογα στο Minecraft

Τα άλογα εμφανίζονται φυσικά στο Minecraft και έρχονται σε διαφορετικές παραλλαγές. Όπως τα κοτόπουλα, οι γάτες, οι λύκοι, οι αγελάδες, οι χελώνες κ.λπ., τα άλογα μπορούν να εκτραφούν. Τα άλογα αναπαραγωγής ακολουθούν την ίδια αρχή όπως και οι άλλοι όχλοι. Το μόνο κόλπο είναι να ξέρεις τι να ταΐσεις το άλογο.

  Πώς να διορθώσετε τα παιχνίδια Minecraft LAN που δεν εμφανίζονται

Για να εκτρέφετε άλογα στο Minecraft, πρέπει να τα ταΐσετε με ένα από τα παρακάτω.

Χρυσά Μήλα ή
Χρυσά Καρότα

Μεταξύ μήλων και καρότων, τα μήλα είναι πολύ πιο εύκολο να τα αποκτήσετε.

Αποκτήστε Apples στο Minecraft

Για να αποκτήσετε μήλα στο Minecraft, μπορείτε να τα αναζητήσετε σε μπαούλα που βρίσκονται σε χωριά, ναούς, ορυχεία. Μπορείτε επίσης να τα εξορύξετε.

Βρείτε μια βελανιδιά (είναι εξαιρετικά κοινά)
Σπάστε τα φύλλα του δέντρου.
Συνεχίστε να τα σπάτε και θα ρίξουν ένα μήλο στο τέλος.
Ψάξτε για μεγάλες βελανιδιές και κανονικά θα πάρετε ένα μήλο από αυτό, αν όχι περισσότερα.

Αποκτήστε καρότα στο Minecraft

Τα καρότα μπορούν να βρεθούν σε αγροκτήματα σε χωριά ή σε σεντούκια σε ναούς, ορυχεία, χωριά, κ.λπ. Βρίσκονται πιο συχνά σε αγροκτήματα χωριών, αν και δεν έχουν όλα τα χωριάτικα καρότα.

  Είναι οι βάσεις επιβίωσης και τα σπίτια επιζώντων το ίδιο πράγμα στο Minecraft

Ένα καρότο μπορεί να είναι δύσκολο να το βρεις, αλλά, μόλις το βρεις, μπορείς να φυτέψεις και να μεγαλώσεις περισσότερο. Σε αντίθεση με τα μήλα, ένα καρότο είναι αρκετό για να δημιουργήσετε τη δική σας πηγή από αυτά.

Αποκτήστε χρυσό στο Minecraft

Ανεξάρτητα αν επιλέξετε να ταΐσετε ένα άλογο με ένα χρυσό μήλο ή ένα χρυσό καρότο, θα χρειαστείτε χρυσό. Ο χρυσός είναι ένα μετάλλευμα που βρίσκεται υπόγεια.

Για να εξορύξετε χρυσό, χρειάζεστε μια σιδερένια αξίνα. Ο χρυσός μπορεί να βρεθεί στα επίπεδα 2-29. Διαβάστε τον οδηγό μας για τα μεταλλεύματα Minecraft για περισσότερες λεπτομέρειες.

Χειροτεχνία χρυσό καρότο/μήλο

Η κατασκευή ενός χρυσού μήλου ή ενός καρότου απαιτεί:

Ένα μήλο ή καρότο
Οκτώ χρυσά πλινθώματα

Για να φτιάξετε ένα χρυσό καρότο ή μήλο.

Ανοίξτε το τραπέζι χειροτεχνίας.
Τοποθετήστε το μήλο ή το καρότο (όποιο κι αν χρησιμοποιείτε) στο μεσαίο κελί, δηλαδή στο δεύτερο κελί της δεύτερης σειράς.
Τοποθετήστε χρυσά πλινθώματα σε όλα τα υπόλοιπα κελιά.
Συλλέξτε το χρυσό μήλο ή το καρότο.

  Πώς να δαμάσεις μια γάτα στο Minecraft

Αναπαράγετε άλογα στο Minecraft

Θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον δέκα χρυσά μήλα ή καρότα έτοιμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα και των δύο. Δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι μπορείτε να ταΐσετε ένα άλογο μόνο με μήλα ή μόνο με καρότα. Ανακατέψτε το αν θέλετε ή πρέπει.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον δύο εξημερωμένα άλογα.
Πάρτε το χρυσό μήλο/καρότο στο χέρι σας.
Χρησιμοποιήστε το στοιχείο θέσης/χρήση δράση στο άλογο κρατώντας το καρότο/μήλο.
Επαναλάβετε μέχρι να δείτε καρδιές να προέρχονται από το άλογο.
Επαναλάβετε για το άλλο άλογο.
Αν όλα πάνε καλά, θα πάρετε πουλάρι.

συμπέρασμα

Το πιο δύσκολο κομμάτι της αναπαραγωγής αλόγων είναι να βρεις το χρυσό για τα μήλα/καρότα. Εάν δεν ξέρετε πώς να δαμάζετε ένα άλογο, βασικά πρέπει να το «καβατάρετε» και να συνεχίσετε να το κάνετε μέχρι να σταματήσει να σας κλωτσάει. Για αυτό πρόκειται. Μπορεί να χρειαστούν αρκετές προσπάθειες με ορισμένους τύπους αλόγων, ενώ άλλοι είναι πολύ πιο εύκολο να δαμαστούν.