Πώς να εκτελέσετε την αναζήτηση εικόνων Reverse Scammer

Εκατομμύρια άνθρωποι αλληλεπιδρούν καθημερινά μεταξύ τους στο διαδίκτυο. Διάφοροι ιστότοποι γνωριμιών και πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν κάνει αυτή την εικονική αλληλεπίδραση εύκολη και προσβάσιμη. Ωστόσο, αυτή η προσβασιμότητα μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνη και πολλοί απατεώνες μπορούν επίσης να συνδεθούν μαζί σας. Το να κρατάτε τον εαυτό σας ασφαλή από τέτοιους ανθρώπους είναι σημαντικό και τα εργαλεία απατεώνων αντίστροφης αναζήτησης εικόνων μπορούν να σας βοηθήσουν με αυτό. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να μάθετε εάν μια εικόνα που σας έχει αποσταλεί από κάποιον είναι νόμιμη και εάν το άτομο δεν είναι απατεώνας. Τα δωρεάν εργαλεία αναζήτησης εικόνων απατεώνων μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε πληροφορίες σχετικά με μια εικόνα, όπως πότε και πού τραβήχτηκε και σε ποιους ιστότοπους έχει ανέβει προηγουμένως η εικόνα. Πολλά δωρεάν εργαλεία αναζήτησης φωτογραφιών απατεώνων σάς παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες με βάση τις αναζητήσεις εικόνων. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δώσουμε διάφορες μεθόδους για τη χρήση της αναζήτησης απατεώνων με εργαλεία εικόνας.

Πώς να εκτελέσετε την αναζήτηση εικόνων Reverse Scammer

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε σχετικά με τα εργαλεία για την εκτέλεση αναζήτησης εικόνων αντίστροφης απάτης λεπτομερώς.

Τι είναι τα Εργαλεία Αντίστροφης Αναζήτησης Εικόνων;

Τα εργαλεία αντίστροφης αναζήτησης εικόνων είναι εξαιρετικοί τρόποι λήψης πληροφοριών σχετικά με μια εικόνα. Αυτά τα εργαλεία αναζητούν τη βάση δεδομένων του Διαδικτύου για να γνωρίζουν τις πληροφορίες σχετικά με την εικόνα. Μπορείτε να αποκτήσετε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και άλλους ιστότοπους γνωριμιών. Ορισμένα εργαλεία μπορούν ακόμη και να σας δώσουν πληροφορίες παρασκηνίου με βάση τις αναζητήσεις εικόνων. Υπάρχουν εκατοντάδες διαδικτυακά εργαλεία αναζήτησης αντίστροφης εικόνας. Σε αυτόν τον οδηγό, έχουμε καταλήξει σε επτά χρήσιμα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε ένα άτομο που είναι νόμιμο ή απατεώνας με μια εικόνα.

Διαφορετικά Εργαλεία Απατεώνων Αντίστροφης Αναζήτησης Εικόνων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω διαδικτυακά εργαλεία και μεθόδους για να πραγματοποιήσετε μια διαδικτυακή αναζήτηση με διάφορα εργαλεία απατεώνων αναζήτησης εικόνων για να μάθετε την προέλευση και άλλες σημαντικές πληροφορίες μιας εικόνας.

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση εικόνων Google

Η Google είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως δωρεάν εργαλείο αναζήτησης εικόνων απατεώνων, η μηχανή αναζήτησης Google συνοδεύεται από διάφορα άλλα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν έναν χρήστη να σερφάρει στο διαδίκτυο. Το Google Image είναι μια μηχανή αναζήτησης αποκλειστικά αφιερωμένη στην αναζήτηση στο διαδίκτυο με και για εικόνες. Εάν δεν είστε σίγουροι για μια εικόνα και πιστεύετε ότι μπορεί να είναι απάτη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Εικόνες Google ως δωρεάν αναζήτηση φωτογραφιών απατεώνων για να μάθετε εάν η εικόνα έχει ήδη δημοσιευτεί στο διαδίκτυο. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση απατεώνων από μια εικόνα με τις Εικόνες Google.

  Προσλάβετε εικονικό βοηθό για την επιχείρησή σας από αυτές τις 12 πλατφόρμες

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε το Εικόνες Google.

2. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο εικονίδιο της κάμερας στη γραμμή αναζήτησης.

3. Σύρετε μια εικόνα στο πλαίσιο μεταφόρτωσης ή κάντε κλικ στην επιλογή αποστολής αρχείου για να ανεβάσετε την εικόνα που θέλετε να αναζητήσετε από τον υπολογιστή σας.

4. Μπορείτε επίσης να αντιστρέψετε την αναζήτηση μιας εικόνας χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο εικόνας επικολλώντας την στο πλαίσιο Επικόλληση συνδέσμου εικόνας.

5. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση για αναζήτηση.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε το Bing Visual Search

Όπως το Google, το Bing είναι επίσης μια δημοφιλής μηχανή αναζήτησης. Το Bing διαθέτει επίσης διάφορα εργαλεία μηχανών αναζήτησης για να βοηθήσει τους χρήστες του να αναζητούν καλύτερα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bing Visual Search για να αναζητήσετε μια εικόνα στο διαδίκτυο. Το Bing θα σας παρέχει όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης που ανήκουν άμεσα στην εικόνα ή σχετίζονται με αυτήν. Η αναζήτηση Bing Visual μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επαληθεύσει τη νομιμότητα μιας εικόνας και να διαπιστώσει εάν είναι ψεύτικη. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να χρησιμοποιήσετε το Bing Visual Search ως δωρεάν εργαλείο αναζήτησης εικόνων απατεώνων.

Σημείωση: Η Bing κυκλοφόρησε επίσης μια εφαρμογή για χρήστες κινητών IOS για να πραγματοποιούν αναζητήσεις απατεώνων κατά εικόνα. Εάν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο IOS, μπορείτε να ελέγξετε αυτήν την εφαρμογή.

1. Επισκεφθείτε το Bing Visual Search σελίδα.

2. Μπορείτε να βρείτε διάφορες επιλογές αναζήτησης εικόνων, όπως Σύρετε μια εικόνα εδώ, Λήψη φωτογραφίας, Επικόλληση διεύθυνσης URL εικόνας, Αναζήτηση και Εύρεση εικόνας.

3. Επιλέξτε μία από τις μεθόδους για να κάνετε την αναζήτησή σας.

Μόλις μεταφορτωθεί η φωτογραφία σας, όπως μια δωρεάν αναζήτηση φωτογραφιών απατεώνων, το Bing Visual Search θα αναζητήσει αυτόματα όλα τα σχετικά αποτελέσματα.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε Getty Images

Το Getty Images είναι μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες φωτογραφιών στοκ με εκατομμύρια φωτογραφίες και συλλογές εικόνων. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν το γεγονός ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Getty Images ως εργαλείο απατεώνων αντίστροφης αναζήτησης εικόνων για να βρουν πιθανά ψεύτικα διαδικτυακά προφίλ. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να χρησιμοποιήσετε το Getty Images για να εκτελέσετε αντίστροφη αναζήτηση εικόνας για μια εικόνα.

  Ενισχύστε το εύρος WiFi του δρομολογητή σας

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού και επισκεφθείτε gettyimages.

2. Εντοπίστε και κάντε κλικ στην επιλογή Αναζήτηση κατά εικόνα ή βίντεο δίπλα στη γραμμή αναζήτησης.

3. Μπορείτε να ανεβάσετε μια εικόνα είτε χρησιμοποιώντας το Σύρετε και αποθέστε το αρχείο σας οπουδήποτε εδώ είτε περιηγηθείτε στο αρχείο από τον υπολογιστή σας κάνοντας κλικ στο κουμπί ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΧΕΙΟΥ.

4. Μόλις μεταφορτωθεί το αρχείο σας, το Getty Images θα αναζητήσει αυτόματα την εικόνα στο διαδίκτυο για εσάς.

Μέθοδος 4: Χρησιμοποιήστε το εργαλείο οπτικής αναζήτησης Pinterest

Το Pinterest είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες αναζήτησης εικόνων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δωρεάν εργαλείο αναζήτησης εικόνων απατεώνων. Το Pinterest είναι δημοφιλές μεταξύ των bloggers, των δημιουργών περιεχομένου και άλλων εμπόρους μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν συνεχώς εικόνες και βίντεο για να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους. Το Pinterest μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση της πηγής μιας εικόνας στο διαδίκτυο, αυτό το εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τους απατεώνες στο διαδίκτυο. Το εργαλείο Pinterest Visual Search κυκλοφόρησε το 2015 και από τότε έχει γίνει η πρώτη επιλογή των χρηστών για δωρεάν αναζητήσεις φωτογραφιών απατεώνων και λήψη πληροφοριών για το ίδιο. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο οπτικής αναζήτησης Pinterest για να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση απατεώνων ανά εικόνα.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Web και επισκεφτείτε το επίσημο Pinterest δικτυακός τόπος.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Pinterest ή Εγγραφείτε για λογαριασμό Pinterest.

3. Από τη γραμμή αναζήτησης, αναζητήστε την καρφίτσα εικόνας που αναζητάτε.

4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού από την κάτω δεξιά γωνία του Pin.

5. Τώρα θα δείτε όλα τα παρόμοια αποτελέσματα με την εικόνα στο Pinterest.

Μέθοδος 5: Χρησιμοποιήστε το Social Catfish

Το Social Catfish είναι μια από τις καλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες για να βρείτε τη νομιμότητα μιας εικόνας. Αυτή η πλατφόρμα εστιάζει γενικά σε εικόνες ατόμων. Εάν έχετε αλληλεπιδράσει με κάποιον στο διαδίκτυο και δεν είστε σίγουροι αν είναι αληθινό ή ψεύτικο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα Social Catfish για να σας βοηθήσει να καταλάβετε αν είναι αληθινό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα απλά βήματα για να χρησιμοποιήσετε το Social Catfish ως δωρεάν εργαλείο αναζήτησης εικόνων απατεώνων για να αποφύγετε τους απατεώνες στο διαδίκτυο.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε το Σελίδα αναζήτησης Social Catfish.

2. Εντοπίστε κάντε κλικ στο Browse και μεταφορτώστε την εικόνα εδώ για να ανεβάσετε την εικόνα.

3. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση.

4. Περιμένετε μερικά λεπτά και αφήστε το Social Catfish να ολοκληρώσει τη σάρωση.

5. Μόλις ολοκληρωθεί η αναζήτηση, μπορείτε να ξεκλειδώσετε την πλήρη αναφορά.

Μέθοδος 6: Χρησιμοποιήστε το TinEye

Μαζί με το Social Catfish, το TinEye είναι επίσης ένα δημοφιλές εργαλείο αναζήτησης ανά εικόνα απατεώνων που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες καθημερινά για να βρει τη νομιμότητα μιας εικόνας. Χρησιμοποιώντας μια δωρεάν αναζήτηση φωτογραφιών απατεώνων, η πλατφόρμα TinEye είναι πολύ εύκολη και η αντίστροφη αναζήτηση εικόνων μπορεί να πραγματοποιηθεί ακολουθώντας μερικά απλά βήματα. Το TinEye δεν αποθηκεύει τις φωτογραφίες που ανεβάζετε και όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι εμπιστευτικά. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να χρησιμοποιήσετε το TinEye.

  Πώς να βρείτε το πρώτο σας Tweet

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Web και επισκεφτείτε το επίσημο TinEye δικτυακός τόπος.

2. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο κουμπί Μεταφόρτωση για να ανεβάσετε την εικόνα που θέλετε να αναζητήσετε.

3. Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL της εικόνας στο πλαίσιο κειμένου Επικόλληση ή να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL εικόνας για να αναζητήσετε μια εικόνα.

4. Το TinEye θα αναζητήσει αυτόματα την εικόνα και θα σας ενημερώσει εάν έχει αντίστοιχο αποτέλεσμα.

Μέθοδος 7: Χρησιμοποιήστε το Εργαλείο αναζήτησης αντίστροφης εικόνας PREPOSTSEO

Το PREPOSTSEO είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος εργαλείων SEO, ο ιστότοπος είναι μια αγαπημένη πλατφόρμα για πολλούς bloggers και τον χρησιμοποιούν ως δωρεάν εργαλείο αναζήτησης εικόνων απατεώνων. Το PREPOSTSEO διαθέτει μεγάλο αριθμό διαδικτυακών εργαλείων για να βοηθήσει τους δημιουργούς. Τα περισσότερα από τα εργαλεία στον ιστότοπο είναι δωρεάν για τους χρήστες. Το PREPOSTSEO διαθέτει επίσης ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο αναζήτησης αντίστροφης εικόνας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανακαλύψει τη νομιμότητα μιας εικόνας. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση απατεώνων ανά εικόνα στον ιστότοπο PREPOSTSEO.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού και επισκεφτείτε το PREPOSTSEO Αντίστροφη αναζήτηση εικόνων σελίδα.

2. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο κουμπί UPLOAD PHOTO για να ανεβάσετε την εικόνα που θέλετε να αναζητήσετε αντίστροφα.

3. Μπορείτε επίσης να αντιστρέψετε την αναζήτηση μιας εικόνας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση URL επικόλλησης και την Αναζήτηση κατά λέξη-κλειδί.

4. Μόλις μεταφορτωθεί η εικόνα σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα φίλτρα αναζήτησης για να είστε συγκεκριμένοι σχετικά με την αναζήτησή σας.

5. Κάντε κλικ στην Αναζήτηση εικόνων για να κάνετε αναζήτηση στην εικόνα σας.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Λειτουργούν η αντίστροφη αναζήτηση εικόνων;

Απ. Η αντίστροφη αναζήτηση εικόνων είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με μια εικόνα, πολλά διαδικτυακά εργαλεία παρέχουν αυτήν την υπηρεσία δωρεάν.

Ε2. Τι πληροφορίες μπορώ να βρω από μια αντίστροφη αναζήτηση εικόνων;

Απ. Μπορείτε να βρείτε ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών από μια αντίστροφη αναζήτηση εικόνων, όπως η ημερομηνία δημοσίευσης της εικόνας και οι πληροφορίες σχετικά με τις ιστοσελίδες όπου έχει αναρτηθεί η εικόνα.

Ε3. Μπορώ να καταστρέψω έναν απατεώνα με την εικόνα του;

Απ. Ναι, μπορείτε να πιάσετε έναν πιθανό απατεώνα με τη βοήθεια ενός εργαλείου αντίστροφης αναζήτησης εικόνων. Εάν έχετε μια φωτογραφία του απατεώνα, μπορείτε να την αναζητήσετε αντίστροφα για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το άτομο.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να βρείτε διάφορα εργαλεία απατεώνων αναζήτησης αντίστροφης εικόνας. Ενημερώστε μας ποιο εργαλείο σας έφερε τα καλύτερα αποτελέσματα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.