Πώς να εισέλθετε στη λειτουργία ανάκτησης στο iPhone 7 και 7 Plus


Τα iPhone 7 και 7 Plus δεν διαθέτουν υποδοχή ακουστικών. Αυτή είναι ίσως η πιο ανησυχητική αλλαγή που έγινε στο iPhone από άποψη υλικού. Οι άνθρωποι είναι τόσο αναστατωμένοι με την αλλαγή που δεν έχουν σκεφτεί πολύ το κουμπί αρχικής οθόνης στα νέα σετ. Δεν είναι πλέον ένα μηχανικό κουμπί που μπορείτε να πατήσετε. Τώρα το αγγίζετε αντί να το πατάτε. Αυτή η αλλαγή υλικού δεν απαιτεί την αγορά νέων αξεσουάρ και είναι αρκετά εύκολο να το συνηθίσετε. Τούτου λεχθέντος, δοκιμάστε να εισαγάγετε τη λειτουργία ανάκτησης στο iPhone 7 ή 7 Plus σας και θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο που χρησιμοποιείται από καιρό για να το κάνετε, επειδή δεν μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Home. Δείτε πώς μπορείτε να εισέλθετε στη λειτουργία ανάκτησης στο iPhone 7 και 7 Plus.

  Θέστε ελάχιστους στόχους λέξεων όταν γράφετε διηγήματα ή μυθιστορήματα

Για να εισέλθετε σε λειτουργία ανάκτησης, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Ανοίξτε το iTunes στον υπολογιστή ή στο Mac σας
Συνδέστε το iPhone 7 ή 7 Plus με τον υπολογιστή ή το Mac σας μέσω του καλωδίου lightning που συνοδεύει
Κρατήστε πατημένο το κουμπί Power/Lock και το κουμπί Volume Down ταυτόχρονα
Το λογότυπο της Apple θα εμφανιστεί στην οθόνη σας. Μην αφήνετε τα κουμπιά
Κρατήστε πατημένο τόσο το κουμπί Home όσο και το κουμπί μείωσης της έντασης ήχου μέχρι να εξαφανιστεί το λογότυπο της Apple και να αντικατασταθεί από μια εικόνα που υποδεικνύει το καλώδιο αστραπής που συνδέεται με το iTunes.
Τώρα βρίσκεστε σε λειτουργία ανάκτησης. Το iTunes θα σας εμφανίσει επίσης ένα μήνυμα στο Mac ή τον υπολογιστή σας όταν έχετε εισέλθει επιτυχώς στη λειτουργία ανάκτησης.

  Πώς να δημιουργήσετε γρήγορα μια υπενθύμιση σε iPhone και iPad

Είναι πιθανό όλα τα iPhone που θα κατασκευαστούν στο άμεσο μέλλον, δηλαδή τα επόμενα δύο χρόνια, να έχουν το ίδιο κουμπί Home, επομένως αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει για τις επερχόμενες συσκευές.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα iPhone για πρώτη φορά και είναι το iPhone 7, δεν θα χρειαστεί να μπείτε στη λειτουργία ανάκτησης. Όποιος κάνει αναβάθμιση από παλαιότερο iPhone σε iPhone 7 θα πρέπει οπωσδήποτε να μπει σε λειτουργία ανάκτησης για να επαναφέρει το τηλέφωνο από ένα αντίγραφο ασφαλείας. Δεδομένων των αριθμών πωλήσεων των iPhone 7 και 7 plus, αυτό σημαίνει πολύ κόσμο. Καλή αναβάθμιση.

  Πώς να καρφιτσώσετε το tweet κάποιου άλλου στο προφίλ σας