Πώς να εισάγετε Emoji στο Photoshop

Τα emoji έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας επικοινωνίας. Η Apple και η Google έχουν το δικό τους σύνολο emoji και η λίστα των συναισθημάτων που μπορείτε να εκφράσετε με αυτά συνεχίζει να επεκτείνεται. Από τα Windows 10, η Microsoft έχει προσθέσει έναν ευκολότερο τρόπο εισαγωγής emoji με τη μορφή πάνελ emoji. Εάν χρειαστεί ποτέ να εισαγάγετε ένα χαμογελαστό πρόσωπο σε ένα σχέδιο σχεδίασης, θα χαρείτε να μάθετε ότι μπορείτε να εισάγετε emoji στο Photoshop. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να τα εισαγάγετε σε οποιαδήποτε εφαρμογή της Adobe που υποστηρίζει την εισαγωγή κειμένου. Να πώς.

Εισαγωγή Emoji στο Photoshop

Για να εισαγάγετε emoji στο Photoshop, πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε το εργαλείο εισαγωγής κειμένου. Κάντε κλικ στο κουμπί με το εικονίδιο T στην εργαλειοθήκη ή πατήστε το πλήκτρο T για να εισέλθετε στη λειτουργία εισαγωγής κειμένου.

  Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις στην αρχική οθόνη του Roku;

Όταν το εργαλείο εισαγωγής κειμένου είναι ενεργό, έχετε την επιλογή να επιλέξετε τη γραμματοσειρά και το μέγεθος γραμματοσειράς πριν ξεκινήσετε να πληκτρολογείτε κείμενο. Αυτά τα στοιχεία ελέγχου βρίσκονται στην επάνω γραμμή προσαρμογής. Κάντε κλικ μέσα στο αναπτυσσόμενο μενού επιλογής γραμματοσειράς και πληκτρολογήστε “emoji”. Αυτό θα εμφανίσει τη γραμματοσειρά emoji από τις εγκατεστημένες γραμματοσειρές. Επιλέξτε το. Αφού επιλεγεί, θα ανοίξει ένα πλαίσιο εντός εφαρμογής που θα περιλαμβάνει όλα τα emoji που υποστηρίζονται. Μπορείτε να κάνετε κύλιση στον πίνακα και να τα προβάλετε όλα.

Με το εργαλείο εισαγωγής κειμένου ακόμα ενεργό, σύρετε και σχεδιάστε ένα πλαίσιο κειμένου. Κάντε διπλό κλικ στο emoji που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να το εισαγάγετε. Όπως όλα τα άλλα κείμενα, μπορείτε να επιλέξετε ένα emoji και να αυξήσετε το μέγεθός του. Για προφανείς λόγους, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα ενός emoji.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ένα παράθυρο προεπισκόπησης στο Gmail

Θα διαπιστώσετε ότι εάν προσθέσετε ένα άλλο επίπεδο κειμένου αμέσως μετά την εισαγωγή ενός emoji ή εάν αλλάξετε σε διαφορετική γραμματοσειρά στο τρέχον επίπεδο κειμένου, το emoji που έχετε εισαγάγει θα εξαφανιστεί. Αυτό φαίνεται να είναι ένας περιορισμός της δυνατότητας, αλλά είναι εύκολο να το αντιμετωπίσετε.

Διατηρεί πάντα τα emoji σε ένα ξεχωριστό επίπεδο κειμένου. Μην ανακατεύετε κανονικούς αλφαριθμητικούς χαρακτήρες με emoji. Όταν χρειάζεται να εισαγάγετε ένα επίπεδο κειμένου μετά την εισαγωγή ενός επιπέδου emoji, προσθέστε πρώτα ένα κανονικό κενό επίπεδο πριν ενεργοποιήσετε το εργαλείο εισαγωγής κειμένου για δεύτερη φορά. Αυτό θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τη γραμματοσειρά χωρίς να χάσετε το emoji στο προηγούμενο επίπεδο εισαγωγής κειμένου. Μπορείτε να διαγράψετε το κενό στρώμα αργότερα.

  Η Microsoft θα συγχωνεύσει τις εφαρμογές UWP και Win32 με το Project Reunion

Άλλες εφαρμογές της Adobe

Εάν θέλετε να εισαγάγετε emoji σε άλλες εφαρμογές της Adobe, για παράδειγμα στο Illustrator, θα χρειαστεί και πάλι να ενεργοποιήσετε το εργαλείο εισαγωγής κειμένου. Θα σας επιτρέψει επίσης να επιλέξετε μια γραμματοσειρά. Η επιλογή γραμματοσειράς είναι το κλειδί εδώ. Εισαγάγετε τη λέξη emoji και θα βρει τη γραμματοσειρά emoji και ανοίξτε το πλαίσιο emoji από το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να εισαγάγετε emoji.

Αυτό θα έπρεπε να λειτουργεί τόσο στο macOS όσο και στα Windows 10, και πιθανώς και στα Windows 7 και 8/8.1.