Πώς να εγκαταστήσετε χάρτες στην εφαρμογή Minecraft UWP Windows 10

Μπορείτε να δημιουργήσετε όσους νέους κόσμους θέλετε στο Minecraft. Κάθε κόσμος έχει τον δικό του χάρτη τον οποίο, αν δημιουργήσετε τον χάρτη του παιχνιδιού, μπορείτε να δείτε μόνοι σας. Στους χρήστες του Minecraft αρέσει να τροποποιούν σχεδόν οτιδήποτε μπορούν. Δημιουργούν δέρματα και πακέτα υφής και χάρτες. Οι προσαρμοσμένοι χάρτες στο Minecraft είναι βασικά κόσμοι που οι χρήστες έχουν δημιουργήσει με δομές και τι όχι. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε έναν χάρτη που συνοδεύεται από ένα κάστρο. Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε χάρτες στο Minecraft UWP.

SPOILER ALERT: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και παρακολουθήστε το εκπαιδευτικό βίντεο στο τέλος αυτού του άρθρου.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις του Minecraft. την έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή που βασίζεται σε Java και την έκδοση της εφαρμογής Microsoft Store UWP. Οι χάρτες για την έκδοση Java δεν είναι συμβατοί με την έκδοση UWP και οι περισσότεροι χάρτες που μπορείτε να κατεβάσετε στο διαδίκτυο έχουν κατασκευαστεί για την έκδοση Java. Πριν κάνετε λήψη ενός χάρτη, βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατός με την εφαρμογή UWP.

  Τι είναι το Ultra Wideband και γιατί υπάρχει στο iPhone 11;

Χάρτες στο Minecraft UWP

Βρείτε έναν συμβατό χάρτη για την εφαρμογή Minecraft UWP. Ένας χάρτης έκδοσης java δεν θα φορτωθεί πλήρως.

Κατεβάστε τον χάρτη. Θα γίνει λήψη ως αρχείο ZIP. Εξάγετε το. Στην Εξερεύνηση αρχείων, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία. Αντικαταστήστε το «Το όνομα χρήστη σας» με το όνομα του φακέλου χρήστη σας.

C:UsersYour User NameAppDataLocalPackagesMicrosoft.MinecraftUWP_8wekyb3d8bbweLocalStategamescom.mojangminecraftWorlds

Εδώ, επικολλήστε τον φάκελο του χάρτη που έχει εξαχθεί.

Ανοίξτε το Minecraft και κάντε κλικ στο κουμπί Αναπαραγωγή. Εκτός από τους κόσμους που έχετε δημιουργήσει μόνοι σας στο παιχνίδι, θα δείτε αυτόν που μόλις επικολλήσατε. Το όνομα μπορεί να μην εμφανίζεται σωστά, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Επιλέξτε τον κόσμο για να παίξετε σε αυτό.

  Μπορείτε να αναιρέσετε την αποστολή στο Outlook, όπως το Gmail

Κατά την πρώτη εκτέλεση, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να φορτώσει πλήρως ο χάρτης, ωστόσο, εάν μετά από λίγα λεπτά δεν έχουν φορτωθεί όλα τα μπλοκ γύρω σας, είναι πολύ πιθανό ο χάρτης σας να μην είναι συμβατός με την εφαρμογή UWP.

Ο μόνος τρόπος για να βρείτε έναν συμβατό χάρτη είναι με αναζήτηση και δοκιμή και σφάλμα. Οι δημιουργοί χαρτών και σχεδόν όλοι οι άλλοι που δημιουργούν αρχεία προσαρμογής για το Minecraft, ευνοούν σε μεγάλο βαθμό την έκδοση Java, ώστε να μην έχετε πολλές επιλογές.

Δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, κανένα εργαλείο που να μπορεί να μετατρέψει έναν κόσμο Java σε έναν κόσμο εφαρμογών UWP. Αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους τόσοι πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την έκδοση Java, παρόλο που η Java είναι πεινασμένη για πόρους. Οι παίκτες έχουν επενδύσει πολύ χρόνο στους προσαρμοσμένους κόσμους τους και η έναρξη από το μηδέν δεν είναι ελκυστική. Υπάρχουν κάποια εργαλεία υπό ανάπτυξη που στοχεύουν να καλύψουν αυτό το κενό, αλλά είναι εργαλεία τρίτων και δεν υπάρχει ETA για το πότε θα είναι διαθέσιμα.

  Πώς να κάνετε τη γραμμή εργασιών των Windows 10 ημιδιαφανή