Πώς να εγκαταστήσετε το SuperRepo στο Kodi

Με την απώλεια των τηλεοπτικών πρόσθετων, πολλοί χρήστες του Kodi αναζητούν έναν διάδοχο που μπορεί να παρέχει παρόμοια επιλογή υψηλής ποιότητας μη εξουσιοδοτημένων επεκτάσεων Kodi. Το SuperRepo, μια εξαιρετική συλλογή από εκατοντάδες πρόσθετα για κάθε τύπο υλικού που μπορεί κανείς να φανταστεί, είναι μια πιθανή πιθανότητα. Επιτρέπεται η χρήση. Παρέχει επίσης μεγάλο αριθμό πρόσθετων και αποθετηρίων για λήψη, όπως πρόσθετα ήχου, πρόσθετα εικόνας, πρόσθετα προγράμματος, πρόσθετα βίντεο και άλλα. Δεν διαθέτει μερικά από τα τεράστια ονόματα που εμφανίζονται στο Fusion, αλλά παρέχει μια μεγάλη συλλογή από μικρά και περίεργα πρόσθετα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων αναγκών. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει στον τρόπο εγκατάστασης του SuperRepo στο Kodi. Επομένως, συνεχίστε την ανάγνωση για να εγκαταστήσετε το αποθετήριο Kodi SuperRepo.

Πώς να εγκαταστήσετε το SuperRepo στο Kodi

Το SuperRepo, το οποίο κυκλοφόρησε το 2013, είναι ένα από τα πιο γνωστά αποθετήρια στο Kodi και έχει υποστεί αρκετές αλλαγές όλα αυτά τα χρόνια. Το αποθετήριο SuperRepo είναι γεμάτο με πρόσθετα που εξυπηρετούν ορισμένες αγορές. Διαθέτει μια ποικιλία από καλάθια/πακέτα, τα οποία υποστηρίζουν πολλές γλώσσες και φίλτρα συμβατά με πρόσθετα Kodi. Εάν έχετε ένα συγκεκριμένο ενδιαφέρον, όπως διεθνή αθλήματα, κινήσεις πολεμικών τεχνών, τηλεοπτικές εκπομπές από μια συγκεκριμένη χώρα ή συγκεκριμένα είδη anime, το SuperRepo πιθανότατα θα έχει κάτι για να καλύψει τις απαιτήσεις σας. Λόγω του μεγάλου αριθμού πρόσθετων που συνδέονται με το SuperRepo, οι προγραμματιστές του το έχουν χωρίσει σε πολυάριθμα υποαποθετήρια ταξινομημένα ανά τύπο. Το να εξετάζετε όλες αυτές τις επιλογές και να μην ξέρετε από πού να ξεκινήσετε μπορεί να είναι τρομακτικό. Ως αποτέλεσμα, η προσθήκη του πλήρους αποθετηρίου και στη συνέχεια η επιλογή και η επιλογή επεκτάσεων είναι η ιδανική προσέγγιση για την εκτίμηση του περιεχομένου SuperRepo.

  Πώς να αλλάξετε τη φωτογραφία ομαδικής συνομιλίας στα μηνύματα σε iPhone και iPad

Βήμα 1: Επιτρέψτε άγνωστες πηγές

Δεδομένου ότι το Kodi είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα, ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε πρόσθετα για να έχετε πρόσβαση σε διάφορες πηγές βίντεο κατά την παρακολούθηση βίντεο. Για λόγους ασφαλείας, το Kodi δεν επιτρέπεται να εγκαταστήσει άγνωστες πηγές. Οι εξωτερικές λήψεις πρέπει να είναι ενεργοποιημένες στις ρυθμίσεις Kodi. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Εκκινήστε το Kodi και επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Σύστημα.

3. Επιλέξτε Πρόσθετα.

4. Ενεργοποιήστε το ρυθμιστικό δίπλα στην επιλογή Άγνωστες πηγές.

  Ανασκόπηση ακουστικών εικονικής πραγματικότητας VR Shinecon

5. Αποδεχτείτε το προειδοποιητικό μήνυμα που εμφανίζεται στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγοντας Ναι.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προσθέσετε το SuperRepo στην εγκατάσταση του Kodi αφού προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας.

Βήμα 2: Εγκαταστήστε το SuperRepo στο Kodi

Το SuperRepo μπορεί να προστεθεί στο Kodi σε συσκευές κουτιού, επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η προσέγγιση που συζητείται παρακάτω εκμεταλλεύεται τις εσωτερικές δυνατότητες λήψης του Kodi για την ανάκτηση του αποθετηρίου απευθείας από την κύρια διεπαφή. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε το SuperRepo στο Kodi.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Kodi.

2. Κάντε κλικ στο σύμβολο με το γρανάζι για να μεταβείτε στο μενού Σύστημα.

3. Μεταβείτε στην καρτέλα Διαχείριση αρχείων.

4. Κάντε διπλό κλικ στην επιλογή Προσθήκη πηγής.

5. Κάντε κλικ στο None.

6. Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL που δίνεται παρακάτω και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK.

https://srp.nu 

7. Εισαγάγετε ένα όνομα για αυτήν την πηγή πολυμέσων και ονομάστε το SuperRepo και κάντε κλικ στο OK.

8. Επιστρέψτε στο κύριο μενού του Kodi. Επιλέξτε Πρόσθετα αφού κάνετε κλικ στο σύμβολο του γραναζιού.

  Κυκλοφορεί μια νέα απάτη ηλεκτρονικού ψαρέματος στα Έγγραφα Google

9. Επιλέξτε Install from Zip File. Επιλέξτε Ναι εάν σας ζητηθεί.

10. Επιλέξτε SuperRepo και μετά το όνομα της έκδοσης Kodi.

11. Για να εγκαταστήσετε ολόκληρη τη συλλογή πρόσθετων SuperRepo, επιλέξτε Όλα.

12. Επιλέξτε Install from repository.

13. Εντοπίστε και επιλέξτε SuperRepo All.

14. Επιλέξτε Πρόσθετα βίντεο που βρίσκονται στο κάτω μέρος της σελίδας.

15. Επιλέξτε ποια πρόσθετα θέλετε να χρησιμοποιήσετε και εγκαταστήστε όσα περισσότερα θέλετε.

Βήμα 3: Εγκαταστήστε πρόσθετα από το SuperRepo

Μετά τη λήψη του SuperRepo για το Kodi, μπορείτε να εγκαταστήσετε γρήγορα πρόσθετα από το αποθετήριο Kodi SuperRepo. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι το εξής:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Kodi.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι.

3. Επιλέξτε Πρόσθετα.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε Install from repository.

5. Στη λίστα, επιλέξτε SuperRepo Repositories.

6. Κάντε κλικ στο κουμπί Add-on Repository.

7. Επιλέξτε το πρόσθετο που θέλετε να εγκαταστήσετε.

8. Στη συνέχεια, στο κάτω μέρος, κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση.

9. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία για λήψη και εγκατάσταση του πρόσθετου. Θα εμφανιστεί η ειδοποίηση που έχει εγκατασταθεί πρόσθετο.

***

Ελπίζουμε ότι βρήκατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες και ότι μπορέσατε να εγκαταστήσετε το SuperRepo στο Kodi. Ενημερώστε μας εάν τα βήματα ήταν επωφελής για εσάς. Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια.