Πώς να εγκαταστήσετε το GCam σε τηλέφωνα Pixel εκτός Google

Σήμερα, τα κινητά δεν είναι απλώς συσκευές για να καλέσετε την οικογένειά σας ή να στείλετε μήνυμα στη φίλη σας. Οι υπηρεσίες που προσφέρει ξεπερνούν την ανθρώπινη φαντασία.

Η κάμερα είναι ένα από τα κρίσιμα σημεία κατά την αγορά οποιουδήποτε smartphone. Η κάμερα δεν περιορίζεται σε κανένα influencer λόγω της πολλαπλής χρήσης της. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στείλετε φωτογραφίες από νόστιμα φαγητά σε ένα εστιατόριο για να κάνετε τους φίλους σας να σαλίσουν ή από έναν YouTuber για να τραβήξετε τα βίντεό τους.

Ενώ μιλάμε για τη φωτογραφία από κινητά, μόνο δύο ονόματα έρχονται στο μυαλό οποιουδήποτε: Apple για οποιονδήποτε χρήστη iOS ή κάμερα Pixel της Google για κάθε λάτρη του Android.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη το 2021, η Google δεν κατάφερε να συλλάβει ούτε καν 5% αγορά smartphone σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Παρά την τόσο εξαιρετική κάμερα και άλλες προδιαγραφές, μόνο λόγω της κυριαρχίας των διαφορετικών εμπορικών σημάτων και του κακού εύρους τιμών είναι οι λόγοι για αυτά τα στατιστικά στοιχεία.

GCam εναντίον Stock Camera

Είναι οι G-Cam καλύτερες από την κάμερα οποιουδήποτε smartphone; Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ερώτηση και η απάντηση είναι ένα μεγάλο «ναι»! Το GCam κάνει εξαιρετική συνολική δουλειά στην έκθεση, την ευκρίνεια, την ευκρίνεια, το εφέ bokeh και το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό, τη «Νυχτερινή λειτουργία». Η νυχτερινή λειτουργία οποιασδήποτε GCam είναι απλά μαγική σε σύγκριση με οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή στοκ μόνο λόγω του λογισμικού της Google που ενισχύει το διαθέσιμο φως ακόμα και στις πιο σκοτεινές συνθήκες.

  Η βελτιστοποίηση ερωτημάτων SQL είναι εύκολη με αυτά τα 7 εργαλεία για DBA και προγραμματιστές

Το ρεύμα Μερίδιο αγοράς της εταιρείας Android Smartphone έχει ως εξής: Η Samsung ηγείται της κούρσας με 37%, η Xiaomi με μόλις 11,2% του μεριδίου αγοράς και μετά έρχονται οι μικροί παίκτες όπως η Huawei, η Oppo και η Vivo.

Αυτές οι 5 κορυφαίες εταιρείες χρησιμοποιούν τη δική τους stock ROM μέσω Android, και το ίδιο παρέχουν και τη φωτογραφική μηχανή τους. Τα περισσότερα οικονομικά smartphone έρχονται με παρόμοιο υλικό κάμερας, αλλά το πώς οι αλγόριθμοι οποιασδήποτε κάμερας στοκ λειτουργούν καλύτερα από τα άλλα είναι ο κύριος διαφοροποιητής.

Κανένα από αυτά δεν μπορεί να νικήσει τον αλγόριθμο λογισμικού της Google, καθιστώντας τον τον καλύτερο. Το λυπηρό μέρος είναι ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας από το Google Playstore σε οποιοδήποτε smartphone εκτός από αυτά που τρέχουν σε stock Android ROM. Μην ανησυχείτε, καθώς αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα μπορείτε να εγκαταστήσετε το GCam στο Android smartphone σας.

Εγκατάσταση GCam σε οποιοδήποτε Android Smartphone

Χάρη στη μεγάλη κοινότητα χρηστών και προγραμματιστών Android που είναι εκεί για χρήστες Android προωθώντας και δημιουργώντας προσαρμοσμένες ROM και προσαρμοσμένα APK GCam MOD. Μετά την εγκατάσταση προσαρμοσμένων ROM, οποιοσδήποτε λάτρης της κάμερας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πιο πρόσφατες premium λειτουργίες κάμερας του Pixel.

Για να εγκαταστήσετε το GCam στο smartphone σας, ακολουθήστε αυτήν τη διαδικασία βήμα προς βήμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε δυνατή την εγκατάσταση και την απόλαυση όλων των premium δυνατοτήτων του GCam.

Έλεγχος της λειτουργίας Camera2 API

Η πρώτη και μοναδική προϋπόθεση για να κατεβάσετε το GCam είναι το smartphone σας να υποστηρίζει τη λειτουργία Camera2 API. Μόλις ικανοποιηθεί αυτή η προϋπόθεση, μπορείτε να προχωρήσετε στα επόμενα βήματα εγκατάστασης του GCam. Επομένως, αφήστε μας να ελέγξουμε εάν το τηλέφωνό σας είναι συμβατό ή όχι.

  14 Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις συνέντευξης Java [2022]

Εδώ, πρέπει να ελέγξετε αν το smartphone σας διαθέτει αυτήν τη δυνατότητα ή όχι. Ακολουθεί η απλή μέθοδος για να ελέγξετε εάν το Camera2 API είναι ενεργοποιημένο ή όχι στο smartphone σας:

Βήμα 1: Ανοίξτε το Google Play Store και μεταβείτε στο Camera2 API Probe που αναπτύχθηκε από το March Media Lab.

Βήμα 2: Εγκαταστήστε την εφαρμογή που εμφανίζεται παραπάνω και ανοίξτε την. Εδώ, θα βρείτε μια ενότητα του Camera 2 API. Περάστε από το επίπεδο υποστήριξης υλικού εκεί. Θα βρείτε πέντε διαφορετικά επίπεδα υποστήριξης: Παλιό, Εξωτερικό, Περιορισμένο, Πλήρες και Επίπεδο 3. Έτσι, θα βρείτε ένα από αυτά τα επίπεδα υποστήριξης με πράσινο σημάδι, που σημαίνει ότι η συσκευή σας έχει αυτό το επίπεδο υποστήριξης.

Ακολουθεί η πλήρης περιγραφή όλων των επιπέδων υποστήριξης:

Παλαιού τύπου: Αυτές οι συσκευές δεν υποστηρίζονται από τη λειτουργία Camera2 API.

Περιορισμένη: Αυτές οι συσκευές υποστηρίζουν μόνο μερικές δυνατότητες Camera2 API.

Εξωτερικές: Πρόκειται για συσκευές παρόμοιες με περιορισμένες συσκευές με ορισμένες εξαιρέσεις στις περιορισμένες συσκευές. Για παράδειγμα, οι πληροφορίες αισθητήρα ή φακού αυτών των συσκευών Android ενδέχεται να μην αναφέρονται ή να έχουν λιγότερο σταθερούς ρυθμούς καρέ σε σύγκριση με το περιορισμένο επίπεδο. Αυτό το επίπεδο χρησιμοποιείται για εξωτερικές κάμερες όπως κάμερες web USB.

Πλήρης: Αυτές οι συσκευές υποστηρίζουν όλες τις σημαντικές δυνατότητες του Camera2 API.

Επίπεδο 3: Αυτές οι συσκευές υποστηρίζουν όλες τις δυνατότητες του Camera2 API, της επανεπεξεργασίας YUV και της λήψης εικόνας RAW.

Επομένως, εάν διαπιστώσετε ότι η συσκευή σας έχει ενεργοποιήσει τη μονάδα Camera2 API, προχωρήστε. Εάν όχι, τότε δυστυχώς, θα έχετε μόνο μία επιλογή: να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή stock camera.

Λήψη και εγκατάσταση GCam Mod

Βήμα 1: Επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στην πιο πρόσφατη ή την καλύτερη κατάλληλη έκδοση για το smartphone σας. Για παράδειγμα, θα πάμε με το πιο πρόσφατο εδώ, το Google Camera 8. x (Android 10.0+)

  Δίκτυα διαφημίσεων υψηλής απόδοσης για Blogger [10 Google Adsense Alternatives]

Βήμα 3: Στη συνέχεια, στην επόμενη σελίδα θα εμφανιστούν όλα τα διαθέσιμα MOD που έχουν αναπτυχθεί από διαφορετικούς προγραμματιστές. Εάν έχετε κάποια προσωπική επιλογή, προχωρήστε σε αυτήν, διαφορετικά οποιαδήποτε τυχαία επιλογή θα λειτουργήσει επίσης.

Βήμα 4: Όλες οι παλαιότερες και τρέχουσες εκδόσεις, μαζί με άλλες πληροφορίες και οδηγίες, θα ανοίξουν. Κάντε κλικ στον κατάλληλο σύνδεσμο .apk. Αφού κάνετε κλικ σε οποιονδήποτε, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με τις επιλογές Ακύρωση και ΟΚ. Κάντε κλικ στο OK για να ξεκινήσει η λήψη.

Βήμα 5: Εγκαταστήστε το apk που κατεβάσατε κάνοντας κλικ στο κουμπί ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στο άνοιγμα για να ξεκινήσετε το apk GCam Mod. Πρέπει να επιτρέψετε στην εφαρμογή τη λήψη φωτογραφιών, την εγγραφή βίντεο, τη θέση της συσκευής, τα δικαιώματα ήχου και αποθήκευσης.

Βήμα 6: Έγινε! Είναι καλό να κάνετε κλικ στις υπέροχες φωτογραφίες σας με την ολοκαίνουργια GCam που είναι εγκατεστημένη σε μια συσκευή που δεν είναι Pixel.

Βασικά χαρακτηριστικά του G-Cam

  • Αυτόματη λειτουργία DND κατά την εγγραφή βίντεο
  • Επανασχεδιασμένο βίντεο διαμόρφωσης UI 24 FPS
  • Έλεγχος έκθεσης για προσαρμογή της φωτεινότητας της φωτογραφίας και του HDR
  • Υλοποιήθηκε αστροφωτογραφία εικόνων χαμηλού φωτισμού
  • Λάβετε συχνά πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε κορυφαίες φωτογραφίες
  • Πατήστε παρατεταμένα τη συντόμευση στο κουμπί κλείστρου για να τραβήξετε μια κορυφαία φωτογραφία
  • Βίντεο, Timelaps και εγγραφή αργής κίνησης
  • Αυτοκόλλητα AR/Παιδική χαρά

συμπέρασμα

Ορίστε λοιπόν! Αφού αφιερώσετε μερικά λεπτά και λίγη προσπάθεια, τώρα μπορείτε να κάνετε κλικ χρησιμοποιώντας το GCam στη συσκευή σας Android που εκτελείται σε οποιαδήποτε Stock ROM. Αυτή η αναβάθμιση της εφαρμογής από Stock σε GCam θα φέρει μια αλλαγή παραδείγματος στις φωτογραφίες σας.

Μπορείτε τώρα να δείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές προστασίας από ιούς για τηλέφωνα Android.