Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Fitbit στα Windows 10

Οι ιχνηλάτες δραστηριότητας έχουν όλες εφαρμογές για κινητά. Οι εφαρμογές είναι συνοδευτικές εφαρμογές για το πρόγραμμα παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται για την ενημέρωση του υλικολογισμικού και τον συγχρονισμό δεδομένων από το πρόγραμμα παρακολούθησης στο τηλέφωνό σας. Στη συνέχεια, θα ανεβάσει τα δεδομένα σε έναν διαδικτυακό λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει, επιτρέποντάς σας να τα ελέγξετε όποτε θέλετε.

Fitbit Windows 10

Εφαρμογή Fitbit στα Windows 10

Τα προγράμματα παρακολούθησης δραστηριοτήτων γενικά δεν χρειάζονται εφαρμογή για κινητά για να λειτουργήσουν. Θα λειτουργήσουν καλά από μόνα τους υπό την προϋπόθεση ότι θα τα κρατήσετε φορτισμένα. Οι εφαρμογές υπάρχουν επειδή το πρόγραμμα παρακολούθησης δεν μπορεί να αποθηκεύσει πολλές πληροφορίες και οι περισσότερες από αυτές δεν μπορούν να συνδεθούν απευθείας στο διαδίκτυο.

  Πώς να προσαρμόσετε μια διάταξη φυλλαδίου PowerPoint

Για να τα κάνουν όλα αυτά, βασίζονται στο Bluetooth και τις εφαρμογές για κινητά. Με το Fitbit, μπορείτε να παραλείψετε την εφαρμογή για κινητά προς όφελος μιας εφαρμογής για επιτραπέζιους υπολογιστές, εάν χρησιμοποιείτε Windows 10.

Εγκαταστήστε το Fitbit στα Windows 10

Η επίσημη εφαρμογή Fitbit για Windows 10 είναι διαθέσιμη στο Microsoft Store. Η εφαρμογή μπορεί να πραγματοποιήσει σύζευξη με το πρόγραμμα παρακολούθησης Fitbit, να συγχρονίσει τα δεδομένα σας και να κατεβάσει ενημερώσεις υλικολογισμικού εγκατάστασης όταν είναι διαθέσιμες.

Επισκεφθείτε το Σελίδα Fitbit Microsoft Store στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
Κάντε κλικ στο Λήψη.
Ανοίξτε την εφαρμογή Microsoft Store όταν σας ζητηθεί.
Κάντε κλικ στο Λήψη.
Το Fitbit θα εγκατασταθεί.

  Πώς να στείλετε μια πρόσκληση στο Microsoft Teams

Ρυθμίστε τη συσκευή Fitbit στα Windows 10

Μπορείτε να ρυθμίσετε τη συσκευή σας Fitbit, π.χ., να τη συνδέσετε στην εφαρμογή επιφάνειας εργασίας και να συγχρονίσετε δεδομένα σε αυτήν. Πρέπει να έχετε λογαριασμό Fitbit. Είναι δωρεάν η δημιουργία. Πρέπει επίσης να έχετε το καλώδιο φόρτισης για τη συσκευή σας για να τη συνδέσετε και να συγχρονίσετε τα δεδομένα.

Συνδέστε το Fitbit στα Windows 10 μέσω του καλωδίου δεδομένων.
Ανοίξτε την εφαρμογή Fitbit στα Windows 10.
Από τη λίστα συσκευών, επιλέξτε τη συσκευή που θέλετε να συνδέσετε.
Συμφωνήστε με τους όρους παροχής υπηρεσιών.
Κάντε κλικ στην επιλογή Ρύθμιση συσκευής.
Πραγματοποιήστε έλεγχο ταυτότητας στη συσκευή εάν σας ζητηθεί.
Η συσκευή θα συνδεθεί στο σύστημά σας Windows 10.
Επιστρέψτε στον πίνακα ελέγχου και τα δεδομένα σας θα συγχρονιστούν.

  Πώς να ανοίξετε αρχεία .key στα Windows 10

Σημείωση: μπορείτε να συγχρονίσετε δεδομένα μέσω Bluetooth, αλλά όταν δημιουργήσετε για πρώτη φορά μια σύνδεση, π.χ. προσθέσετε έναν ιχνηλάτη στην εφαρμογή, θα χρειαστείτε το καλώδιο δεδομένων.

συμπέρασμα

Όταν συνδέετε για πρώτη φορά το Fitbit σας για πρώτη φορά, τα Windows 10 μπορεί να χρειαστεί να εγκαταστήσουν προγράμματα οδήγησης για αυτό. Μέχρι να εγκατασταθούν αυτά τα προγράμματα οδήγησης, η συσκευή σας ενδέχεται να μην εντοπιστεί από την εφαρμογή Fitbit. Εάν συμβαίνει αυτό, αποσυνδέστε και επανασυνδέστε τη συσκευή μετά την εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης για αυτήν. Η εφαρμογή Fitbit για Windows 10 υποστηρίζει μεγάλο αριθμό συσκευών, ωστόσο, εάν έχετε μια παλαιότερη συσκευή ή μια συσκευή που δεν πωλείται πλέον, ενδέχεται να μην υποστηρίζεται από την εφαρμογή.