Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Microsoft Teams για iPad

Το Microsoft Teams έχει μια διεπαφή ιστού που είναι σχεδόν εξίσου καλή με τις εφαρμογές του για υπολογιστές. Διαθέτει επίσης αποκλειστικές εφαρμογές για iOS και Android. Μεταξύ της διεπαφής ιστού που είναι προσβάσιμη από οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, το εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή για Windows 10 και macOS, και τις εφαρμογές iPhone και Android, καλύπτονται οι περισσότερες πλατφόρμες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άνετα το Microsoft Teams από την επιφάνεια εργασίας ή το τηλέφωνό σας, αλλά αυτό εξακολουθεί να αφήνει έξω μια άλλη μικρή αλλά σημαντική πλατφόρμα. δισκία.

iPad της Microsoft Teams

Εφαρμογή Microsoft Teams για iPad

Το iPad δεν τρέχει πλέον iOS. Αντίθετα, εκτελεί μια παραλλαγή του iOS που ονομάζεται iPadOS, η οποία διαφέρει από το iOS με μικρούς αλλά σημαντικούς τρόπους. Τα καλά νέα είναι ότι ενώ το iPadOS και το iOS είναι και τα δύο διαφορετικά, η Microsoft έχει αναπτύξει μια αποκλειστική εφαρμογή iPad για τις ομάδες της Microsoft.

  Πώς να ενεργοποιήσετε πρόσθετα και συνδέσεις στο Outlook

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Microsoft Teams για iPad

Η εφαρμογή Microsoft Teams για iPad είναι δωρεάν όπως όλες οι άλλες εφαρμογές. Οι δυνατότητες που βλέπετε θα υπόκεινται στην άδεια χρήσης του Microsoft Teams που έχετε αγοράσει ή εάν χρησιμοποιείτε Microsoft Teams δωρεάν. Η εγκατάσταση της εφαρμογής δεν θα κοστίσει τίποτα.

Επισκεφτείτε το App Store στο iPad.
Στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε Microsoft Teams.
Πατήστε Get δίπλα στην εφαρμογή που αναπτύχθηκε από τη Microsoft.
Πραγματοποιήστε έλεγχο ταυτότητας με τον κωδικό πρόσβασης Apple ID, το Face ID ή το Touch ID.
Θα εγκατασταθεί το Microsoft Teams.
Συνδεθείτε με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

  Προσδιορίστε τόνους διαφορετικών τύπων αρχείων χωρίς να τα ανοίξετε με το TrID

Απευθείας σύνδεση με την εφαρμογή

Το Microsoft Teams δεν περιορίζεται σε ορισμένες χώρες και θα πρέπει να εμφανίζεται στην αναζήτηση, ωστόσο, αν δεν το κάνει, επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο σε ένα πρόγραμμα περιήγησης που είναι εγκατεστημένο στο iPad σας. Αποδεχτείτε το μήνυμα για να ανοίξετε την εφαρμογή App Store και ακολουθήστε τα βήματα 3-5 στην προηγούμενη ενότητα.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Microsoft Teams για iPad

Η εφαρμογή Microsoft Teams iPad ακολουθεί τον ίδιο κανόνα σχεδίασης με την εφαρμογή iOS, αλλά επειδή βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερη οθόνη, φαίνεται αρκετά διαφορετική.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε συνομιλίες, ομάδες και άλλα Εφαρμογές Microsoft Teams από τη μπάρα στο κάτω μέρος.
Επιλέξτε μια συνομιλία, μια ομάδα ή μια εφαρμογή και μπορείτε να πλοηγηθείτε στις ρυθμίσεις/τις επιλογές της από τη στήλη στα αριστερά.
Για πρόσβαση στις ρυθμίσεις, πατήστε την εικόνα του προφίλ σας επάνω αριστερά και επιλέξτε Ρυθμίσεις από το συρτάρι πλοήγησης.
Η εφαρμογή iPad της Microsoft Teams υποστηρίζει τη σκοτεινή λειτουργία στο iPadOS.
Για να ξεκινήσετε μια σύσκεψη, επιλέξτε Ομάδες από τη γραμμή στο κάτω μέρος, επιλέξτε μια ομάδα και, στη συνέχεια ένα κανάλι. Πατήστε το εικονίδιο της κάμερας στην επάνω δεξιά γωνία του καναλιού.
Για να έχω πρόσβαση σε καρτέλες σε ένα κανάλι, πατήστε Περισσότερα στην επάνω δεξιά γωνία.
Μπορείτε να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς στην εφαρμογή iPad της Microsoft Teams.

  Πώς να διορθώσετε το Windows Task Scheduler που δεν εκτελείται στα Windows 10

συμπέρασμα

Η εφαρμογή Microsoft Teams για iPad είναι τεσσάρων ετών. Διαθέτει όλες τις δυνατότητες που θα βρείτε στην εφαρμογή iPhone. Είναι σταθερό, ενημερώνεται τακτικά και λαμβάνει νέες δυνατότητες σύμφωνα με τον οδικό χάρτη που έχει ορίσει η Microsoft για το Teams.