Πώς να εγγραφείτε στο Someone’s Live στο TikTok

Το TikTok κυκλοφόρησε αρχικά το 2017 για iOS και Android εκτός της ηπειρωτικής Κίνας. Οι χρήστες του TikTok μπορούν να δημιουργήσουν μια ποικιλία βίντεο, όπως προκλήσεις, ρουτίνες χορού, μαγικά κόλπα και κωμικά. Οι επαληθευμένοι λογαριασμοί έχουν αυξήσει την προβολή και ένα συγκεκριμένο βαθμό αξιοπιστίας στο TikTok. Τα πλεονεκτήματα της ζωντανής μετάδοσης στο TikTok είναι τα ίδια με αυτά της μετάδοσης ζωντανής μετάδοσης σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Έχετε τη δυνατότητα να αλληλεπιδράτε με το κοινό σας σε πραγματικό χρόνο. Τα άτομα που χρησιμοποιούν την εφαρμογή TikTok μπορούν να παρακολουθούν ζωντανές εκπομπές που ονομάζονται TikTok Lives και είναι συχνά περιστασιακές και σύντομες. Ωστόσο, οι επωνυμίες παρέχουν συχνά πιο οργανωμένες ζωές, όπως γαστρονομικές εκπομπές, οδηγίες άσκησης ή βίντεο προϊόντων. Παρόμοια με τα βίντεο Facebook Live και Instagram Live, το TikTok Live έχει κερδίσει γρήγορα δημοτικότητα ως κανάλι επικοινωνίας. Αυτό το άρθρο θα παρέχει έναν οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να συμμετάσχετε στο Live κάποιου στο TikTok και να στείλετε αίτημα επισκέπτη στο TikTok. Θα μάθετε επίσης πώς να ζητάτε να συμμετάσχετε σε ένα Live στο TikTok και να εγγραφείτε στο TikTok Lives.

Πώς να εγγραφείτε στο Someone’s Live στο TikTok

Η εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο 15 δευτερολέπτων TikTok επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται βίντεο για οποιοδήποτε θέμα θέλουν. Με την εφαρμογή TikTok, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα προσθήκης φίλτρων και εφέ, καθώς και πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή δειγμάτων ήχου από τραγούδια. Το πρόγραμμα προωθείται ως διαδικτυακή κοινότητα για την ανταλλαγή βίντεο. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να συμμετάσχετε λεπτομερώς στο Live κάποιου στο TikTok με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να αποκτήσετε το φίλτρο χωρίς γένια στο TikTok

Γιατί δεν μπορώ να συμμετάσχω στο TikTok Lives; Γιατί δεν μπορώ να συμμετάσχω στο Live κάποιου στο TikTok;

Δεν θα σας επιτραπεί να εγγραφείτε στο TikTok Live εάν το αίτημά σας απορριφθεί. Πιθανότατα θα απορριφθεί το αίτημά του σε κάποιον εάν προσπαθήσει να συμμετάσχει σε ένα ζωντανό βίντεο που παρουσιάζεται από ένα άτομο με το οποίο δεν έχει καμία σχέση.

Χρειάζεστε 1.000 ακόλουθους για να συμμετάσχετε σε ζωντανή μετάδοση στο TikTok;

Ναι, χρειάζεστε 1.000 ακόλουθους για να συμμετάσχετε σε ένα Live στο TikTok. Χρειάζεστε τουλάχιστον 1000 ακόλουθους στην εφαρμογή TikTok για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Live. Υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις, όπως η μετατροπή σε επαγγελματικό λογαριασμό για πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες του TikTok και η τοποθέτηση συνδέσμου στο βιογραφικό του προφίλ σας. Ωστόσο, η ελάχιστη απαίτηση ακολούθων για λογαριασμούς δημιουργού και επιχειρήσεων εξακολουθεί να ισχύει κατά τη χρήση της λειτουργίας Live.

Απαιτείται Ζωντανή Πρόσβαση για να βγείτε ζωντανά ως επισκέπτης;

Ναι, απαιτείται ζωντανή πρόσβαση για να μεταβείτε ζωντανά ως επισκέπτης στο TikTok. Πρέπει να έχετε ζωντανή πρόσβαση για να μεταβείτε ζωντανά, καθώς δεν σας επιτρέπεται να ξεκινήσετε ένα Live ως επισκέπτης. Ως εκ τούτου, δεν επιτρέπεται να συνδιοργανώσετε ένα. Πρέπει να σας επιτραπεί η είσοδος από τον αρχικό οικοδεσπότη ενός ζωντανού ακόλουθου για να γίνετε επισκέπτης. Μια πρόσκληση για συμμετοχή ως επισκέπτης μπορεί να σας αποσταλεί από έναν ζωντανό οικοδεσπότη μέσω του κουμπιού στην κάτω αριστερή γωνία, το οποίο εμφανίζει μια λίστα με τους κατάλληλους καλεσμένους.

Αν και ο σύνδεσμος πρόσκλησης λήγει μετά από 20 δευτερόλεπτα, δεν απαιτείται να παρακολουθείτε το Live εκείνη τη στιγμή. Ένα αίτημα επισκέπτη θα ενεργοποιήσει αμέσως τη ροή βίντεο του προσκεκλημένου χρήστη αφού το εξουσιοδοτήσουν και οι δύο χρήστες. Οι αρχικοί οικοδεσπότες θα εξακολουθήσουν να διατηρούν τον διαχειριστικό έλεγχο του The Live, αλλά θα υπάρχουν περισσότεροι οικοδεσπότες. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να πληροίτε τα κριτήρια για Ζωντανή πρόσβαση για να συμμετάσχετε σε ένα Ζωντανό, πόσο μάλλον για έναρξη.

  Πώς να ακολουθήσετε κάποιον στο TikTok

Γιατί δεν μπορώ να στείλω αίτημα επισκέπτη στο TikTok;

Ακολουθούν ορισμένοι από τους λόγους για τους οποίους δεν μπορείτε να στείλετε αιτήματα επισκεπτών στο TikTok:

  • Εάν δεν έχετε ζωντανή πρόσβαση, δεν θα μπορείτε να στέλνετε αιτήματα επισκεπτών στο TikTok.
  • Εάν είστε κάτω των 16 ετών, δεν θα μπορείτε να στέλνετε αιτήματα επισκεπτών στο TikTok.
  • Εάν έχετε λιγότερους από 1000 ακόλουθους στον λογαριασμό σας στο TikTok, δεν θα μπορείτε να στείλετε αιτήματα επισκεπτών στο TikTok.

Πώς συμμετέχετε στο Live κάποιου στο TikTok;

Η δυνατότητα να ρωτήσετε για τη συμμετοχή σε μια εκπομπή είναι διαθέσιμη στους χρήστες. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου προτού το κάνετε αυτό: δεν θα είναι πάντα κατάλληλο να συμμετάσχετε σε μια μετάδοση και οι χρήστες Live ενδέχεται να μην αποδεχτούν ένα αίτημα από κάποιον άλλο να συμμετάσχει στη μετάδοσή τους, ειδικά αν δεν τον γνωρίζουν. Αξίζει τον κόπο να σχεδιάσετε εάν είναι καθόλου εφικτό εάν ένας χρήστης επιθυμεί να συμμετάσχει σε μια κοινή μετάδοση. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό δεν είναι δυνατό. Η πιθανότητα κάποιος να αποδεχτεί ένα αίτημα από άλλο χρήστη για να συμμετάσχει στη Ζωντανή του μετάδοση ενισχύεται εάν γνωρίζει τη συνάφεια του ατόμου ή του αιτούντος.

Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται για να συμμετάσχετε στο Live κάποιου στο TikTok.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS κινητή συσκευή.

2. Πατήστε στην επιλογή LIVE από την καρτέλα Αρχική σελίδα και εντοπίστε το TikTok Live που θέλετε να συμμετάσχετε.

  Πώς να βρείτε τα βίντεο που σας αρέσουν στο TikTok

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο ατόμων που υπάρχει δίπλα στο πλαίσιο σχολίων από το κάτω μέρος της οθόνης.

4. Πατήστε στην επιλογή Αίτημα για να υποβάλετε το αίτημα συμμετοχής στο συγκεκριμένο TikTok Live.

Η οθόνη σας θα χωριστεί στα δύο όταν γίνει δεκτό το αίτημά σας. Έχετε πλέον εγγραφεί με επιτυχία στη Ζωντανή μετάδοση.

Πώς να εγγραφείτε στο Someone’s Live στο TikTok;

Με την προσθήκη της λειτουργίας Live, το TikTok έχει αυξήσει σημαντικά τη διαδραστικότητα της ζωντανής μετάδοσης τόσο για καλλιτέχνες όσο και για καταναλωτές. Για να συμμετάσχετε σε μια ζωντανή μετάδοση, μπορείτε είτε να περιμένετε μια πρόσκληση είτε να ζητήσετε. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι η επιλογή συμμετοχής σε ζωντανή μετάδοση είναι προσβάσιμη μόνο εάν λάβατε πρόσκληση ή εάν ο χρήστης που κάνει ζωντανή ροή σας το επέτρεψε να το κάνετε μετά τη λήψη του αιτήματός σας. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να εγγραφείτε στο TikTok Live κάποιου στην εφαρμογή.

Πώς να ζητήσετε να συμμετάσχετε σε ένα Live στο TikTok;

Τώρα που ξέρετε πώς να συμμετάσχετε στο Live κάποιου στο TikTok, ενημερώστε μας πώς να ζητήσουμε να συμμετάσχετε σε ένα Live στο TikTok. Εάν είστε άνω των 16 ετών και έχετε περισσότερους από 1000 ακόλουθους, μπορείτε να ζητήσετε να συμμετάσχετε σε ένα Live. Οι χρήστες πρέπει πρώτα να εντοπίσουν τη Ζωντανή μετάδοση για να συμμετάσχουν σε αυτήν. Στη συνέχεια, πατήστε n το εικονίδιο ατόμων > Επιλογή αιτήματος για αποστολή αιτήματος συμμετοχής στη μετάδοση. Όταν το αίτημα γίνει αποδεκτό από τον Ζωντανό οικοδεσπότη, θα εγγραφείτε αμέσως στη Ζωντανή μετάδοση.

Πώς να συμμετάσχετε στο Someone’s Live στο TikTok ως επισκέπτης;

Ας δούμε τα βήματα για να συμμετάσχετε στο Live οποιουδήποτε χρήστη στο TikTok ως επισκέπτης.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok και πατήστε την επιλογή LIVE από την καρτέλα Αρχική σελίδα.

2. Στη συνέχεια, εντοπίστε το επιθυμητό TikTok Live στο οποίο θέλετε να συμμετάσχετε.

3. Πατήστε στο εικονίδιο ατόμων δίπλα στο πλαίσιο σχολίων.

4. Τέλος, πατήστε στην επιλογή Αίτημα για να υποβάλετε το αίτημα συμμετοχής στο συγκεκριμένο Live.

Αφού γίνει αποδεκτό το αίτημα, θα εγγραφείτε επιτυχώς σε αυτό το TikTok Live.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στο Live κάποιου στο TikTok με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.