Πώς να εγγραφείτε στην υπηρεσία της Philo’s Online Live TV

Philo κάνει τη ζωντανή τηλεόραση πιο προσιτή με 50+ κανάλια και απεριόριστες δυνατότητες DVR για 20 $ το μήνα. Με κανάλια όπως το Animal Planet, το Food Network και το History Channel, το Philo έχει κάτι για όλους. Δείτε πώς μπορείτε να εγγραφείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση αμέσως!

Ο Philo διαφημίζει μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών. Εάν εγγραφείτε στην υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης και κατ’ απαίτηση με αριθμό τηλεφώνου, έχετε απεριόριστη πρόσβαση για 48 ώρες. Μετά από αυτό, θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να ξεκλειδώσετε τις πέντε υπόλοιπες ημέρες της δοκιμής σας.

  8 καλύτερα εργαλεία για την παρακολούθηση κυκλωμάτων WAN (Επισκόπηση)

Εάν χρησιμοποιείτε μια διεύθυνση email για να εγγραφείτε, πρέπει να δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να ξεκινήσετε.

Εγγραφείτε στο Philo με τον αριθμό τηλεφώνου σας

Στο Ιστοσελίδα Philo, θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να εγγραφείτε στην υπηρεσία. Κάντε το και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Έναρξη”.

Θα λάβετε έναν κωδικό και έναν σύνδεσμο στο smartphone σας για να εγγραφείτε στο Philo. Μπορείτε είτε να πατήσετε τον σύνδεσμο για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας είτε “Εισαγάγετε τον κωδικό αντί αυτού”. (Αυτές οι οδηγίες καλύπτουν την τελευταία επιλογή.)

Παρακέντηση

Πληκτρολογήστε τον κωδικό που λάβατε στο μήνυμα κειμένου και, στη συνέχεια, πατήστε το βέλος για να συνεχίσετε.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την καταγραφή και τις ειδοποιήσεις έκθεσης στον COVID-19 στο iPhone

Έχετε εγγραφεί με επιτυχία στο Philo! Μπορείτε να απολαύσετε 48 ώρες δωρεάν ζωντανή τηλεόραση προτού χρειαστεί να παραδώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

ο

Εγγραφείτε στο Philo με τη διεύθυνση email σας

Επί Ο ιστότοπος του Φίλωνα, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας στο πλαίσιο “Έναρξη της συνδρομής σας” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Έναρξη”.

Κάντε κλικ

Αυτή η μέθοδος απαιτεί να δώσετε στον Philo τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας πριν από τη δωρεάν δοκιμή σας. Πληκτρολογήστε τις πληροφορίες που ζητήσατε για να συνεχίσετε.

ο

Αφού πληκτρολογήσετε τις απαιτούμενες πληροφορίες, κάντε κλικ ή πατήστε “Εγγραφή”.

Κάντε κλικ

Ο Philo σας ζητά τώρα να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση email σας. Στο email που λαμβάνετε, κάντε κλικ στο «Εγγραφή στο Philo» για να μεταβείτε στη σελίδα επιβεβαίωσης.

  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο ποντίκι iPad και τον κέρσορα του Trackpad

Κάντε κλικ

Αφού επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση email σας, θα έχετε απεριόριστη, δωρεάν πρόσβαση στη ζωντανή και κατ’ απαίτηση τηλεοπτική υπηρεσία του Philo για επτά ημέρες μέχρι τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου σας.

ο

Με την υπηρεσία ροής του Philo, λαμβάνετε πάνω από 50 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και DVR στη λογική τιμή των 20 $ το μήνα. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε ηχογραφημένο περιεχόμενο έως και 30 ημέρες μετά την αρχική προβολή του. Δεν θα χάσετε ποτέ ξανά πρεμιέρα ή τελικό σεζόν!