Πώς να εγγραφείτε σε μια ομάδα στο Pokemon Go

Οι παίκτες του Pokemon Go έχουν την επιλογή να συμμετάσχουν σε ομάδες. Αν δεν γίνετε μέλος μιας ομάδας, δεν θα μπορείτε να εγγραφείτε σε γυμναστήριο και να εκπαιδεύσετε τα Pokemon σας. Εάν η συλλογή τους είναι το μόνο που θέλετε να κάνετε, μπορείτε να καθίσετε ομάδες εκτός, αλλά χάνετε περισσότερο από το ήμισυ της διασκέδασης του παιχνιδιού. Εάν μόλις ξεκινήσατε να παίζετε Pokemon Go, μπορείτε να δείτε στο προφίλ σας ότι η ενότητα “Ομάδα” είναι άδεια και ότι το πάτημα δεν φαίνεται να κάνει τίποτα. Δεν υπάρχουν επιλογές για την επιλογή ομάδας και ούτε κατευθύνσεις σε αυτό. Ακολουθεί μια σύντομη περιγραφή για το πώς να επιλέξετε και να συμμετάσχετε σε μια ομάδα.

  Πώς να συγχρονίσετε βήματα από έναν ιχνηλάτη δραστηριότητας στο Pokèmon Go

Βήμα 1: Ανέβασμα επιπέδου. Για να γίνετε μέλος μιας ομάδας, είναι σημαντικό να φτάσετε πρώτα στο επίπεδο 5. Οι παίκτες που βρίσκονται κάτω από το επίπεδο 5 δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε ομάδες.

Βήμα 2: Βρείτε ένα γυμναστήριο. Δεν έχει σημασία ποια ομάδα έχει τον έλεγχο ενός γυμναστηρίου και δεν έχει σημασία αν έχετε ένα Pokemon έτοιμο για προπόνηση ή μάχη. Το να μπεις σε μια ομάδα δεν απαιτεί τίποτα από αυτά. Βρείτε ένα γυμναστήριο και πλησιάστε αρκετά ώστε να ανοίξει. Όταν συμβεί αυτό, ο καθηγητής Willow θα σας συστήσει τους τρεις βοηθούς του, καθένας από τους οποίους οδηγεί τις δικές του ομάδες. Όλες οι ομάδες εκτιμούν ορισμένες ιδιότητες, αλλά στο τέλος της ημέρας, καμία ομάδα δεν έχει κανένα πλεονέκτημα έναντι της άλλης. Μόλις επιλέξετε μια ομάδα, δεν μπορείτε να την αλλάξετε (ακόμα).

  Πώς να κάνετε το Eevee να εξελιχθεί σε Vaporean, Flareon και Jolteon στο Pokèmon Go

Βήμα 3: Πατήστε την ομάδα στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε και συμμετέχετε.

Πότε έχουν σημασία οι ομάδες;

Οι ομάδες έχουν σημασία όταν θέλετε να συμμετάσχετε σε ένα γυμναστήριο. Σε ένα γυμναστήριο που ελέγχεται από την ομάδα Mystic δεν μπορεί να συμμετέχει ένας παίκτης που ανήκει στην ομάδα Valor. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε ένα γυμναστήριο αλλά κανένα δεν είναι διαθέσιμο με ανοιχτό slot και ελέγχεται από την ίδια ομάδα στην οποία είστε, θα πρέπει να πολεμήσετε για το χλοοτάπητα και να διώξετε την άλλη ομάδα έξω. Η ιδιοκτησία γυμναστηρίου είναι το μόνο μέρος όπου οι ομάδες έχουν σημασία, αλλά επειδή τα γυμναστήρια είναι εκεί όπου εκπαιδεύετε τα Pokemon σας, οι ομάδες μπορεί να είναι πολύ σημαντικές.

  Πώς να περπατήσετε στο Pokémon Go And Find Pokéstops

Αν θέλετε να εγγραφείτε αμέσως σε ένα γυμναστήριο και δεν σας ενδιαφέρει πολύ η ομάδα που θα επιλέξετε, δείτε τι χρώμα είναι ένα γυμναστήριο. Αν είναι Κίτρινο, ανήκει στο Instinct, αν είναι μπλε, ανήκει στον Mystic και το κόκκινο ανήκει στο Valor. Εγγραφείτε στην ίδια ομάδα με το γυμναστήριο και θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν εάν υπάρχει ανοιχτή υποδοχή.