Πώς να εγγράψετε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο iPhone σας

Μπορείτε να εγγράψετε μια εκπομπή οθόνης του iPhone σας εάν έχετε Mac. Εάν δεν έχετε Mac, θα πρέπει να κάνετε jailbreak τη συσκευή σας για να εγγράψετε μια εκπομπή οθόνης. Εάν αναπτύσσετε εφαρμογές για iOS, αυτό δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα, επειδή ένα Mac είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη iOS. Δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο εάν αναπτύσσετε για τον Ιστό. Αν το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγράψετε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο iPhone σας, η αγορά ενός Mac ή το jailbreaking της συσκευής σας είναι υπερβολικό. Γνωρίστε το Mobile Web Recorder. είναι μια εφαρμογή iOS αξίας 1,99 $ στο κατάστημα εφαρμογών που σας επιτρέπει να εγγράψετε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο iPhone σας. Η εφαρμογή έχει το δικό της ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL που θέλετε να εγγράψετε και πατήστε Μετάβαση. Το Mobile Web Recorder μπορεί να εγγράψει μόνο την οθόνη ή την οθόνη και τον ήχο από το μικρόφωνό σας.

  Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Nagios για την παρακολούθηση δικτύου

Εγκαταστήστε το Mobile Web Recorder και ανοίξτε το. Η διεπαφή είναι απλή. πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL που θέλετε να εγγράψετε στη γραμμή URL και πατήστε Μετάβαση στο πληκτρολόγιο. Εάν πατήσετε «Μετάβαση» στη διεπαφή της εφαρμογής, θα μεταβείτε απλώς στη διεύθυνση URL. Η εφαρμογή δεν θα ξεκινήσει την εγγραφή εκτός εάν πατήσετε το κουμπί εγγραφής στο επάνω μέρος.

Όταν ξεκινήσετε την εγγραφή, το Mobile Web Recorder θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να εγγράψετε την οθόνη και τον ήχο σας από το μικρόφωνό σας ή μόνο από την οθόνη σας. Πατήστε «Μόνο Εγγραφή οθόνης» για να περιορίσετε την εγγραφή στη δραστηριότητα επί της οθόνης. Εάν ηχογραφείτε μια επίδειξη, πατήστε «Εγγραφή οθόνης και μικροφώνου» για να δώσετε φωνή στην ηχογράφηση.

  Πώς να αλλάξετε τους κωδικούς πρόσβασης στο iPhone

Πατήστε το κουμπί διακοπής στο επάνω μέρος της οθόνης για να τερματίσετε την εγγραφή. Το Mobile Web Recorder θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να αποθηκεύσετε το βίντεο ή να το απορρίψετε. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται.

Το Mobile Web Recorder έχει σχεδιαστεί για δοκιμαστές, εκπαιδευτές και οποιονδήποτε χρειάζεται να κάνει μια εκπληκτική επίδειξη ιστού για κινητά. Η εφαρμογή επισημαίνει τα χτυπήματα στην οθόνη σας. Κάθε φορά που αλληλεπιδράτε με την οθόνη κατά τη διάρκεια της εγγραφής, η εφαρμογή προσθέτει μικρές μπλε ενδείξεις για να εμφανίσει ένα πάτημα. Το βίντεο αποθηκεύεται σε μορφή MP4 και η ποιότητα του βίντεο είναι εξαιρετική. Το Mobile Web Recorder μπορεί να κάνει εγγραφή τόσο σε κατακόρυφη όσο και σε οριζόντια λειτουργία.

  Πώς να προστατέψετε το Mac σας από Ransomware

Με το Mobile Web Recorder, υπάρχουν δύο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Πρώτον, χρησιμοποιεί τη χειρονομία “Shake to undo” για να επιστρέψει. Όταν εγγράφετε μια εκπομπή οθόνης, προσέξτε να μην κουνάτε πολύ το τηλέφωνό σας. Δεύτερον, πρόκειται για εγγραφή ιστότοπου για κινητά ή εφαρμογής για κινητά. Δεν είναι για ηχογράφηση Safari. Η εφαρμογή δεν λειτουργεί μέσα ή με το Safari. Έχει το δικό του πρόγραμμα περιήγησης και αυτό είναι το μόνο που θα καταγράψει. Δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την εγγραφή άλλων εφαρμογών.

Αν σας αρέσει η εφαρμογή και αναζητάτε περισσότερα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε καλύτερες επιδείξεις, FlowVella, οι κατασκευαστές του Mobile Web Recorder έχουν περισσότερα εργαλεία για να σας βοηθήσουν να κάνετε ακριβώς αυτό.

Κατεβάστε το Mobile Web Recorder από το App Store