Πώς να διώξετε τους ανθρώπους από τον λογαριασμό σας στο Netflix

Το Netflix είναι εύκολο να το μοιραστείτε. Ίσως ο πρώην σας έχει ακόμα τον κωδικό πρόσβασής σας ή ίσως συνδεθήκατε στο Netflix σε μια τηλεόραση σε ένα Airbnb και όλοι όσοι μένουν εκεί τώρα κάνουν ροή στον λογαριασμό σας. Δείτε πώς μπορείτε να εμποδίσετε τους χρήστες να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας στο Netflix.

Μόνο λίγα άτομα μπορούν να κάνουν ροή ταυτόχρονα

Κάθε λογαριασμός Netflix επιτρέπει επίσης σε περιορισμένο αριθμό ατόμων να πραγματοποιούν ροή ταυτόχρονα (δύο για ένα τυπικό πρόγραμμα HD ή τέσσερα για ένα πρόγραμμα premium 4K UHD.) Η απομάκρυνση άλλων ατόμων από τον λογαριασμό σας θα εμποδίσει άλλα άτομα να γεμίσουν αυτές τις υποδοχές ροής όταν θέλετε να παρακολουθήσετε κάτι.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η κοινή χρήση λογαριασμού μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στο κλείδωμα του λογαριασμού σας από το Netflix. Το Netflix δεν θέλει να βλέπει άτομα που μοιράζονται έναν λογαριασμό από παντού, καθώς η κοινή χρήση λογαριασμού προορίζεται επίσημα για νοικοκυριά που ζούσαν μαζί. (Το Netflix δεν θα αναστείλει τον λογαριασμό σας με ένα μήνυμα κειμένου, ωστόσο – πρόκειται για απάτη.)

  Πώς να ελέγξετε εάν το κλειδί προϊόντος του Office 2016 είναι αυθεντικό

Επιλογή 1: Κατάργηση συσκευών από τον λογαριασμό σας στο Netflix

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε όλες αυτές τις συσκευές από τον λογαριασμό σας, υπάρχει ένας γρήγορος τρόπος για να το κάνετε. Αρχικά, μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεων λογαριασμού του Netflix, δείχνοντας το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδας και κάνοντας κλικ στο “Λογαριασμός”.

Κάντε κλικ “Αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές” στα δεξιά των Ρυθμίσεων.

Κάντε κλικ στο κουμπί «Έξοδος» για να αποσυνδέσετε αυτόματα το Netflix από όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον λογαριασμό σας στο Netflix. Όπως επισημαίνει ο ιστότοπος, αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και οκτώ ώρες.

Αυτό θα αποσυνδέσει αναγκαστικά όλες τις συσκευές που μπορείτε να δείτε στη σελίδα Πρόσφατη δραστηριότητα ροής συσκευής. Έτσι, εάν συνδεθήκατε κάποτε στο Netflix σε μια τηλεόραση σε μια Airbnb, αυτή η τηλεόραση δεν θα είναι πλέον συνδεδεμένη στον λογαριασμό σας στο Netflix. Εάν στην πραγματικότητα δεν έχετε μοιραστεί τον κωδικό πρόσβασής σας με κανέναν, τελειώσατε.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το φλας για την μπροστινή κάμερα στην κάμερα Google

Πώς να δείτε ποιος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας στο Netflix

Εάν θέλετε να δείτε ποιες συσκευές θα αποσυνδεθούν, μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες συσκευές και τοποθεσίες που έχουν χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό σας, μεταβαίνοντας στο Πρόσφατη δραστηριότητα ροής συσκευής σελίδα στον ιστότοπο του Netflix.

Από τον ιστότοπο του Netflix, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη σελίδα μεταβαίνοντας στη σελίδα ρυθμίσεων λογαριασμού και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στην «Πρόσφατη δραστηριότητα ροής συσκευής», η οποία βρίσκεται ακριβώς πάνω από την επιλογή «Έξοδος από όλες τις συσκευές».

Θα δείτε μια λίστα με συσκευές, τοποθεσίες και διευθύνσεις IP που χρησιμοποίησαν πρόσφατα τον λογαριασμό σας μαζί με τις ημερομηνίες τελευταίας χρήσης τους.

Επιλογή 2: Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασής σας σε Boot Everyone

Ωστόσο, εάν κάποιος έχει τον κωδικό πρόσβασής σας στο Netflix, θα εξακολουθεί να μπορεί να συνδεθεί ξανά αφού εκκινήσετε όλες αυτές τις συνδεδεμένες συσκευές από τον λογαριασμό. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να το διορθώσετε: Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Netflix.

  Πώς να συμπληρώσετε αυτόματα γράμματα από το AZ στο Excel

Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεων λογαριασμού του Netflix (μενού προφίλ > Λογαριασμός) και κάντε κλικ στην επιλογή «Αλλαγή κωδικού πρόσβασης» στα δεξιά της Συνδρομής και χρέωσης.

Εισαγάγετε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης και έναν νέο κωδικό πρόσβασης εδώ.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τσεκάρει το “Να απαιτείται σύνδεση όλων των συσκευών με νέο κωδικό πρόσβασης” εάν θέλετε να αποκλείσετε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές από τον λογαριασμό σας στο Netflix.

Αφού το κάνετε αυτό, θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά στο Netflix σε όλες τις συσκευές σας—υποθέτοντας ότι κάνατε κλικ σε αυτό το πλαίσιο ελέγχου. Ωστόσο, οποιοσδήποτε άλλος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας στο Netflix θα πρέπει επίσης να συνδεθεί ξανά. Και δεν θα μπορούν να το κάνουν αν δεν τους πείτε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Σε τελική ανάλυση, το να διώχνετε άτομα από τον λογαριασμό σας στο Netflix είναι σαν να διώχνετε άτομα από το Wi-Fi σας—αν αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν τον κωδικό πρόσβασής σας, ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι θα μείνουν έξω είναι να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης και να τους κλειδώσετε.