Πώς να διορθώσετε ότι η κοινή χρήση της οικογένειας YouTube TV δεν λειτουργεί

Το YouTube διαθέτει μια έκδοση premium/πληρωμένη που ονομάζεται YouTube TV. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες σε αυτό και να επιλέξετε περιεχόμενο/εκπομπές από κανάλια YouTube. Είναι διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένες χώρες και κοστίζει 65 $ που δεν είναι φθηνό. Επειδή το YouTube TV είναι τόσο ακριβό, υπάρχει η Οικογενειακή κοινή χρήση που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται μία μόνο συνδρομή με αριθμούς οικογένειας.

YouTube TV

Η οικογενειακή κοινή χρήση YouTube TV δεν λειτουργεί

Μια συνδρομή YouTube TV έχει οικογενειακή κοινή χρήση που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τη συνδρομή με έξι μέλη της οικογένειας. Πρέπει να ρυθμιστεί από τον λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά της συνδρομής.

  Πώς να αποκτήσετε τη λειτουργία PIP YouTube σε Android 7 ή παρακάτω

Ρυθμίστε την κοινή χρήση της οικογένειας YouTube TV

Μπορείτε να ρυθμίσετε την κοινή χρήση της οικογένειας YouTube TV από τον υπολογιστή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ήδη αγοράσει τη συνδρομή σας.

Επισκεφτείτε το YouTube και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας στην κορυφή και επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού.
Επιλέξτε Οικογενειακή κοινή χρήση.
Κάντε κλικ στο Continue και μετά κάντε ξανά κλικ στο Continue.
Επιλέξτε τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειας που θέλετε να προσθέσετε και κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή.
Η οικογένεια/φίλοι θα λάβουν μια πρόσκληση που πρέπει να αποδεχτούν και να γίνουν μέλη της οικογένειάς σας.

Εάν έχετε ρυθμίσει την κοινή χρήση της οικογένειας YouTube TV αλλά τα μέλη της οικογένειάς σας δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συνδρομή, δοκιμάστε τις παρακάτω διορθώσεις. Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη λειτουργία του YouTube TV; Δοκιμάστε αυτές τις επιδιορθώσεις.

  Δημιουργήστε εικόνες GIF με το YouTube και προσθέστε κείμενο σε αυτές

Αποχωρήστε από άλλες οικογενειακές ομάδες

Όταν ένας λογαριασμός αποδέχεται μια πρόσκληση σε μια ομάδα κοινής χρήσης οικογένειας YouTube, προστίθεται ουσιαστικά σε μια ομάδα οικογένειας. Κανονικά, ένας χρήστης δεν μπορεί να είναι μέρος σε περισσότερες από μία ομάδες οικογένειας. Εάν έχετε εγγραφεί σε άλλες ομάδες οικογένειας, θα πρέπει να καταργήσετε τον εαυτό σας από αυτές.

Επισκεφθείτε αυτήν τη γραμμήk στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google.
Κάντε κλικ στο κουμπί χάμπουργκερ επάνω αριστερά και επιλέξτε Family Management.
Επιλέξτε Αποχώρηση από την ομάδα οικογένειας.
Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να φύγετε.

Ελέγξτε τις απαιτήσεις λογαριασμού

Για να προστεθεί σε μια ομάδα οικογένειας, ο λογαριασμός σας πρέπει να πληροί ορισμένες απαιτήσεις. Εάν δεν το κάνει, δεν θα μπορείτε να αποδεχτείτε μια πρόσκληση που σας αποστέλλεται. Βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις του λογαριασμού σας Google λένε ότι είστε.

  Πώς να αποθηκεύσετε βίντεο YouTube σε Linux με το YouTube-DL

13 ετών και άνω.
Έχετε την ίδια ταχυδρομική διεύθυνση με τον κάτοχο του λογαριασμού (ίδια χώρα, πόλη, πόλη, κ.λπ.).
Δεν ανήκει σε καμία άλλη οικογενειακή ομάδα.

Ελέγξτε την τοποθεσία/VPN

Πολλοί χρήστες προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν ένα VPN για το YouTube TV και λειτουργεί. Τούτου λεχθέντος, ένα VPN μπορεί να αποτύχει ανά πάσα στιγμή ή μπορεί να αποκλειστεί. Εάν δεν βρίσκεστε στη σωστή/υποστηριζόμενη περιοχή, δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε YouTube TV μέσω μιας ομάδας οικογένειας.

Εάν χρησιμοποιείτε VPN, δοκιμάστε να αλλάξετε σε άλλο. Εάν το άλλο VPN λειτουργεί, σημαίνει ότι αυτό που χρησιμοποιούσατε αρχικά έχει αποκλειστεί.

συμπέρασμα

Το YouTube TV είναι μακράν μια από τις πιο ακριβές υπηρεσίες ροής και δεν έχει πολλά να επιδείξει. Οι δωρεάν ταινίες δύσκολα αξίζουν τη μηνιαία τιμή. Σε σύγκριση με αυτό, μπορείτε να αποκτήσετε τόσο Hulu όσο και Disney+ με λιγότερο.