Πώς να διορθώσετε το Razer Audio Visualizer που δεν λειτουργεί

Η Razer είναι η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο που ασχολείται με ηλεκτρονικά είδη και εξοπλισμό παιχνιδιών. Οι προσιτές τιμές και η αρθρωτή σχεδίαση της Razer είναι αυτά που κράτησαν τη μάρκα γνωστή για τόσα χρόνια. Οι φορητοί υπολογιστές τους θαυμάζονται επίσης από παίκτες και επαγγελματίες. Αυτή η κορυφαία μάρκα στον τρόπο ζωής προσφέρει ελκυστικά προϊόντα, ένα από τα οποία είναι το Razer Chroma. Το Razer Chroma βοηθά τους παίκτες να επωφεληθούν από προηγμένα συστήματα αστραπής που βρίσκονται στα πληκτρολόγια ή άλλα περιφερειακά της Razer με δυνατότητα Chroma. Αυτή η λειτουργία φωτός είναι ενεργοποιημένη με το λογισμικό οπτικοποίησης που κυκλοφόρησε από την εταιρεία. Ωστόσο, πολλοί παίκτες αντιμετώπισαν προβλήματα στην προσπάθειά τους να ρυθμίσουν αυτήν τη δυνατότητα, εάν είστε ένας από αυτούς και θέλετε να μάθετε πώς να διορθώσετε το Razer Audio Visualizer που δεν λειτουργεί, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Έχουμε έναν τέλειο οδηγό για εσάς που όχι μόνο θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα, αλλά θα σας ενημερώσει επίσης για το audio visualizer εν συντομία και τις αιτίες που το εμποδίζουν να λειτουργήσει. Έτσι, χωρίς να καθυστερήσουμε άλλο, ας εξοικειωθούμε με το Razer audio visualizer.

Πώς να διορθώσετε το Razer Audio Visualizer που δεν λειτουργεί

Το Razer audio visualizer είναι λογισμικό που επιτρέπει τον ήχο αστραπή στα πληκτρολόγια Razer Chroma. Στον ήχο που δημιουργήθηκε από το Google Chrome σε ένα από αυτά καρτέλες, η επέκταση είναι ενεργοποιημένη και το ηχητικό εφέ αναγνωρίζεται από το πληκτρολόγιο. Με τη χρήση λογισμικού, μπορείτε να αντιστοιχίσετε το σύστημα και το πληκτρολόγιό σας για να απολαύσετε τα εφέ κεραυνού. Επίσης, όταν οι ήχοι αναγνωρίζονται από το πληκτρολόγιο, ο οπτικοποιητής βοηθά τα φώτα στη συσκευή να αλλάζουν ανάλογα τα χρώματα. Μπορείτε να απολαύσετε αυτά τα πολύχρωμα ηχητικά κύματα που πηδούν κάτω και πάνω στην οθόνη της συσκευής σας όταν παίζετε μουσική, παιχνίδια ή βίντεο.

  7 Δωρεάν διαδικτυακοί πόροι εκπαίδευσης

Γιατί το Audio Visualizer δεν λειτουργεί;

Ακολουθούν οι πιθανοί λόγοι που προκαλούν προβλήματα οπτικοποίησης ήχου.

  • Ασυμβατότητα συσκευής με το Audio Visualizer
  • Λείπει το πακέτο Visual C++
  • Απενεργοποιημένες υπηρεσίες ή πακέτα Audio Visualizer
  • Ρύθμιση χαμηλού πλάτους στο Audio Visualizer
  • Ξεπερασμένο λογισμικό για Audio Visualizer
  • Κατεστραμμένο Chroma SDK

Το πρώτο βήμα για τη διόρθωση των εφέ φωτός που δεν λειτουργούν είναι να ελέγξετε εάν η συσκευή σας είναι ακόμη συμβατή με το Audio Visualizer. Εκτός από τα προϊόντα της Razer, το Audio Visualizer είναι συμβατό και με άλλες συσκευές. Μπορείτε να ελέγξετε το Σελίδα λήψης Audio Visualizer για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συμβατότητα της συσκευής σας με αυτήν.

Εάν τα εφέ κεραυνού του Razer Audio Visualizer δεν λειτουργούν για τη συσκευή σας, ειδικά το πληκτρολόγιο, δοκιμάστε τις επιδιορθώσεις που δίνονται παρακάτω που θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε ξανά τα εφέ φωτός.

Μέθοδος 1: Επανεγκαταστήστε το Microsoft Visual C++ Redistributable

Το επόμενο ζήτημα που επικρατούσε στις περισσότερες περιπτώσεις όπου τα εφέ κεραυνού δεν λειτουργούν είναι το πακέτο του Microsoft Visual C++ που λείπει. Είναι επίσης πιθανό ορισμένα από τα αρχεία πακέτων του Microsoft Visual να λείπουν ή να είναι κατεστραμμένα στη συσκευή σας. Σε αυτήν την περίπτωση, για να επιλύσετε τον τρόπο με τον οποίο το Razer Audio Visualizer δεν λειτουργεί, συνιστάται να απεγκαταστήσετε και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε το πλήρες πακέτο Microsoft Visual το οποίο είναι εξαιρετικά απαραίτητο για την εκτέλεση προγραμμάτων και εφαρμογών στον υπολογιστή σας. Ο οδηγός μας σχετικά με τον τρόπο επανεγκατάστασης του Microsoft Visual C++ Redistributable θα σας βοηθήσει με το ίδιο.

Μέθοδος 2: Ενημερώστε το λογισμικό Audio Visualizer

Εάν έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες αλλαγές στις ρυθμίσεις του λογισμικού Razer και εξακολουθείτε να βλέπετε προβλήματα με τη λειτουργία αστραπής που προκαλεί τη μη λειτουργία του Audio visualizer, τότε πρέπει να ενημερώσετε το λογισμικό. Αυτού του είδους τα προβλήματα είναι αναπόφευκτα με μια παλαιότερη έκδοση του Razer Synapse. Η εφαρμογή συνήθως προειδοποιεί τον χρήστη για μια πιθανή ενημέρωση, αλλά αν χαθεί για κάποιο λόγο, βεβαιωθείτε ότι έχει ενημερωθεί χειροκίνητα. Αυτό μπορεί να γίνει αν επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Razer και ελέγχοντας τη διαθέσιμη έκδοση με την τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής στον υπολογιστή σας. Για να το ελέγξετε από την ίδια την εφαρμογή, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  Internet Security 2018 με έκπτωση 63% (Ισχύει 6 Δεκεμβρίου)

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Razer Synapse από τον υπολογιστή σας.

2. Στην αρχική σελίδα, κάντε κλικ στις ρυθμίσεις.

3. Τώρα, κάντε κλικ στην καρτέλα ABOUT.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ.

Μέθοδος 3: Ενεργοποιήστε τις εφαρμογές Chroma

Ένα άλλο σημαντικό σημείο που πρέπει να προσέχετε για να αποφύγετε τη μη λειτουργία του Audio Visualizer είναι ότι οι εφαρμογές Chroma είναι ενεργοποιημένες στο λογισμικό Razer Synapse. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να τα ενεργοποιήσετε:

1. Ανοίξτε το λογισμικό Razer Synapse στον υπολογιστή σας.

2. Στην καρτέλα DASHBOARD, κάντε κλικ στο CHROMA CONNECT.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα APPS.

4. Σε αυτό, ενεργοποιήστε την επιλογή για CHROMA APPS.

Μέθοδος 4: Αύξηση της ρύθμισης πλάτους

Εκτός από άλλες ρυθμίσεις στο λογισμικό Razer Synapse, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις Amplitude έχουν οριστεί σε υψηλότερη τιμή. Εάν, για κάποιο λόγο, έχει οριστεί χαμηλά, εισαγάγετε μια υψηλότερη τιμή, για παράδειγμα, 7000 στο πλαίσιο Amplitude. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να αλλάξετε την τιμή Amplitude:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Razer Synapse στον υπολογιστή σας.

2. Ανοίξτε το παράθυρο του Keyboard Visualizer.

3. Στο πλαίσιο Amplitude (%), εισαγάγετε μια υψηλότερη τιμή όπως 7000.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση ρυθμίσεων.

Τώρα, ελέγξτε εάν έχουν επιλυθεί προβλήματα που δεν λειτουργεί το Audio Visualizer.

Μέθοδος 5: Ενεργοποιήστε τις υπηρεσίες Razer Chroma SDK

Εάν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε πώς να διορθώσετε το Razer Audio Visualizer που δεν λειτουργεί, τότε πρέπει να ελέγξετε εάν οι υπηρεσίες Razer Chroma SDK είναι ενεργοποιημένες στον υπολογιστή σας. Στο σύστημά σας, εάν αυτές οι υπηρεσίες είναι απενεργοποιημένες, μπορείτε να ακολουθήσετε τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων για να τις ενεργοποιήσετε:

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + R μαζί για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση.

2. Εδώ, πληκτρολογήστε msconfig και πατήστε το πλήκτρο Enter.

3. Στο παράθυρο Διαμόρφωση συστήματος, κάντε κλικ στην καρτέλα Υπηρεσίες.

4. Τώρα, εντοπίστε τον διακομιστή Razer Chroma SDK.

5. Επιλέξτε το πλαίσιο για το Razer Chroma SDK Server σε περίπτωση που δεν είναι επιλεγμένο.

  Πώς να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε το Ansible στο Ubuntu;

6. Τώρα, κάντε κλικ στο Apply και μετά στο κουμπί OK.

7. Τέλος, επανεκκινήστε τον υπολογιστή και ελέγξτε εάν το Audio Visualizer λειτουργεί τώρα.

Μέθοδος 6: Επανεγκαταστήστε το Razer Synapse

Η τελευταία λύση που απομένει για εσάς σε περίπτωση που δεν μπορείτε ακόμα να διορθώσετε το Razer Audio Το Visualizer που δεν λειτουργεί σημαίνει απεγκατάσταση και, στη συνέχεια, επανεγκατάσταση του Razer Synapse. Η κατεστραμμένη εγκατάσταση μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτό το ζήτημα, επειδή το Razer Synapse είναι κυρίως υπεύθυνο για τον έλεγχο των κεραυνών και άλλων εφέ των συσκευών Razor που υποστηρίζονται από Chroma. Επομένως, εάν είναι κατεστραμμένο με οποιονδήποτε τρόπο, είναι καλύτερο να το εγκαταστήσετε ξανά. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία:

1. Αρχικά, για να απεγκαταστήσετε το Razer Synapse, πατήστε τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Τώρα, ανοίξτε τις Εφαρμογές στο παράθυρο Ρυθμίσεις.

3. Εντοπίστε και κάντε κλικ στην εφαρμογή Razor Synapse για να επιλέξετε Uninstall.

4. Επιβεβαιώστε την εντολή κάνοντας κλικ στο Uninstall.

5. Επιλέξτε ξανά UNINSTALL.

6. Τώρα, κάντε κλικ στο YES, REMOVE.

7. Μόλις ολοκληρωθεί η απεγκατάσταση, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας για εγκατάσταση Razer Synapse από την επίσημη ιστοσελίδα. Κάντε κλικ στο Λήψη τώρα.

Τώρα που έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή Razer Synapse 3, εκκινήστε την για να ελέγξετε εάν επιλύθηκε το πρόβλημα του Audio Visualizer.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί το Razer Synapse δεν λειτουργεί;

Απ. Εάν το Razer Synapse δεν λειτουργεί, ελέγξτε εάν η συσκευή είναι συνδεδεμένη σωστά στον υπολογιστή. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ξανά το Razer Synapse σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν επιλυθεί.

Ε2. Ποιες συσκευές είναι συμβατές με το Razer Chroma;

Απ. Μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα των συμβατών συσκευών με Razer Chroma.

Ε3. Πώς μπορώ να ελέγξω τους κεραυνούς στο Razer;

Απ. Στην εφαρμογή Razer Synapse στον υπολογιστή σας, αποκτήστε πρόσβαση στην επιλογή Lightning και προσαρμόστε τα εφέ σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας σε αυτήν.

Q4. Πώς μπορώ να εγκαταστήσω το Audio Visualizer;

Απ. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Audio Visualizer από την επίσημη ιστοσελίδα της Razer. Ανατρέξτε στη Μέθοδο 6 για περισσότερα.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το έγγραφο θα μπορούσε να σας βοηθήσει να καθοδηγήσετε πώς να διορθώσετε το Razer Audio Visualizer που δεν λειτουργεί. Ενημερώστε μας ποια από τις μεθόδους σας βοήθησε στην επίλυση του προβλήματος του Audio Visualizer. Για περισσότερες ερωτήσεις ή προτάσεις, μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο στην ενότητα που δίνεται παρακάτω.