Πώς να διορθώσετε το Outlook συνεχίζει να στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ανεπιθύμητο φάκελο ή φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

Οι πελάτες και οι υπηρεσίες email έχουν ενσωματωμένα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αυτά τα φίλτρα είναι απαραίτητα, καθώς τα ανεπιθύμητα μηνύματα έρχονται τακτικά και δεν είναι ανθρωπίνως δυνατή η μη αυτόματη ταξινόμηση όλων. Είναι πάντα καλύτερο να αφήνετε τα φίλτρα να κάνουν τη δουλειά τους.

Το Outlook συνεχίζει να στέλνει email σε ανεπιθύμητα ή ανεπιθύμητα μηνύματα

Το Outlook έχει έναν φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που είναι το όνομα που έχει δώσει στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Φιλτράρει τα μηνύματα με βάση τον τομέα από τον οποίο προέρχεται και με βάση τα περιεχόμενα του μηνύματος. Το φίλτρο δεν είναι κακό. θα βρείτε τα περισσότερα από τα μηνύματα που αποστέλλονται είτε στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας είτε στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Θα διαπιστώσετε ότι ορισμένα μηνύματα περνούν από τα φίλτρα του και καταλήγουν στα κύρια εισερχόμενά σας. Σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν επίσης να σταλούν περιστασιακά στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Εάν έχετε ένα πάρα πολλά σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που οδηγούν σε ανεπιθύμητη ή ανεπιθύμητη αλληλογραφία, δοκιμάστε τις παρακάτω διορθώσεις.

  Το Memory Diag και το Battery Diag είναι δύο απλές εφαρμογές παρακολούθησης συστήματος [Mac]

1. Στη λίστα επιτρεπόμενων το email

Εάν το Outlook στείλει ένα σημαντικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι στη λίστα επιτρεπόμενων τη διεύθυνση email. Μπορείτε να επισημάνετε μη αυτόματα ένα μήνυμα ως “μη ανεπιθύμητο” και να το μετακινήσετε στα κύρια εισερχόμενα. Αυτό θα πει στο Outlook ότι ο αποστολέας είναι ασφαλής και το Outlook θα μάθει επίσης ότι τα περιεχόμενα του μηνύματος δεν είναι ανεπιθύμητα. Θα το εφαρμόσει σε μελλοντικά εισερχόμενα μηνύματα.

Ανοίξτε το Outlook.
Επιλέξτε το φάκελο Ανεπιθύμητα από τη στήλη στα αριστερά.
Επιλέξτε το μήνυμα που έχει σταλεί κατά λάθος στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Στην καρτέλα Αρχική σελίδα, κάντε κλικ στο εικονίδιο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και επιλέξτε Να μην αποκλείεται ποτέ ο τομέας αποστολέα.

  Πώς να μοιραστείτε μουσική με κάποιον άλλο με τα AirPods

2. Αποθηκεύστε το email ως επαφή

Μπορείτε να προσθέσετε ένα email ως επαφή. Το Outlook δεν θα στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από μια επαφή στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Ανοίξτε το Outlook.
Επιλέξτε το φάκελο Ανεπιθύμητα.
Επιλέξτε ένα μήνυμα.
Κάντε δεξί κλικ στο email του αποστολέα.
Επιλέξτε Προσθήκη στις επαφές του Outlook.

3. Δημιουργήστε έναν κανόνα για να αντικαταστήσετε το φίλτρο ανεπιθύμητων

Μπορείτε να δημιουργήσετε κανόνες για να αποτρέψετε σημαντικά μηνύματα από τη μετάβαση στο φάκελο Ανεπιθύμητα. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσετε εάν δεν είστε σίγουροι από ποιο email/τομέα θα προέλθει ένα μήνυμα, αλλά έχετε κάποια ιδέα για τη γλώσσα που θα χρησιμοποιηθεί ή γνωρίζετε μια λέξη που θα βρίσκεται στο θέμα ή στο σώμα του μηνύματος.

  Πώς να προσθέσετε μια εφαρμογή σε όλες τις εφαρμογές στο μενού "Έναρξη" στα Windows 10

Ανοίξτε το Outlook.
Μεταβείτε στο Αρχείο>Κανόνες και ειδοποιήσεις.
Κάντε κλικ στο Νέος κανόνας.
Επιλέξτε Μετακίνηση μηνυμάτων με συγκεκριμένες λέξεις στο θέμα σε φάκελο.
Κάντε κλικ στο Επόμενο.
Κάντε κλικ στην επιλογή Συγκεκριμένη λέξη.
Εισαγάγετε τη λέξη που θέλετε να βάλετε στη λίστα επιτρεπόμενων.
Κάντε κλικ στην επιλογή Καθορισμένος φάκελος και επιλέξτε Εισερχόμενα.
Κάντε κλικ στο Επόμενο και μετά ξανά στο Επόμενο.
Δώστε στον κανόνα ένα όνομα.
Ολοκληρώστε τη ρύθμιση.

συμπέρασμα

Εάν έχετε διαμορφώσει έναν λογαριασμό εκτός Microsoft στο Outlook, ελέγξτε τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας/ανεπιθύμητων που έχει ρυθμίσει η υπηρεσία email σας. Το φιλτράρισμα μπορεί να εφαρμοστεί από την υπηρεσία email και το Outlook απλώς το συγχρονίζει με τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.