Πώς να διορθώσετε το OneNote που δεν αποθηκεύει τοπικά αντίγραφα ασφαλείας

Η εφαρμογή για υπολογιστές OneNote 2016 έχει ένα περίεργο μικρό σφάλμα που την εμποδίζει να αποθηκεύει τοπικά αντίγραφα ασφαλείας. Η εφαρμογή λαμβάνει τακτικά τοπικά αντίγραφα ασφαλείας, ώστε να μην χάνετε ποτέ τις σημειώσεις και τα σημειωματάρια σας. Εάν έχετε ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό μεταξύ συσκευών ή στο OneDrive, το τοπικό αντίγραφο ασφαλείας μπορεί να είναι ελαφρώς λιγότερο σημαντικό, αλλά σημαντικό. Το OneNote δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας για όλα, αλλά μπορείτε επίσης να το αναγκάσετε να δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας ανά πάσα στιγμή. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το σφάλμα, η εφαρμογή αποτυγχάνει να δημιουργήσει τοπικά αντίγραφα ασφαλείας των σημειωματάριων σας. Ευτυχώς, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να διορθώσετε το OneNote που δεν αποθηκεύει τοπικά αντίγραφα ασφαλείας. Να πώς.

  Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία από το iCloud Drive

Αυτό είναι ένα σφάλμα που μαστίζει μόνο το OneNote για την επιφάνεια εργασίας. Το σφάλμα δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή OneNote UWP που συνοδεύει τα Windows 10 απλώς και μόνο επειδή δεν διαθέτει δυνατότητα τοπικής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Για να διορθώσετε ότι το OneNote δεν αποθηκεύει τοπικά αντίγραφα ασφαλείας, ανοίξτε την εφαρμογή και μεταβείτε στο Αρχείο> Επιλογές. Επιλέξτε την καρτέλα «Αποθήκευση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας» από τα αριστερά. Στην ενότητα “Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας”, αναζητήστε την επιλογή “Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για σημειωματάρια που είναι αποθηκευμένα στο SharePoint” και επιλέξτε την.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των σημειωματάριων τώρα” κάτω από αυτήν την επιλογή και το OneNote θα αποθηκεύσει το αντίγραφο ασφαλείας αυτή τη φορά. Ένα μήνυμα επιβεβαίωσης εμφανίζεται στην οθόνη σας για να σας ενημερώσει ότι το αντίγραφο ασφαλείας δημιουργήθηκε με επιτυχία.

  Πώς να εγκαταστήσετε εφαρμογές και παιχνίδια στο Google TV

Αυτό είναι ένα γνωστό σφάλμα. Τα αντίγραφα ασφαλείας δεν αποθηκεύονται ανεξάρτητα από το εάν χρησιμοποιείτε το SharePoint ή όχι. Αυτή η επιλογή είναι για όσους χρησιμοποιούν το SharePoint, αλλά φαίνεται να παρεμβαίνει στη λειτουργία τοπικής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε το SharePoint.

Η ενεργοποίηση αυτής της επιλογής διορθώνει την παρεμβολή που προκαλείται. Το σφάλμα υπάρχει εδώ και λίγο καιρό και μέχρι στιγμής αυτή είναι η μόνη διαθέσιμη επιδιόρθωση. Το ίδιο το σφάλμα είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, αλλά επειδή η επιδιόρθωση είναι απλή στην εφαρμογή, δεν θα ακούσετε πάρα πολλούς χρήστες του OneNote να διαμαρτύρονται για αυτό.

  Πώς να γράψετε ανάποδα γράμματα

Εάν αυτή είναι η πρώτη που ακούτε για αυτό το σφάλμα, ίσως είναι καλή ιδέα να ελέγξετε αυτήν την επιλογή.