Πώς να διορθώσετε το Logitech K750 που δεν λειτουργεί

Με την αύξηση της διείσδυσης του Διαδικτύου, οι θέσεις εργασίας έγιναν διαδικτυακές. Αλλά, ακόμα κι αν δεν είναι online, χρειάζεστε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή για να κάνετε τη δουλειά του γραφείου μας. Επομένως, βασιζόμαστε στις τεχνολογίες για να κάνουμε τη δουλειά μας και η σωστή λειτουργία αυτών των τεχνολογιών είναι απαραίτητη. Τι γίνεται όμως αν το ασύρματο ηλιακό πληκτρολόγιο Logitech K750 σταματήσει να λειτουργεί μια μέρα, καθώς μπορεί πάντα να υπάρχουν σφάλματα; Μην ανησυχείτε, έχουμε δώσει τη λύση για αυτό. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε πώς να διορθώσετε το Logitech K750 που δεν λειτουργεί. Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε για να το μάθετε.

Πώς να διορθώσετε το Logitech K750 που δεν λειτουργεί

Πριν ξεκινήσουμε τις επιδιορθώσεις, ας συζητήσουμε τις αιτίες που προκαλούν το πρόβλημα. Έτσι, παραθέσαμε τους λόγους που θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε καλύτερα το πρόβλημα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε για αυτές τις αιτίες:

  • Τα χαμηλά επίπεδα μπαταρίας οφείλονται στο ότι το πληκτρολόγιό σας δεν είναι φορτισμένο.
  • Εάν έχετε μετακινήσει τον δέκτη USB σε άλλο υπολογιστή, ενδέχεται να προκύψει πρόβλημα με το Logitech K750.
  • Μπορεί επίσης να οφείλεται σε παρεμβολές από ασύρματες συσκευές όπως οθόνες, ασύρματα ηχεία και άλλες συσκευές.
  • Εάν έχετε μετακινήσει τον δέκτη USB από μια θύρα USB σε άλλη, το πρόγραμμα οδήγησης πληκτρολογίου Logitech K750 ενδέχεται επίσης να μην λειτουργεί.
  • Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε το ασύρματο πληκτρολόγιο σε μεταλλικές επιφάνειες, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σφάλμα.
  • Οι πρόσφατες ενημερώσεις του προγράμματος οδήγησης μπορεί επίσης να είναι ο λόγος για το πρόβλημα.
  Πώς να προσθέσετε ένα διακριτικό στο MetaMask

Πριν προχωρήσετε σε μεθόδους που απαιτούν χρόνο, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτές τις απλές μεθόδους, επειδή συχνά, χάνουμε τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να επιλύσουν το πρόβλημα. Και αυτές οι μέθοδοι αναφέρονται παρακάτω:

  • Επαναφόρτιση μπαταρίας πληκτρολογίου: Φορτίστε την μπαταρία του πληκτρολογίου εάν είναι χαμηλή. Μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος.

  • Αφαιρέστε το πληκτρολόγιο από τη μεταλλική επιφάνεια: Είναι επίσης ένας από τους ευκολότερους τρόπους επίλυσης του σφάλματος.

Φωτογραφία του Sebastian Banasiewcz στο Unsplash

  • Μπορείτε να δοκιμάσετε να το συνδέσετε σε άλλη συσκευή: Δοκιμάστε να συνδέσετε το πληκτρολόγιό σας σε άλλη συσκευή. Εάν λειτουργεί, το πληκτρολόγιό σας λειτουργεί σωστά και άλλα προβλήματα πρέπει να επιλυθούν.

Φωτογραφία από τον Joseph Cortez στο Unsplash

  • Διατήρηση του πληκτρολογίου εντός του εύρους: Προσπαθήστε να διατηρήσετε το πληκτρολόγιο εντός του εύρους όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα

Φωτογραφία Pixabay

  • Συνδέστε τον ενοποιητικό δέκτη σε άλλη θύρα USB: Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος.

Εικόνα του Michael Schwarzenberger από την Pixabay

Τώρα, μπορείτε να ξεκινήσετε με πιο προηγμένες μεθόδους εάν οι παραπάνω μέθοδοι δεν μπορούν να επιλύσουν το σφάλμα για εσάς.

Μέθοδος 1: Επανεκκινήστε την υπηρεσία ανθρώπινης διεπαφής

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να εκτελέσετε αυτήν τη μέθοδο:

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου και μετά κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Τώρα, επιλέξτε τις επιλογές Σύστημα και Ασφάλεια.

3. Εδώ, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε την επιλογή Εργαλεία των Windows.

4. Τώρα, επιλέξτε το εικονίδιο Υπηρεσίες.

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε δεξί κλικ στην επιλογή Human Interface Device Service.

6. Κάντε κλικ στην επιλογή Επανεκκίνηση εάν εκτελείται.

7. Καθώς οι υπηρεσίες κάνουν επανεκκίνηση δεξιά, κάντε κλικ στις Ιδιότητες.

8. Εδώ, στον τύπο εκκίνησης, επιλέξτε Αυτόματο και κάντε κλικ στο OK.

Μέθοδος 2: Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής

Τα προγράμματα οδήγησης συσκευών είναι απαραίτητο λογισμικό σε επίπεδο συστήματος που βοηθά στη δημιουργία μιας επικοινωνίας μεταξύ του υλικού που είναι συνδεδεμένο στο σύστημα και του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείτε στον υπολογιστή σας. Για να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης, διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης συσκευών.

Μέθοδος 3: Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής

Εάν αναρωτιέστε πώς να διορθώσετε το Logitech K750 που δεν λειτουργεί, δοκιμάστε αυτήν τη μέθοδο. Τα προγράμματα οδήγησης είναι τα κύρια στοιχεία που απαιτούνται για την αλληλεπίδραση του υλικού με το λειτουργικό σύστημα προκειμένου να εκπληρώσει όλες τις εργασίες όπως προβλέπεται. Πολλά προβλήματα μπορεί να προκύψουν λόγω δυσλειτουργίας του προγράμματος οδήγησης, που θα μπορούσε να σας κάνει να ξύνετε το κεφάλι σας. Ευτυχώς, τόσο οι προγραμματιστές της Microsoft όσο και οι κατασκευαστές υπολογιστών φροντίζουν να κυκλοφορούν τακτικές ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης για να συνεχίσουν να λειτουργούν σωστά. Ωστόσο, εμφανίζονται ζητήματα όπως κατεστραμμένα προγράμματα οδήγησης, χαμένα ή μη συμβατά προγράμματα οδήγησης. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο απεγκατάστασης και επανεγκατάστασης προγραμμάτων οδήγησης συσκευών.

Εάν αυτή η μέθοδος δεν έχει λειτουργήσει για εσάς, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε την επόμενη μέθοδο που αναφέρεται παρακάτω για να λύσετε το πρόβλημα του προγράμματος οδήγησης πληκτρολογίου Logitech k750.

Μέθοδος 4: Επαναφορά ενημερώσεων προγράμματος οδήγησης

Για να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης στα Windows 11, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με Τρόπος επαναφοράς ενημερώσεων προγραμμάτων οδήγησης στα Windows 11. Για επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης στα Windows 10, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με το Τρόπος επαναφοράς προγραμμάτων οδήγησης στα Windows 10.

Μέθοδος 5: Επίλυση προβλημάτων με τον ενοποιημένο δέκτη

Για να διορθώσετε το Logitech Wireless Solar Keyboard K750, μπορείτε να ανατρέξετε στο άρθρο Διόρθωση Logitech Unifying Receiver που δεν λειτουργεί στα Windows 10.

Μέθοδος 6: Ενημερώστε τα Windows

Μια άλλη μέθοδος είναι εάν αναρωτιέστε πώς να διορθώσετε το Logitech K750 που δεν λειτουργεί, μπορείτε να ενημερώσετε τα Windows 10. Για να ενημερώσετε τα Windows 10, ανατρέξτε στο άρθρο Πώς να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της τελευταίας ενημέρωσης των Windows 10.

Μέθοδος 7: Επικοινωνήστε με τη σελίδα υποστήριξης

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σελίδα υποστήριξης της Logitechεάν οι παραπάνω μέθοδοι δεν λειτουργούν για να διορθώσετε το πρόβλημα του προγράμματος οδήγησης πληκτρολογίου Logitech k750.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί το ασύρματο πληκτρολόγιο μου δεν πληκτρολογεί;

Απ. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα εάν η μπαταρία του ασύρματου πληκτρολογίου είναι επίσης χαμηλή σε ισχύ. Επίσης, εάν έχετε συνδέσει τον δέκτη σε λάθος θύρα. Άλλοι λόγοι μπορεί να είναι παρεμβολές από άλλες ασύρματες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον υπολογιστή σας και το ασύρματο πληκτρολόγιο δεν μπορεί να συγχρονιστεί με τον δέκτη.

Ε2. Πόσο διαρκεί η μπαταρία K750;

Απ. Σύμφωνα με τη Logitech, η μπαταρία μπορεί να λειτουργήσει σε απόλυτο σκοτάδι για έως και τρεις μήνες. Επιπλέον, το βολικό κουμπί ενεργοποίησης και απενεργοποίησης εξοικονομεί ενέργεια όταν δεν χρησιμοποιείται.

Ε3. Πώς μπορώ να φορτίσω το ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech K750;

Απ. Μπορείτε να τοποθετήσετε το ηλιακό πληκτρολόγιο σε φωτεινό δωμάτιο ή ήλιο για τουλάχιστον μία ώρα για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες.

Ε4. Τι είναι μια συσκευή εισόδου πληκτρολογίου;

Απ. Χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο ως συσκευή εισόδου, ο υπολογιστής σας μπορεί να προγραμματιστεί με γράμματα, αριθμούς και σύμβολα. Επιπλέον, στο πληκτρολόγιο περιλαμβάνονται αλφαριθμητικά πλήκτρα (γράμματα και ψηφία), αριθμητικό πληκτρολόγιο (το οποίο ενδέχεται να μην περιλαμβάνεται σε netbook ή φορητούς υπολογιστές), ειδικά πλήκτρα λειτουργιών, πλήκτρα χειρισμού του δρομέα του ποντικιού και LED κατάστασης.

Q5. Το Logitech K750 έχει Bluetooth;

Απ. Όχι, το Logitech Wireless Solar Keyboard K750 δεν διαθέτει Bluetooth. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ενοποιητικό δέκτη Logitech για να τον χρησιμοποιήσετε.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και μπορέσατε να μάθετε πώς να διορθώσετε το Logitech K750 που δεν λειτουργεί. Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες, μη διστάσετε να τις ρωτήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.