Πώς να διορθώσετε το GTA Online που έχει κολλήσει στην οθόνη φόρτωσης

Ένα διαδικτυακό παιχνίδι σάς επιτρέπει να παίξετε με οποιονδήποτε, οπουδήποτε. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο με τους φίλους σας αν θέλετε να παίξετε μαζί. Ενώ τα διαδικτυακά παιχνίδια διευκολύνουν το παιχνίδι εξ αποστάσεως με φίλους, βασίζονται σε μια σταθερή και γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσουν. Εάν ένα παιχνίδι δεν μπορεί να συνδεθεί στον διακομιστή του, δεν μπορείτε να το παίξετε.

Το GTA Online έχει κολλήσει στην οθόνη φόρτωσης

Διορθώστε το GTA Online που έχει κολλήσει στην οθόνη φόρτωσης

Το GTA Online είναι ένας δημοφιλής τίτλος gaming. Είναι δωρεάν υπό τον όρο ότι έχετε αγοράσει το GTA 5 στον υπολογιστή σας, έχετε συνδρομή στο PlayStation Plus ή έχετε συνδρομή στο Xbox live.

Εάν προσπαθείτε να παίξετε GTA Online, αλλά το παιχνίδι έχει κολλήσει στην οθόνη φόρτωσης, εκτελέστε αυτούς τους βασικούς ελέγχους c.

Εάν παίζετε στο Steam, βεβαιωθείτε ότι ο πελάτης Steam είναι ενημερωμένος. Κλείστε και επανεκκινήστε το και θα ελέγξει και θα εγκαταστήσει ενημερώσεις.
Εάν έχετε αγοράσει το παιχνίδι στην Epic Games, βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι και ο πελάτης Epic Games έχουν ενημερωθεί μέχρι σήμερα.
Βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι σταθερή.
Εάν χρησιμοποιείτε VPN, δοκιμάστε να το αποσυνδέσετε και στη συνέχεια να συνδεθείτε στο παιχνίδι.

Εάν ελέγξετε όλα τα παραπάνω, αλλά εξακολουθείτε να μην μπορείτε να παίξετε το GTA Online, δοκιμάστε τις παρακάτω επιδιορθώσεις.

1. Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή

Τα προβλήματα δικτύωσης μπορούν συχνά να εντοπιστούν στο δρομολογητή. Επανεκκινήστε το για να δείτε αν αυτό διορθώνει το πρόβλημα.

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας στο δρομολογητή σας για 5-10 δευτερόλεπτα.
Αφήστε το κουμπί.
Περιμένετε 10-15 δευτερόλεπτα.
Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε τη διαδρομή.
Περιμένετε να σταθεροποιηθούν τα φώτα στο ρούτερ.
Συνδεθείτε στο GTA Online.

2. Ελέγξτε για πρόβλημα συγκεκριμένου χαρακτήρα

Το πρόβλημα φόρτωσης μπορεί να είναι συγκεκριμένο για έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα. Δοκιμάστε να αλλάξετε σε διαφορετικό χαρακτήρα και να φορτώσετε το παιχνίδι. Για πολλούς χρήστες, αυτό βοήθησε στην επίλυση του προβλήματος.

3. Ελέγξτε την κατάσταση του παιχνιδιού

Το GTA Online είναι, όπως δηλώνει το όνομα, ένα διαδικτυακό παιχνίδι. Εάν οι διακομιστές του παιχνιδιού είναι εκτός λειτουργίας, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτό. Αυτό είναι ένα πρόβλημα από την πλευρά του παιχνιδιού, επομένως δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να το διορθώσετε. Θα πρέπει να περιμένετε να επιλυθεί η Rockstar Games.

Για να ελέγξετε την κατάσταση του παιχνιδιού, επισκεφτείτε το σελίδα κατάστασης υπηρεσίας εδώ.

4. Επαναφέρετε το δρομολογητή

Δοκιμάστε να επαναφέρετε το ρούτερ. Αυτό διαφέρει από μια απλή επανεκκίνηση και θα επιστρέψει το δρομολογητή στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.

Εντοπίστε το κουμπί Επαναφορά στο δρομολογητή.
Πατήστε το κουμπί χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως το κλειδί SIM που συνοδεύει τα τηλέφωνα.
Πατήστε το κουμπί για 10-15 δευτερόλεπτα και μετά αφήστε το.
Περιμένετε να σταθεροποιηθούν τα φώτα στο ρούτερ.
Συνδεθείτε στο δίκτυο και εκτελέστε το GTA Online.

συμπέρασμα

Τα σφάλματα σύνδεσης είναι αρκετά κοινά με τα διαδικτυακά παιχνίδια. Μπορεί να είναι αποτέλεσμα υπερφόρτωσης του ISP σας ή οι διακομιστές του παιχνιδιού μπορεί να είναι υπερφορτωμένοι με πάρα πολλούς παίκτες. Κανονικά, παιχνίδια όπως το GTA έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν χιλιάδες παίκτες, αλλά υπάρχει πάντα ένα όριο στη μέγιστη χωρητικότητα. Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, περιμένετε λίγο για να παίξετε.