Πώς να διορθώσετε το υποσύστημα παράδοσης αλληλογραφίας: Το μήνυμά σας δεν παραδόθηκε

Τα email έχουν γίνει συνηθισμένα και αποτελούν την τυπική μέθοδο για επίσημη επικοινωνία. Οι αγγελιοφόροι συνομιλίας είναι ιδανικοί για περιστασιακές συνομιλίες, αλλά όταν κάτι πρέπει να είναι γραπτό, γράφεται με τη μορφή ενός email που μπορεί να σταλεί, CC’d και BCC’d σε όλους τους εμπλεκόμενους. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες email είναι δωρεάν. Η Google και η Microsoft προσφέρουν τόσο δωρεάν λογαριασμούς όσο και επαγγελματικούς λογαριασμούς επί πληρωμή. Η αποστολή ή η λήψη ενός email απαιτεί κάτι περισσότερο από ένα πρόγραμμα περιήγησης και να ξέρεις πώς να συντάξεις και να στείλεις ένα.

Υποσύστημα παράδοσης αλληλογραφίας

Email υποσυστήματος παράδοσης αλληλογραφίας

Το email είναι αυτοματοποιημένο με πολλούς τρόπους. Οι χρήστες ρυθμίζουν μηνύματα εκτός γραφείου όταν λείπουν και δεν παρακολουθούν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπογραφές, κανόνες ταξινόμησης email, προώθηση διευθύνσεων και δημιουργούν λίστες αποκλεισμού για να κρατούν τα ανεπιθύμητα μηνύματα μακριά από τα εισερχόμενά τους.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη λήξη του κωδικού πρόσβασης στα Windows 10

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το υποσύστημα παράδοσης αλληλογραφίας είναι αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται όταν ένα μήνυμα αναπηδά. Ένα αναπηδημένο μήνυμα είναι ένα μήνυμα που στάλθηκε αλλά δεν παραδόθηκε. Μια αποτυχία αποστολής μηνύματος συνήθως συμβαίνει μέσα σε λίγα λεπτά από την αποστολή του μηνύματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ανάλογα με τη διεύθυνση email στην οποία έχετε στείλει το μήνυμα, η αποτυχία παράδοσης ενδέχεται να χρειαστούν μερικές ώρες για να φτάσει.

Διορθώστε το υποσύστημα παράδοσης αλληλογραφίας: Το μήνυμά σας δεν παραδόθηκε

Εάν λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Υποσύστημα παράδοσης αλληλογραφίας, ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στείλατε απέτυχε να παραδοθεί. Αυτό συνήθως συμβαίνει μόνο με ένα μόνο email. Για να το διορθώσετε αυτό, πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε από ποιο email αναπήδησε το μήνυμα. Για να το μάθετε, ανοίξτε το email από το υποσύστημα παράδοσης αλληλογραφίας. Θα σας πει από ποιο email αναπήδησε το μήνυμα. Το email μπορεί επίσης να σας πει γιατί το μήνυμα αναπήδησε.

  Πώς να αφαιρέσετε στοιχεία από το νέο μενού στην Εξερεύνηση αρχείων των Windows

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να αναπηδήσει για τους ακόλουθους λόγους και αυτά τα προβλήματα απαιτούν σχεδόν όλα από τον κάτοχο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να διορθώσει το πρόβλημα.

Τα εισερχόμενα είναι γεμάτα

Τα εισερχόμενα email φαίνονται να είναι άπειρα και αυτό μπορεί να φαίνεται αλήθεια εάν τα εισερχόμενά σας έχουν μέγεθος 10 GB ή 15 GB, ωστόσο, ο αποθηκευτικός χώρος εξακολουθεί να είναι περιορισμένος. Μόλις εξαντληθεί ο χώρος αποθήκευσης, ο λογαριασμός email δεν θα μπορεί να λαμβάνει άλλα μηνύματα μέχρι να ελευθερωθεί χώρος.

Εάν τα email σας σε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό συνεχίζουν να αναπηδούν, μπορεί να δείχνει ότι τα εισερχόμενα του παραλήπτη είναι γεμάτα. Ζητήστε τους να το καθαρίσουν και να ελευθερώσουν χώρο για νέα μηνύματα.

Το email είναι ανενεργό/ανεστάλη

Οι λογαριασμοί email μπορούν να διαγραφούν. Οι χρήστες μπορούν να διαγράψουν μη αυτόματα τα email τους. Οι λογαριασμοί email μπορούν να τεθούν σε αναστολή εάν διαπιστωθεί ότι παραβιάζουν τους όρους παροχής υπηρεσιών του τομέα στον οποίο βρίσκονται. Εάν το email είναι επαγγελματικό, ο λογαριασμός μπορεί να ανασταλεί εάν λήξει η συνδρομή.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης στο Chrome στα Windows 10

Αυτό το είδος προβλήματος εμφανίζεται συνήθως με τη μορφή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν βρέθηκε που συνοδεύει το υποσύστημα παράδοσης αλληλογραφίας: Το μήνυμά σας δεν παραδόθηκε μέσω email. Και πάλι, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον παραλήπτη μέσω διαφορετικού τρόπου επικοινωνίας (ή διαφορετικού email) και να του ζητήσετε να το διορθώσει.

Λάθος email

Εάν στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν λογαριασμό που δεν υπάρχει, π.χ. έχετε εισαγάγει μια λανθασμένη διεύθυνση email, το μήνυμα θα αναπηδήσει. Όπως και η αποστολή μιας επιστολής σε μια διεύθυνση που δεν είναι πραγματική, η παράδοση του μηνύματος θα αποτύχει. Ελέγξτε και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό email. Μπορεί να έχετε λάθος τομέα ή να υπάρχει τυπογραφικό λάθος στη διεύθυνση που έχετε πληκτρολογήσει.

συμπέρασμα

Το υποσύστημα παράδοσης αλληλογραφίας σάς ενημερώνει ότι το μήνυμά σας δεν παραδόθηκε. Μπορεί, μπορεί και όχι να σας πει γιατί απέτυχε η παράδοση. Το μήνυμα μπορεί επίσης να συνοδεύεται από κωδικό σφάλματος ή μπορεί να περιλαμβάνει απάντηση από τον διακομιστή στον οποίο στάλθηκε το email. Μπορείτε να αναζητήσετε την απάντηση του διακομιστή για να δείτε γιατί απέτυχε η παράδοση του μηνύματος.