Πώς να διορθώσετε το σφάλμα WOW #134 Θανατηφόρα κατάσταση

Αν είστε λάτρης των παιχνιδιών, σίγουρα θα είχατε συναντήσει το World of Warcraft. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ρόλων MMO με εκατομμύρια παίκτες στον κόσμο. Αν και αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2004, κυβερνά ολόκληρη την αυτοκρατορία του gaming με τεράστια επιτυχία και εξακολουθεί να είναι δημοφιλές. Όταν η Blizzard Entertainment κυκλοφόρησε αυτό το παιχνίδι, ήταν διαθέσιμο μόνο για λειτουργικά συστήματα Windows. Αργότερα, επεκτάθηκε και τώρα οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν αυτό το παιχνίδι σε πολλές πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών. Η Blizard εκδίδει συχνά ενημερώσεις για να διορθώσει και να αποτρέψει τυχόν σφάλματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο, λίγοι χρήστες παλεύουν με το WOW Error #134 Fatal Condition. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να μάθετε λεπτομερώς την επιδιόρθωση του WOW Error #134.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα WOW #134 Θανατηφόρα κατάσταση

Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι που σχετίζονται με το WOW Error #134 (0x85100086) στον υπολογιστή σας με Windows 10. Ωστόσο, μερικοί σημαντικοί λόγοι παρατίθενται παρακάτω:

  • Το Battle.net δεν έχει πρόσβαση διαχειριστή
  • Κατεστραμμένο φάκελο εγκατάστασης δεδομένων στο παιχνίδι
  • Λείπουν τα δικαιώματα επεξεργασίας
  • Ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς αποκλείει ορισμένες λειτουργίες του παιχνιδιού ή του ίδιου του παιχνιδιού
  • Το τείχος προστασίας του Windows Defender αποκλείει το πρόγραμμα
  • Ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα και προγράμματα οδήγησης υπολογιστή
  • Κατεστραμμένα δεδομένα παιχνιδιού

Τώρα, διαβάστε και εφαρμόστε τις μεθόδους που αναφέρονται παρακάτω στον υπολογιστή σας Windows 10 για τη διόρθωση του σφάλματος WOW #134 και για να αποτρέψετε το ίδιο.

Μέθοδος 1: Βασική αντιμετώπιση προβλημάτων

Βήμα 1: Επανεκκινήστε τον υπολογιστή

Το γενικό κόλπο για την επίλυση όλων των προσωρινών δυσλειτουργιών που σχετίζονται με το World of Warcraft είναι να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας όπως φαίνεται παρακάτω.

Βήμα 2: Διασφαλίστε τη σωστή συνδεσιμότητα δικτύου

Η ασταθής σύνδεση στο Διαδίκτυο οδηγεί σε Σφάλμα WOW #134 Θανατηφόρα κατάσταση. Μπορείτε να εκτελέσετε μια δοκιμή ταχύτητας για να γνωρίζετε το βέλτιστο επίπεδο ταχύτητας δικτύου που απαιτείται για τη σωστή σύνδεση. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με τον ISP σας για καλύτερα σχέδια.

Βήμα 3: Κλείστε τις εργασίες φόντου

Αρκετοί χρήστες έχουν επιβεβαιώσει ότι το WOW Error #134 Fatal Condition μπορεί να επιλυθεί κλείνοντας όλες τις εργασίες παρασκηνίου που εκτελούνται στον υπολογιστή σας. Για να κάνετε το ίδιο, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να τερματίσετε την εργασία στα Windows 10 και προχωρήστε σύμφωνα με τις οδηγίες.

Μέθοδος 2: Εκτελέστε το Blizzard Battle.net ως διαχειριστής

Είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους που προκαλούν WOW Error #134 Fatal Condition στον υπολογιστή σας με Windows 10. Δεδομένου ότι ορισμένα δικαιώματα και δυνατότητες είναι προσβάσιμα μόνο εάν έχετε εκχωρήσει δικαιώματα διαχειριστή στο παιχνίδι World of Warcraft, μπορείτε να το διορθώσετε ως εξής:

  Πώς να διαχειριστείτε τα προφίλ HBO Max για παιδιά και ενήλικες

1. Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση του World of Warcraft στην επιφάνεια εργασίας.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να πλοηγηθείτε στον κατάλογο εγκατάστασης του World of Warcraft και να κάνετε δεξί κλικ πάνω του.

2. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Ιδιότητες όπως φαίνεται.

3. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Συμβατότητα και επιλέξτε το πλαίσιο με τίτλο Εκτέλεση αυτού του προγράμματος ως διαχειριστής.

4. Τέλος, κάντε κλικ στο Apply > OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μέθοδος 3: Μετονομασία φακέλων προσωρινής μνήμης, διεπαφής και WTF

Υπάρχουν λίγα αρχεία παιχνιδιών που βρίσκονται σε φακέλους όπως η Cache, το Interface και το WTF που είναι υπεύθυνα για την αποθήκευση των βασικών πληροφοριών σχετικά με το παιχνίδι, την πρόοδο και τις ρυθμίσεις. Εάν είναι κατεστραμμένα, θα αντιμετωπίσετε το σφάλμα WOW #134 (0x85100086). Επομένως, σας συμβουλεύουμε να μετονομάσετε τους φακέλους και να ελέγξετε αν λειτουργεί.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + E μαζί για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων.

2. Μεταβείτε στο C:Program Files (x86)World of Warcraft όπως φαίνεται.

3. Τώρα, βρείτε το φάκελο Cache και κάντε δεξί κλικ πάνω του. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Μετονομασία όπως φαίνεται.

4. Μετονομάστε το φάκελο σε Cacheold.

5. Ομοίως, μετονομάστε τους φακέλους Interface και WTF σε Interfaceold και WTFold, αντίστοιχα. Ανατρέξτε στην παρακάτω εικόνα για σαφήνεια.

5. Επανεκκινήστε το παιχνίδι και ελέγξτε εάν έχετε επιδιορθώσει το σφάλμα WOW #134 στον υπολογιστή σας με Windows 10.

Μέθοδος 4: Διαγράψτε το φάκελο WOW Cache

Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν το Σφάλμα WOW #134 Fatal Condition κατά την εκκίνηση και αυτό το ζήτημα θα μπορούσε να επιλυθεί όταν ο φάκελος της προσωρινής μνήμης αφαιρεθεί εντελώς από τον υπολογιστή σας. Όλα τα προσωρινά αρχεία του παιχνιδιού θα διαγραφούν και η επόμενη διαδοχική εκκίνηση θα ξεκινήσει το παιχνίδι χωρίς σφάλματα. Εάν η μετονομασία των φακέλων δεν λειτούργησε για εσάς, οι επερχόμενες οδηγίες μπορεί να σας βοηθήσουν.

1. Μεταβείτε στο φάκελο C:Program Files (x86)World of Warcraft > φάκελος Cache όπως προηγουμένως.

2. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο Cache και επιλέξτε Διαγραφή, όπως φαίνεται.

Μέθοδος 5: Αλλάξτε το χαρακτηριστικό μόνο για ανάγνωση

Το παιχνίδι World of Warcraft θα εκτελεστεί χωρίς σφάλματα όταν έχετε εκχωρήσει τις σωστές προσαρμοσμένες ρυθμίσεις χαρακτηριστικών στο UAC ή στον Έλεγχο λογαριασμού χρήστη. Σε περίπτωση που το παιχνίδι και τα στοιχεία του έχουν μόνο στοιχεία μόνο για ανάγνωση, δεν μπορείτε να τροποποιήσετε ή να ενημερώσετε το World of Warcraft. Έχει ως αποτέλεσμα το WOW Error #134 Fatal Condition στον υπολογιστή σας. Σε αυτήν την περίπτωση, αλλάξτε το χαρακτηριστικό μόνο για ανάγνωση για το παιχνίδι όπως περιγράφεται παρακάτω.

1. Εκκινήστε την Εξερεύνηση αρχείων και μεταβείτε στο C:Program Files (x86)World of Warcraft

2. Εδώ, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο εγκατάστασης Wow.exe και κάντε κλικ στην επιλογή Ιδιότητες.

3. Μεταβείτε στην καρτέλα Γενικά. Καταργήστε την επιλογή του πλαισίου με την ένδειξη Μόνο για ανάγνωση δίπλα στην ενότητα Χαρακτηριστικά που εμφανίζεται και επισημαίνεται παρακάτω.

  Ελέγξτε την αναπαραγωγή βίντεο στα ακουστικά VR με χειρονομίες

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εφαρμογή > OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μέθοδος 6: Εκτελέστε το εργαλείο επιδιόρθωσης Blizzard

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε τη διόρθωση του WOW Error #134, ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες πιθανότητες ο υπολογιστής σας να έχει κάποια κατεστραμμένα αρχεία παιχνιδιών. Τα κατεστραμμένα αρχεία μπορεί να γεμίσουν τον υπολογιστή σας λόγω υπερπροστατευτικής σουίτας προστασίας από ιούς ή λόγω αποτυχίας ενημέρωσης. Ευτυχώς, μπορείτε να επιλύσετε αυτόματα όλα αυτά τα κατεστραμμένα αρχεία παιχνιδιών με τη βοήθεια του ενσωματωμένου εργαλείου της Blizzard.

1. Μεταβείτε στον κατάλογο του αρχείου εγκατάστασης Wow.exe και επιλέξτε την επιλογή Εκτέλεση ως διαχειριστής όπως φαίνεται.

2. Εάν σας ζητηθεί από το παράθυρο Έλεγχος λογαριασμού χρήστη, κάντε κλικ στο Ναι για να συνεχίσετε.

3. Τώρα, μεταβείτε στην καρτέλα Παιχνίδια στην επάνω γωνία του παραθύρου και, στη συνέχεια, επιλέξτε το World of Warcraft από τη λίστα.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Επιλογές και στη συνέχεια στο Scan & Repair από την αναπτυσσόμενη λίστα.

5. Στην επόμενη ερώτηση, κάντε κλικ στο Begin Scan και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

6. Τέλος, επανεκκινήστε το παιχνίδι και ελέγξτε εάν μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα WOW #134 Fatal Condition.

Μέθοδος 7: Εκτελέστε σαρώσεις SFC & DISM

Εάν υπάρχουν αρχεία που λείπουν ή έχουν καταστραφεί στον υπολογιστή σας με Windows 10, θα αντιμετωπίσετε το σφάλμα WOW #134 Fatal Condition. Ωστόσο, επιδιορθώνετε αυτά τα κατεστραμμένα αρχεία χρησιμοποιώντας ενσωματωμένα βοηθητικά προγράμματα, δηλαδή τον Έλεγχο αρχείων συστήματος και την Εξυπηρέτηση και Διαχείριση εικόνων ανάπτυξης. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον Τρόπος επιδιόρθωσης αρχείων συστήματος στα Windows 10 και ακολουθήστε τα βήματα που σας δίνονται για να επιδιορθώσετε κατεστραμμένα αρχεία συστήματος.

Μέθοδος 8: Διαγραφή προσωρινών αρχείων

Λίγοι χρήστες έχουν προτείνει ότι η εκκαθάριση χώρου στον υπολογιστή τους βοήθησε να επιλύσουν το σφάλμα WOW #134 (0x85100086). Ακολουθήστε τον οδηγό μας Πώς να διαγράψετε αρχεία Temp στα Windows 10 που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε όλα τα περιττά αρχεία.

Μέθοδος 9: Ενημερώστε το λειτουργικό σύστημα Windows

Μπορείτε επίσης να εξαλείψετε σφάλματα στον υπολογιστή και το παιχνίδι σας ενημερώνοντας το λειτουργικό σας σύστημα. Εφαρμόστε τον οδηγό μας Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία ενημέρωση των Windows 10 και να συνδεθείτε στον διακομιστή παιχνιδιών σας χωρίς σφάλματα.

Μέθοδος 10: Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης γραφικών

Καθώς το World of Warcraft είναι ένα παιχνίδι με ένταση γραφικών, το ενημερωμένο και συμβατό πρόγραμμα οδήγησης γραφικών είναι απαραίτητο για την εμπειρία παιχνιδιού σας. Μπορείτε να αναζητήσετε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης από τον επίσημο ιστότοπο της ή μπορείτε να τις ενημερώσετε χειροκίνητα μέσω της Διαχείρισης Συσκευών. Διαβάστε 4 τρόπους ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης γραφικών στα Windows 10 για να μάθετε περισσότερα.

Μέθοδος 11: Επανεγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης γραφικών

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το σφάλμα WOW #134 (0x85100086) μετά την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης γραφικών, εγκαταστήστε ξανά τα προγράμματα οδήγησης συσκευών για να διορθώσετε τυχόν προβλήματα ασυμβατότητας. Διαβάστε τον οδηγό μας Πώς να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης στα Windows 10 εδώ.

Μέθοδος 12: Επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης GPU

Μερικές φορές, η τρέχουσα έκδοση των προγραμμάτων οδήγησης GPU μπορεί να προκαλέσει διενέξεις κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού. Και σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να επαναφέρετε προηγούμενες εκδόσεις εγκατεστημένων προγραμμάτων οδήγησης με τη διαδικασία που ονομάζεται επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης. Μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης του υπολογιστή σας στην προηγούμενη κατάστασή τους ακολουθώντας τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς προγραμμάτων οδήγησης στα Windows 10.

  Βελτιστοποίηση απόδοσης εφαρμογής: Τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης APM

Μέθοδος 13: Επιτρέψτε το WOW ή Προσθήκη νέου κανόνα στο τείχος προστασίας του Windows Defender

Θα αντιμετωπίσετε επίσης WOW Error #134 Fatal Condition λόγω μιας υπερπροστατευτικής σουίτας προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας με Windows 10. Αποτρέπει τη σύνδεση σύνδεσης μεταξύ του προγράμματος εκκίνησης παιχνιδιού και του διακομιστή. Ομοίως, το ενσωματωμένο τείχος προστασίας του Windows Defender μπορεί επίσης να προκαλέσει διενέξεις. Ως εκ τούτου, μπορείτε να προσπαθήσετε να το επιλύσετε χρησιμοποιώντας μία από τις ακόλουθες επιλογές:

Επιλογή I: Whitelist World of Warcraft

Για να επιτρέψετε το World of Warcraft στο τείχος προστασίας του Windows Defender, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με την Αποδοχή ή τον αποκλεισμό εφαρμογών μέσω του Τείχους προστασίας των Windows.

Επιλογή II: Δημιουργία νέου κανόνα στο τείχος προστασίας

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Windows Defender Firewall with Advanced Security. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Από το αριστερό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στους Κανόνες εισερχομένων όπως απεικονίζεται.

3. Στη συνέχεια, από το δεξί παράθυρο, κάντε κλικ στο Νέος κανόνας… όπως φαίνεται.

4. Επιλέξτε την επιλογή Πρόγραμμα στην ενότητα Τι τύπος κανόνα θα θέλατε να δημιουργήσετε; μενού και κάντε κλικ στο Επόμενο > όπως φαίνεται.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Browse… που αντιστοιχεί στο This program path: όπως φαίνεται.

6. Μεταβείτε στη διαδρομή C:Program Files (x86)World of Warcraft και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης WOW. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα.

7. Κάντε κλικ στο Next > στο παράθυρο New Inbound Rule Wizard.

8. Τώρα, σημειώστε την επιλογή με τίτλο Να επιτρέπεται η σύνδεση και κάντε κλικ στο Επόμενο > όπως απεικονίζεται.

9. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τα ακόλουθα πλαίσια και κάντε κλικ στο Επόμενο > όπως φαίνεται.

10. Τέλος, προσθέστε ένα όνομα π.χ. WOW στον νέο σας κανόνα και κάντε κλικ στο Finish.

Μέθοδος 14: Επανεγκαταστήστε το World of Warcraft

Τα αρχεία που δεν έχουν ρυθμιστεί σωστά στο World of Warcraft θα οδηγήσουν στο σφάλμα WOW #134. Έτσι, σε αυτήν την περίπτωση, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να επανεγκαταστήσετε το παιχνίδι ως εξής:

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Εφαρμογές & δυνατότητες. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Αναζητήστε το World of Warcraft στη λίστα και κάντε κλικ σε αυτό. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης.

3. Εάν σας ζητηθεί, κάντε ξανά κλικ στο Uninstall.

4. Μόλις απεγκατασταθεί πλήρως το παιχνίδι από τον υπολογιστή σας, πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα Windows + E μαζί για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων.

5. Τώρα, πλοηγηθείτε στις ακόλουθες διαδρομές μία προς μία και Διαγράψτε όλους τους φακέλους που σχετίζονται με το WOW.

  • C:WindowsTemp
  • C:Program Filesgametitle
  • C:Program Files (x86) τίτλος παιχνιδιού
  • C:Program FilesCommon FilesBlizzard Entertainment
  • C:UsersPublicGamesgametitle
  • C:UsersPublicPublic DocumentsBlizzard Entertainmentgametitle

6. Κάντε διπλό κλικ στον Κάδο Ανακύκλωσης από την επιφάνεια εργασίας και διαγράψτε οριστικά όλα τα αρχεία/φακέλους από εδώ.

7. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Blizzard για λήψη του World of Warcraft για υπολογιστή με Windows.

8. Μεταβείτε στην επιλογή Οι λήψεις μου στην Εξερεύνηση αρχείων και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης για να εκτελέσετε την εφαρμογή.

9. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας με Windows 10 και να συνεχίσετε να παίζετε!

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και θα μπορούσατε να διορθώσετε το σφάλμα WOW #134 Fatal Condition στη συσκευή σας. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Ρίξτε ερωτήματα ή προτάσεις στην παρακάτω ενότητα σχολίων.