Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “406 Not Acceptable” στον ιστότοπό σας στο WordPress

Είναι συνηθισμένο να αντιμετωπίζετε σφάλματα κατά τη διαχείριση ιστότοπων WordPress και το σφάλμα “406 Not Acceptable” είναι ένα από αυτά. Αυτός ο κωδικός σφάλματος αναφέρεται γενικά ως απόκριση HTTP ή κωδικός κατάστασης που μπορεί να συναντήσει οποιοσδήποτε όταν επισκέπτεται έναν ιστότοπο.

Διαταράσσει τη λειτουργικότητα και την προσβασιμότητα ενός ιστότοπου, προκαλώντας απογοήτευση στους ιδιοκτήτες και τους επισκέπτες του ιστότοπου.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τον λόγο πίσω από το σφάλμα “406 Not Acceptable” για να το αναλύσετε και να το διορθώσετε αποτελεσματικά. Διαφορετικά, θα κάνει τον ιστότοπό σας να φαίνεται αντιεπαγγελματικός και μη ασφαλής για επίσκεψη. Επιπλέον, μπορεί να χάσετε επισκεψιμότητα ή πωλήσεις εάν το σφάλμα παραμένει στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε πρώτα το σφάλμα “406 Μη αποδεκτό”. Στη συνέχεια θα διερευνήσουμε τους λόγους πίσω από αυτό το σφάλμα. Τέλος, θα σας παρέχουμε έναν κατάλληλο οδηγό για την επίλυσή του. Λοιπόν, ας βουτήξουμε και ας ξεκινήσουμε και πάλι ομαλά τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Τι είναι το σφάλμα “406 Μη αποδεκτό”;

Το σφάλμα “406 Not Acceptable” είναι ένας κωδικός κατάστασης HTTP που παρουσιάζεται όταν ένας διακομιστής δεν μπορεί να επεξεργαστεί το αίτημα ενός χρήστη. Εφόσον οι κεφαλίδες αιτημάτων του πελάτη δεν είναι έγκυρες, ο διακομιστής επιστρέφει το μήνυμα “406 Not Acceptable”.

Πρόκειται για σφάλμα από την πλευρά του πελάτη, που σημαίνει ότι ο διακομιστής δεν είναι σε θέση να παρέχει το ζητούμενο περιεχόμενο με τρόπο που συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές που αναφέρονται στο αίτημα του πελάτη.

Το σφάλμα 406 συχνά υποδεικνύει ότι ένας χρήστης δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε συγκεκριμένες σελίδες ή στοιχεία πολυμέσων σε έναν ιστότοπο WordPress. Επομένως, εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος αντί για το αναμενόμενο υλικό. Επιπλέον, το μήνυμα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται.

Λοιπόν, ποια είναι η κύρια αιτία του σφάλματος “406 Not Acceptable”; Είναι η διαδικασία διαπραγμάτευσης περιεχομένου που λαμβάνει χώρα μεταξύ του πελάτη και του διακομιστή.

Η διαπραγμάτευση περιεχομένου είναι η διαδικασία μέσω της οποίας ο διακομιστής και ο πελάτης συνομιλούν για να αποφασίσουν για τον καλύτερο τρόπο εμφάνισης ενός πόρου. Μερικά από τα παραδείγματα είναι οι προτιμήσεις γλώσσας, τα σύνολα χαρακτήρων και οι τύποι αρχείων πολυμέσων.

Το περιεχόμενο και η μορφή του μηνύματος σφάλματος 406 μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον συγκεκριμένο ιστότοπο, το περιβάλλον φιλοξενίας και το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στον ιστότοπο.

Ωστόσο, μερικές φορές, το μήνυμα σφάλματος μπορεί να περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της αιτίας του σφάλματος. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που το μήνυμα σφάλματος λέει μόνο “406 Not Acceptable” χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Τώρα ξέρετε ποιο είναι το σφάλμα “406 Not Acceptable” και πώς φαίνεται στο WordPress. Ας μάθουμε μερικούς κοινούς λόγους πίσω από αυτό.

Λόγοι πίσω από το σφάλμα “406 μη αποδεκτό” στο WordPress

Όταν αποκτάτε πρόσβαση σε μια ιστοσελίδα μέσω του προγράμματος περιήγησής σας (Chrome, Edge, Brave, κ.λπ.), αυτή αλληλεπιδρά με τον διακομιστή για να ζητήσει τα απαιτούμενα αρχεία και περιεχόμενα.

Με αυτήν την αλληλεπίδραση, ο διακομιστής μπορεί να μάθει τι θέλετε να προβάλετε. Κατά συνέπεια, ιδανικά αντιδρά δίνοντας τις κατάλληλες πληροφορίες στους χρήστες.

  4 ιχνηλάτες υγείας/δραστηριότητας σκύλων για τη φροντίδα των μωρών της γούνας σας

Κατά τη φάση της αρχικής αίτησης, το πρόγραμμα περιήγησης περιλαμβάνει μια κεφαλίδα “Αποδοχή” που περιγράφει τους τύπους αρχείων που μπορεί να αποδεχτεί. Έτσι, η ίδια η κεφαλίδα ειδοποιεί τον διακομιστή για τις προτιμώμενες μορφές παράδοσης αρχείων για τη δημιουργία ολόκληρου του ιστότοπου ή της εφαρμογής Ιστού.

Ωστόσο, υπάρχουν φορές που ο διακομιστής αποτυγχάνει να συμμορφωθεί με τους κανόνες που ορίζονται από τον πελάτη ή το πρόγραμμα περιήγησης. Επομένως, δεν παραδίδει το περιεχόμενο στη σωστή μορφή με αποτέλεσμα το σφάλμα “406 Not Acceptable”. Υποδεικνύει ότι ο διακομιστής δεν είναι σε θέση να παρέχει την αναμενόμενη παράδοση δεδομένων.

Ακολουθούν ορισμένες σε βάθος εξηγήσεις πίσω από το σφάλμα “406 Not Acceptable” στο WordPress:

Αναντιστοιχία στον τύπο περιεχομένου

Το σφάλμα “406 Not Acceptable” παρουσιάζεται όταν ο διακομιστής δεν είναι σε θέση να παρέχει το ζητούμενο περιεχόμενο στη σωστή μορφή. Η μορφή θα πρέπει να είναι συμβατή με τον “Τύπος περιεχομένου” που παρέχεται στην κεφαλίδα αιτήματος.

Για παράδειγμα, εάν ένας πελάτης ζητήσει και αναμένει μια απάντηση HTML από τον διακομιστή, ο διακομιστής μπορεί να στείλει μόνο JSON ή XML. Επομένως, θα οδηγήσει σε αναντιστοιχία τύπου περιεχομένου και θα προκαλέσει και θα εμφανίσει το σφάλμα.

Το αίτημα του πελάτη περιλαμβάνει μια κεφαλίδα “Αποδοχή” που παραθέτει τους τύπους μέσων που είναι διατεθειμένος να δεχτεί για την απάντηση. Έτσι, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος που δηλώνει “406 Not Acceptable” εάν ο διακομιστής δεν είναι σε θέση να παρέχει το περιεχόμενο σε οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες μορφές πολυμέσων.

Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος που θα αναφέρει “406 Not Acceptable” εάν ο διακομιστής δεν είναι σε θέση να παρέχει το περιεχόμενο σε οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες μορφές πολυμέσων. Επιπλέον, συμβαίνει όταν ο διακομιστής δεν αποδέχεται τις ζητούμενες μορφές πολυμέσων ή εάν η κεφαλίδα «Αποδοχή» απουσιάζει από το αίτημα του πελάτη.

Μη έγκυρες προτιμήσεις γλώσσας

Η προτιμώμενη γλώσσα για την απάντηση υποδεικνύεται από την κεφαλίδα «Accept-language» στο αίτημα του πελάτη. Έτσι, το σφάλμα “406 Not Acceptable” θα εμφανιστεί εάν ο διακομιστής δεν έχει το ζητούμενο περιεχόμενο προσβάσιμο σε οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες γλώσσες.

Αυτό μπορεί να συμβεί εάν ο διακομιστής δεν υποστηρίζει τις ζητούμενες γλώσσες. Επίσης, εμφανίζεται εάν η προτιμώμενη γλώσσα του πελάτη δεν ταιριάζει με το περιεχόμενο που είναι προσβάσιμο.

Ανεκπλήρωτες απαιτήσεις συνόλου χαρακτήρων

Τα σύνολα χαρακτήρων που μπορεί να αποδεχτεί το αίτημα του πελάτη παρατίθενται στην κεφαλίδα “Αποδοχή-Σύνολο χαρακτήρων”. Ένα μήνυμα σφάλματος με τον κωδικό “406 Not Acceptable” μπορεί να εμφανιστεί εάν ο διακομιστής δεν μπορεί να παρέχει το ζητούμενο περιεχόμενο σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα σύνολα χαρακτήρων.

Αυτό συμβαίνει εάν ο διακομιστής δεν υποστηρίζει τα απαιτούμενα σύνολα χαρακτήρων. Επιπλέον, συμβαίνει όταν οι επιλογές του συνόλου χαρακτήρων του πελάτη έρχονται σε αντίθεση με το προσβάσιμο περιεχόμενο

Κανόνες που επιβάλλονται από το Mod_Security

Το Mod_security είναι μια λειτουργική μονάδα διακομιστή που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας εφαρμόζοντας ορισμένους κανόνες. Εν τω μεταξύ, ορισμένοι κανόνες mod_security θα μπορούσαν να είναι πολύ αυστηροί και να θεωρούν ορισμένα αιτήματα πελατών ως δυνητικά επικίνδυνα.

Όταν το αίτημα ενός πελάτη ενεργοποιεί έναν από αυτούς τους κανόνες, μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία ενός σφάλματος “406 Not Acceptable”.

Αντικρουόμενο θέμα ή πρόσθετο

Οι διενέξεις μεταξύ θεμάτων ή προσθηκών που έχουν εγκατασταθεί μπορεί επίσης να προκαλέσουν το μήνυμα σφάλματος “406 Not Acceptable”. Οι ασυμβατότητες αυτών των στοιχείων ή ο ελαττωματικός κώδικας ενδέχεται να εμποδίσουν την κατάλληλη δημιουργία περιεχομένου, κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα το σφάλμα.

Επομένως, είναι σημαντικό να βρείτε και να διορθώσετε τυχόν προσθήκες ή θέματα που προκαλούν το πρόβλημα συμβατότητας.

Κακή διαμόρφωση διακομιστή

Η εσφαλμένη ή ακατάλληλη διαμόρφωση διακομιστή μπορεί να συμβάλει στο σφάλμα “406 Not Acceptable”. Εσφαλμένοι τύποι MIME ή εσφαλμένες ρυθμίσεις διαπραγμάτευσης περιεχομένου είναι παραδείγματα αυτού.

Περιοδικά, το πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να ζητά έναν συγκεκριμένο τύπο MIME από τον διακομιστή. Παραδείγματα τύπων MIME περιλαμβάνουν εικόνες JPEG, ορισμένες μορφές βίντεο και απλό κείμενο. Εάν ο διακομιστής δεν μπορεί να παρέχει τον τύπο MIME που ζητήθηκε, όπως εικόνες JPEG, θα λάβετε ένα σφάλμα 406.

  Πώς να διατηρήσετε μόνιμα ενεργοποιημένη τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης στο iPhone σας

Θέματα προσωρινής αποθήκευσης

Αποθηκεύοντας αντίγραφα των απαντήσεων που δημιουργήθηκαν προηγουμένως, η προσωρινή αποθήκευση μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα ενός ιστότοπου. Ωστόσο, οι απαντήσεις που έχουν αποθηκευτεί στην κρυφή μνήμη μπορεί να οδηγήσουν στο σφάλμα “406, εάν η απόκριση είναι παλιά, ελαττωματική ή ακατάλληλη εκκαθάριση.

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης και οι κρυφές μνήμες από την πλευρά του διακομιστή δεν εμποδίζουν την παράδοση περιεχομένου. Επομένως, πρέπει να ελέγχετε και να εκκαθαρίζετε την προσωρινή μνήμη περιοδικά για να αποτρέψετε αυτό το σφάλμα.

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε το σφάλμα, καθώς έχετε μάθει για τις πιθανές αιτίες του σφάλματος “406 Not Acceptable”.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα “406 Not Acceptable” στο WordPress. Αλλά θα ακολουθήσουμε τους ευκολότερους τρόπους για να λύσουμε το πρόβλημα. Ωστόσο, πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στον ιστότοπό σας, πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας ολόκληρου του ιστότοπού σας και της βάσης δεδομένων του.

Χρήση πρόσθετου

Μπορείτε εύκολα να διορθώσετε το σφάλμα “406 Not Acceptable” μεταβαίνοντας στο αρχείο .htaccess του ιστότοπού σας. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου του ιστότοπού σας WordPress.
  • Μεταβείτε στην επιλογή Προσθήκη > Προσθήκη νέου και εισαγάγετε τη Διαχείριση αρχείων WP στο πλαίσιο αναζήτησης
  • Στη συνέχεια εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε το πρόσθετο
  • Κάντε κλικ στη Διαχείριση αρχείων και, στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο .htaccess που βρίσκεται στον φάκελο public_html.
  • Τώρα κάντε κλικ στο πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα και επεξεργαστείτε το αρχείο .htaccess
  • Βάλτε τον παρακάτω κώδικα στον επεξεργαστή κώδικα. Βάλτε τον κωδικό στην ακριβή θέση που βρίσκεται στην εικόνα.
  • <IfModule mod_security.c>
        SecFilterEngineOff
        SecFilterScanPOSTOff
        </IfModule>

    Τώρα ας προχωρήσουμε σε μια άλλη διαδικασία διόρθωσης του σφάλματος 406 από το WordPress.

    Κατά την αντιμετώπιση προβλημάτων του σφάλματος “406 Not Acceptable” στο WordPress, μπορείτε να ελέγξετε τις κεφαλίδες αιτημάτων. Εδώ είναι μια προσέγγιση βήμα προς βήμα:

  • Βεβαιωθείτε ότι η κεφαλίδα «Αποδοχή» έχει μορφοποιηθεί σωστά και αναφέρει κατάλληλα τις επιτρεπόμενες μορφές πολυμέσων.
  • Καταργήστε τυχόν αντικρουόμενες ή μη υποστηριζόμενες τιμές από την κεφαλίδα “Αποδοχή”.
  • Βεβαιωθείτε ότι οι κεφαλίδες “Accept-Language” και “Accept-Charset” είναι ακριβείς.
  • Μπορείτε να επισκεφθείτε
  • Επαληθεύστε τη συμβατότητα προσθηκών και θέματος

    Για να διορθώσετε το σφάλμα “406 Not Acceptable”, πρέπει επίσης να ελέγξετε το ζήτημα συμβατότητας του θέματός σας και της προσθήκης.

  • Απενεργοποιήστε κάθε προσθήκη στον ιστότοπό σας στο WordPress.
  • Ενεργοποιήστε ένα προεπιλεγμένο θέμα, όπως το Twenty Twenty One
  • Τώρα ρίξτε μια ματιά εάν το σφάλμα “406 δεν είναι αποδεκτό” εξαφανιστεί
  • Εάν όχι, αλλάξτε θέματα ένα-ένα και ενεργοποιήστε ξανά τα πρόσθετα για να βρείτε το σε διένεξη
  • Ενημερώστε ή αντικαταστήστε τυχόν παρωχημένες ή μη συμβατές προσθήκες ή θέματα που προκαλούν το πρόβλημα.
  • Ελέγξτε τη διαμόρφωση του διακομιστή σας

    Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής σας έχει ρυθμιστεί ώστε να πληροί τις απαιτήσεις του ιστότοπού σας στο WordPress. Απλά ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

  • Εξετάστε τις ρυθμίσεις διαπραγμάτευσης περιεχομένου του διακομιστή σας, τους τύπους MIME και τους κανόνες mod_security
  • Κάντε αυτές τις ρυθμίσεις κατάλληλες για τον ιστότοπό σας στο WordPress.
  • Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μιλήστε με τον διαχειριστή του διακομιστή ή την εταιρεία φιλοξενίας σας.
  • Διαγράψτε τις κρυφές μνήμες του ιστότοπού σας

    Η εκκαθάριση της κρυφής μνήμης είναι ένα ουσιαστικό βήμα για την αντιμετώπιση προβλημάτων του σφάλματος “406 Not Acceptable”. Εδώ είναι τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε:

  • Εκκαθαρίστε τις κρυφές μνήμες του ιστότοπού σας WordPress χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόσθετο προσωρινής αποθήκευσης, όπως το W3 Total Cache ή το WP Super cache.
  • Διαγράψτε τυχόν κρυφές μνήμες από την πλευρά του διακομιστή που θα μπορούσαν να περιέχουν παλιές ή κατεστραμμένες αποκρίσεις, όπως η κρυφή μνήμη Varnish ή Redis.
  •   Πώς να απαλλαγείτε από δύο εφαρμογές δίπλα-δίπλα σε ένα iPad

    Ανησυχίες δικτύου παράδοσης περιεχομένου

    Εάν χρησιμοποιείτε ένα CDN για να ενισχύσετε την απόδοση του ιστότοπού σας, επαληθεύστε τη διαμόρφωσή του. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι προβάλλει τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των αρχείων στον ιστότοπό σας. Αυτά είναι τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε:

    • Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του CDN σας για να βεβαιωθείτε ότι εξυπηρετεί την πιο πρόσφατη έκδοση του ιστότοπού σας WordPress.
    • Βεβαιωθείτε ότι το CDN έχει ρυθμιστεί με ακρίβεια για να παρέχει το επιθυμητό περιεχόμενο.
    • Εξετάστε τυχόν διενέξεις μεταξύ του ιστότοπού σας WordPress και του CDN.

    Δοκιμάστε πολλές συσκευές και προγράμματα περιήγησης

    Εάν οποιοδήποτε ζήτημα συγκεκριμένου προγράμματος περιήγησης προκαλεί το σφάλμα “406 Not Acceptable”, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το επιλύσετε:

  • Δοκιμάστε τον ιστότοπό σας σε διάφορα προγράμματα περιήγησης και πλατφόρμες (επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά και tablet), συμπεριλαμβανομένων των Safari, Firefox, Chrome και άλλων.
  • Ελέγξτε για να δείτε εάν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης ή συσκευή είναι η αιτία του ζητήματος “406 Not Acceptable”.
  • Αναζητήστε τυχόν ζητήματα CSS ή JavaScript που αφορούν συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιήγησης και προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες.
  • Ζητήστε βοήθεια από ειδικούς

    Εάν έχετε δοκιμάσει όλες τις προαναφερθείσες μεθόδους και εξακολουθείτε να μην μπορείτε να επιλύσετε το σφάλμα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Συμβουλευτείτε έναν προγραμματιστή του WordPress για να επιλύσετε το πρόβλημα
  • Επικοινωνήστε με το προσωπικό υποστήριξης της εταιρείας φιλοξενίας σας
  • Ενημερώστε τους σε βάθος για το πρόβλημα και τις ενέργειες που έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν.
  • Βέλτιστες πρακτικές πρόληψης κατά του σφάλματος «406 μη αποδεκτό».

    Το σφάλμα 406 μπορεί να προκύψει σε διάφορες περιπτώσεις, αλλά μπορείτε να το διορθώσετε με μερικά μικρά προληπτικά μέτρα. Επομένως, πρέπει να υιοθετήσετε μια προληπτική προσέγγιση για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας και να εφαρμόσετε βελτιστοποίηση.

    Ακολουθούν τα προληπτικά μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να μειώσετε τις πιθανότητες να αντιμετωπίσετε το σφάλμα “406 Μη αποδεκτό”:

  • Ενημερώνετε τακτικά τον πυρήνα, τις προσθήκες και τα θέματα του WordPress. Κυρίως, οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν βελτιώσεις συμβατότητας και διορθώσεις σφαλμάτων, γεγονός που μειώνει την πιθανότητα σφάλματος “406 Not Acceptable”.
  • Επαληθεύστε ότι τα νέα πρόσθετα και τα θέματα είναι συμβατά με την τρέχουσα έκδοση του WordPress πριν τα εγκαταστήσετε. Επιπλέον, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα σχόλια των χρηστών, τις αξιολογήσεις και τα φόρουμ υποστήριξης για να μετρήσετε την αξιοπιστία της προσθήκης ή του θέματος.
  • Βελτιστοποιήστε τους βασικούς τύπους αρχείων, όπως εικόνες, σενάρια και φύλλα στυλ του ιστότοπού σας WordPress. Μπορείτε να μειώσετε την πιθανότητα σφαλμάτων που σχετίζονται με τον διακομιστή μειώνοντας το αρχείο μέσω συμπίεσης.
  • Βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής σας έχει ρυθμιστεί σωστά για να χειρίζεται διάφορες μορφές αρχείων και τύπους περιεχομένου. Επιπλέον, μιλήστε με τον πάροχο φιλοξενίας για να διασφαλίσετε ότι οι τύποι MIME και οι ρυθμίσεις διαπραγμάτευσης περιεχομένου γίνονται σωστά.
  • Χρησιμοποιήστε ένα αξιόπιστο CDN για να διανείμετε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας σε διαφορετικούς διακομιστές παγκοσμίως. Βοηθά στη μείωση του φόρτου του διακομιστή, στη βελτίωση της ταχύτητας του ιστότοπου και στη μείωση της πιθανότητας εμφάνισης προβλημάτων που σχετίζονται με τον διακομιστή.
  • Εφαρμόστε μηχανισμούς προσωρινής αποθήκευσης, όπως προσωρινή αποθήκευση από την πλευρά του διακομιστή ή προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης, για την αποθήκευση και την παράδοση περιεχομένου με συχνή πρόσβαση.
  • Διεξάγετε τακτικούς ελέγχους ασφαλείας για να βρείτε ευπάθειες και να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής από εισβολείς.
  • Ελέγχετε συχνά τα αρχεία καταγραφής του διακομιστή για τυχόν περίεργα ή επαναλαμβανόμενα ζητήματα, όπως το σφάλμα “406 Not Acceptable”. Τα αρχεία καταγραφής μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε και να διορθώσετε γρήγορα προβλήματα αποκαλύπτοντας τις πηγές του σφάλματος.
  • Τελικές σκέψεις

    Κατά την περιήγησή σας σε έναν ιστότοπο, το να αντιμετωπίσετε το “406 Not Acceptable” μπορεί να είναι πραγματικά ενοχλητικό για τους επισκέπτες. Επιπλέον, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων ή τους παρόχους υπηρεσιών. Ως εκ τούτου, παρέχουμε τις καλύτερες προσεγγίσεις σε αυτόν τον οδηγό για την επίλυση του σφάλματος “406 Not Acceptable”.

    Παρά το γεγονός ότι το σφάλμα 406 δεν είναι από τα πιο συχνά προβλήματα του WordPress, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτό.

    Αυτό το σφάλμα μπορεί να αποφευχθεί με την αντιμετώπιση των ζητημάτων που αναφέραμε. Διορθώνοντας το σφάλμα, θα μπορείτε να παρέχετε στους χρήστες σας μια πιο βελτιωμένη εμπειρία περιήγησης και να μην χάσετε ποτέ έναν επισκέπτη.

    Μπορείτε επίσης να διερευνήσετε πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Αποτυχία ανοίγματος ροής χωρίς τέτοιο αρχείο ή κατάλογο” στο WordPress.