Πώς να διορθώσετε το σφάλμα σύνδεσης του League of Legends (Μη έγκυρη περίοδος σύνδεσης LoL απέτυχε να συνδεθεί)

Το League of Legends είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι και η βάση παικτών του είναι τεράστια. Το παιχνίδι παίζεται βασικά σε μια διαδικτυακή αρένα. Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί από την επιφάνεια εργασίας και είτε από iPhone είτε από τηλέφωνο Android.

Σφάλμα σύνδεσης στο League of Legends

Διορθώστε το απροσδόκητο σφάλμα σύνδεσης του League of Legends

Για να παίξετε το League of Legends, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Ο λογαριασμός μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας ένα email, τον λογαριασμό σας Google ή έναν λογαριασμό Apple. Κανονικά, οι παίκτες παραμένουν συνδεδεμένοι στο παιχνίδι εκτός και αν αποσυνδεθούν, ωστόσο, εάν προσπαθείτε να παίξετε το League of Legends και λάβετε το σφάλμα απροσδόκητης περιόδου σύνδεσης, δοκιμάστε τις παρακάτω διορθώσεις.

  Πώς να εξαγάγετε ταπετσαρίες από ένα αρχείο θέματος στα Windows 10

Αναγκαστική έξοδος και είσοδος ξανά

Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε το σφάλμα απροσδόκητης περιόδου σύνδεσης όταν ανοίγετε το League of Legends, προσπαθήστε να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά.

Open League of Legends.
Κάντε κλικ στο κουμπί κλεισίματος πριν εμφανιστεί το σφάλμα.
Στη γραμμή εντολών Έξοδος τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή Έξοδος.
Κλείστε το παιχνίδι και ανοίξτε το ξανά.
Συνδεθείτε.

Κλείστε όλες τις διαδικασίες του League of Legends

Μια απλή έξοδος Μάρτιος δεν είναι αρκετό μερικές φορές για να διορθώσετε το σφάλμα απροσδόκητης περιόδου σύνδεσης σύνδεσης. Εάν εξακολουθείτε να το βλέπετε, αποσυνδεθείτε και κλείστε όλες τις διαδικασίες του League of Legends.

  Πώς να προσαρμόσετε τη διεύθυνσή σας στο Gmail on the Fly

Open League of Legends.
Κάντε κλικ στο κουμπί κλεισίματος πριν εμφανιστεί το σφάλμα.
Κάντε κλικ στην επιλογή Έξοδος στο μήνυμα Έξοδος τώρα.
Κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών και επιλέξτε Διαχείριση εργασιών από το μενού περιβάλλοντος.
Μεταβείτε στην καρτέλα Διαδικασίες.
Αναζητήστε το League of Legends.
Επιλέξτε τη διαδικασία και κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος τώρα στο κάτω μέρος.
Επαναλάβετε για όλες τις διαδικασίες του League of Legends.

Απενεργοποιήστε το VPN

Εάν χρησιμοποιείτε VPN για να παίξετε το League of Legends, δοκιμάστε να το αποσυνδέσετε. Το παιχνίδι δεν είναι γεωγραφικά περιορισμένο, επομένως δεν χρειάζεστε πραγματικά VPN για να το παίξετε. Είναι πιθανό το ίδιο το VPN να έχει προβλήματα τα οποία με τη σειρά τους προκαλούν το σφάλμα απροσδόκητης περιόδου σύνδεσης. Δοκιμάστε να συνδεθείτε χωρίς VPN.

  Τρόπος εμφάνισης των κρυφών πλωτών επιδόσεων των Windows 10

συμπέρασμα

Το League of Legends έχει χιλιάδες παίκτες online ανά πάσα στιγμή. Δεν είναι καινούργιο να ασχολείσαι με μεγάλο αριθμό παικτών και οι διακομιστές του είναι κάτι παραπάνω από ικανοί να τους χειριστούν. Το σφάλμα απροσδόκητης περιόδου σύνδεσης σχετίζεται περισσότερο με το παιχνίδι που εκτελείται στην επιφάνεια εργασίας σας παρά με τους διαδικτυακούς διακομιστές του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, κάτι που είναι αποθηκευμένο τοπικά είτε είναι κατεστραμμένο είτε έχει λήξει (όπως ένα cookie) και το παιχνίδι δεν μπορεί να το ανανεώσει. Μια απλή αναγκαστική έξοδος είναι το κλειδί για την επίλυση του προβλήματος στις περισσότερες περιπτώσεις.