Πώς να διορθώσετε το μήνυμα “Οι συνομιλίες και οι κλήσεις σας πηγαίνουν στο Microsoft Teams”

Το Skype έχει δύο εκδόσεις. μια έκδοση γενικής χρήσης που μπορεί να κατεβάσει και να εγκαταστήσει ο καθένας από το Microsoft Store και το Skype για επιχειρήσεις. Το Skype για επιχειρήσεις είναι διαθέσιμο μόνο σε χρήστες με εταιρική άδεια για το Microsoft 365. Περιλαμβάνεται εάν αγοράσετε μια εταιρική άδεια του Microsoft Teams.

Μια εταιρική άδεια του Microsoft Teams θα παρέχει στους χρήστες πρόσβαση στο Skype για επιχειρήσεις, αλλά θα συνοδεύεται από ορισμένες προκαθορισμένες ρυθμίσεις που αλλάζουν τον τρόπο λειτουργίας του Skype για επιχειρήσεις. Εάν διαθέτετε άδεια χρήσης Microsoft 365 που συνοδεύεται τόσο από το Microsoft Teams όσο και με το Skype για επιχειρήσεις, εφαρμόζονται οι ίδιες προεπιλογές.

  Πώς να κάνετε καλύτερη χρήση του Gmail

τα μηνύματα και οι κλήσεις σας πηγαίνουν στο Microsoft Teams

Διορθώστε το “Οι συνομιλίες και οι κλήσεις σας πηγαίνουν στο Microsoft Teams”

Εάν χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό στο Microsoft Teams και στο Skype για επιχειρήσεις, θα δείτε το μήνυμα “Οι συνομιλίες και οι κλήσεις σας πηγαίνουν στο Microsoft Teams” στο Skype για επιχειρήσεις. Αυτό το μήνυμα εμφανίζεται επειδή το Microsoft Teams μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση κλήσεων και την αποστολή μηνυμάτων. Έχει ρυθμιστεί ως η προεπιλεγμένη εφαρμογή για να το κάνει.

Για να απαλλαγείτε από το μήνυμα “Οι συνομιλίες και οι κλήσεις σας πηγαίνουν στο Microsoft Teams”, πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για το Microsoft Teams. Συγκεκριμένα, πρέπει να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις Συνύπαρξη.

  Πώς να διορθώσετε το σύστημα που δεν εκκινεί μετά το KB4100347 στα Windows 10

Αλλάξτε τις ρυθμίσεις συνύπαρξης του Microsoft Teams

Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις συνύπαρξης για το Microsoft Teams, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό διαχειριστή του Microsoft Teams.

Επισκεφτείτε το κέντρο διαχείρισης του Microsoft Teams στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
Συνδεθείτε με τον λογαριασμό διαχειριστή.
Στη στήλη στα αριστερά, αναπτύξτε τις ρυθμίσεις σε επίπεδο οργανισμού.
Μεταβείτε στην Αναβάθμιση ομάδων.
Ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού Συνύπαρξη.
Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Skype για επιχειρήσεις για κλήσεις και μηνύματα και θέλετε να εξαιρέσετε το Microsoft Teams, επιλέξτε την επιλογή Skype μόνο για επιχειρήσεις.
Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τόσο το Skype για επιχειρήσεις όσο και τις ομάδες της Microsoft, επιλέξτε Νησιά.
Κάντε κλικ στην Αποθήκευση.
Επανεκκινήστε το Skype για επιχειρήσεις.
Το μήνυμα “Οι συνομιλίες και οι κλήσεις σας πηγαίνουν στο Microsoft Teams” θα εξαφανιστεί.
Θα μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις από το Skype για επιχειρήσεις.

  Οι δέκα καλύτερες εφαρμογές Windows του 2015

συμπέρασμα

Το Skype για επιχειρήσεις εξακολουθεί να λειτουργεί και πολλοί οργανισμοί το χρησιμοποιούν αντί να χρησιμοποιούν το κανονικό Skype. Ωστόσο, δεν είναι δωρεάν και το Microsoft Teams προσφέρει ένα πολύ πιο εξελιγμένο σύνολο στοιχείων ελέγχου κλήσεων και μηνυμάτων. Η επιλογή, εάν θα χρησιμοποιήσετε το Skype ή το Microsoft Teams για κλήσεις και μηνύματα εξαρτάται από το πώς θέλετε να ρυθμίσετε τη λύση κλήσεων. Το Microsoft Teams μπορεί να συνοδεύεται από περισσότερους περιορισμούς, γεγονός που καθιστά περίπλοκη την πραγματοποίηση εξωτερικών κλήσεων, αλλά το Skype για επιχειρήσεις είναι πολύ πιο ευέλικτο.