Πώς να διορθώσετε το κουμπί “Προσθήκη ατόμων” που λείπει στην εφαρμογή Σημειώσεις iOS 10

Το iOS 10 έχει τα σφάλματα του και τα περισσότερα από αυτά, αν όχι όλα, μπορούν να διορθωθούν με επανεκκίνηση της συσκευής σας. Το iOS 10.0.2 κυκλοφόρησε για να αντιμετωπίσει τα σφάλματα μια επανεκκίνηση, μια σκληρή επαναφορά και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που απέτυχαν να διορθωθούν. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι όλα καλά με το νέο λειτουργικό σύστημα. Τα περίεργα σφάλματα μαστίζουν το iOS 10 με το κείμενο να έχει αποκοπεί στην εφαρμογή Messages, ένα σοβαρό πρόβλημα με την εξάντληση της μπαταρίας, τα παιχνίδια που τρέχουν πιο αργά σε ελαφρώς παλαιότερες συσκευές είναι μερικά από τα πιο κοινά. Ένα πρόβλημα που επηρεάζει την εφαρμογή Notes είναι το κουμπί «Προσθήκη ατόμων» που λείπει. Η εφαρμογή Notes στο iOS 10 σάς επιτρέπει να συνεργάζεστε με άλλα άτομα. Για να συνεργαστείτε σε μια σημείωση, υπάρχει ένα κουμπί “Προσθήκη ατόμων” δίπλα στο κουμπί “Κοινή χρήση” στο επάνω μέρος μιας σημείωσης. Πρέπει να πατήσετε αυτό το κουμπί εάν θέλετε να προσθέσετε έναν συνεργάτη σε αυτό. Δυστυχώς, δεν μπορούν να το δουν όλοι οι χρήστες. Η λύση είναι αρκετά απλή. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

  Μετατρέψτε τη λίστα εργασιών σας σε παιχνίδι και ανεβείτε επίπεδο όταν ολοκληρώσετε τα πράγματα [iOS]

Πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε άλλο, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το iCloud και ότι η εφαρμογή Notes έχει πρόσβαση σε αυτό. Αν, παρόλο που το iCloud είναι ενεργοποιημένο και οι Notes έχουν πρόσβαση σε αυτό, εξακολουθείτε να μην βλέπετε το κουμπί “Προσθήκη ατόμων”, προχωρήστε όπως παρακάτω.

Βήμα 1: Διαγράψτε την εφαρμογή Σημειώσεις. Το iOS 10 σάς επιτρέπει να διαγράφετε εφαρμογές μετοχών όπως μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Απλώς πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Σημειώσεις. Όταν αρχίσει να κουνιέται, πατήστε το κουμπί σταυρού επάνω αριστερά για να το διαγράψετε. Θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι αυτό θα διαγράψει όλες τις σημειώσεις στο φάκελο “Σε αυτό το τηλέφωνο”. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας τους στο iCloud για να τα διατηρήσετε ασφαλή.

  Παίξτε μουσική από τον λογαριασμό σας στο Dropbox όταν είστε εκτός σύνδεσης [iOS]

Βήμα 2: Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας. Μην παραλείψετε αυτό το βήμα.

Βήμα 3: Κατεβάστε την εφαρμογή Notes από το App Store. Βεβαιωθείτε ότι έχει δημοσιευτεί από την Apple και ότι δεν εγκαθιστάτε ανεπιθύμητο περιεχόμενο στο τηλέφωνό σας,

Βήμα 4: Ρυθμίστε την εφαρμογή Σημειώσεις. Θα σας ζητήσει να του παραχωρήσετε πρόσβαση στο iCloud. Μόλις το κάνετε, επιστρέψτε στην εφαρμογή Σημειώσεις και πατήστε το κουμπί «Αναβάθμιση».

Βήμα 5: Επανεκκινήστε τη συσκευή σας άλλη μια φορά για καλό μέτρο. Το κουμπί «Προσθήκη ατόμων» θα αρχίσει να εμφανίζεται δίπλα στο κουμπί Κοινή χρήση.

Αυτό δοκιμάστηκε σε iPhone 6 με iOS 10.0.2.

  Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις τοποθεσίας για φίλους στο iOS