Πώς να διορθώσετε το Ημερολόγιο που λείπει στο Microsoft Teams

Το Microsoft Teams διαθέτει ένα ημερολόγιο ενσωματωμένο στην εφαρμογή. Αυτό το ημερολόγιο είναι περισσότερο προγραμματιστής και ενώ θα ενσωματωθεί με το Outlook, δεν πρόκειται να σας δείξει ολόκληρο το ημερολόγιο του Outlook. Οι συσκέψεις που έχουν οριστεί στο Teams θα συγχρονιστούν με το Outlook, αλλά η καρτέλα Ημερολόγιο στο Teams θα εμφανίζει μόνο συμβάντα που σχετίζονται με τις Ομάδες.

Η καρτέλα Ημερολόγιο είναι μια σημαντική καρτέλα εάν θέλετε να προγραμματίσετε μια συνάντηση για μια ομάδα. Παρέχει στους χρήστες μια ολοκληρωμένη λίστα με τις προγραμματισμένες συναντήσεις για την τρέχουσα ομάδα.

Διορθώστε το Ημερολόγιο που λείπει στο Microsoft Teams

Εάν δεν μπορείτε να δείτε την καρτέλα Ημερολόγιο στο Microsoft Teams, ο λόγος είναι πιθανώς επειδή έχει απενεργοποιηθεί. Αυτό το πρόβλημα υπάρχει για χρήστες του Microsoft Teams που διαθέτουν άδεια επιχείρησης ή επιχείρησης.

  Αντιγράψτε μια εικόνα ή τα περιεχόμενα ενός αρχείου κειμένου χωρίς να το ανοίξετε [Windows]

Η επίλυσή του είναι απλή, αλλά θα χρειαστείτε πρόσβαση διαχειριστή για την ομάδα. Η καρτέλα Ημερολόγιο λείπει στο Microsoft Teams επειδή έχει απενεργοποιηθεί από το κέντρο διαχείρισης.

Αποκτήστε πρόσβαση στο κέντρο διαχείρισης του Microsoft Teams.
Στη στήλη στα αριστερά, αναπτύξτε το στοιχείο Χρήστες.
Επιλέξτε έναν χρήστη.

Μεταβείτε στην καρτέλα Πολιτική για τον χρήστη σας.
Ψάξτε για Καθολική (Προεπιλογή σε όλο τον οργανισμό).
Θα δείτε μια λίστα εφαρμογών. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη εφαρμογής.
Προσθέστε την εφαρμογή Ημερολόγιο.
Ζητήστε από όλους στην ομάδα σας να επανεκκινήσουν τον υπολογιστή-πελάτη τους για να δουν την καρτέλα Ημερολόγιο.

  Τρόπος συμπίεσης φακέλων με το Windows Compact Tool

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες συναντήσεις στο Microsoft Teams

Σε πλήρη αντίθεση με το πρόβλημα του Ημερολογίου που λείπει που έχουν οι Enterprise/Business χρήστες του Microsoft Teams, οι χρήστες με δωρεάν λογαριασμό δεν μπορούν να δουν τις προγραμματισμένες συσκέψεις τους στην καρτέλα Ημερολόγιο.

Αυτό δεν είναι σφάλμα. Είναι περιορισμός του δωρεάν λογαριασμού Teams. Η μόνη λύση σε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο Ημερολόγιο Google που δημιουργείται όταν προγραμματίζετε μια συνάντηση. Μπορείτε να προσθέσετε τη σύσκεψη στο Ημερολόγιο Google, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να συγχρονιστεί με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή Ημερολογίου, π.χ. Ημερολόγια iCloud ή Ημερολόγια του Outlook.

  Πώς να ορίσετε επίπεδα προτεραιότητας για ειδοποιήσεις εφαρμογών στα Windows 10

συμπέρασμα

Εάν τα Ημερολόγια είναι ενεργοποιημένα για την ομάδα σας, αλλά η καρτέλα Ημερολόγιο εξακολουθεί να λείπει από την επιφάνεια εργασίας ή την εφαρμογή ιστού, είναι πιθανό η χρήση σας να αποτελεί μέρος μιας προσαρμοσμένης πολιτικής όπου τα Ημερολόγια έχουν απενεργοποιηθεί ή ο χρήστης σας δεν επιτρέπεται να δημιουργήσει ή προγραμματίζουν συναντήσεις. Το Microsoft Teams έχει πολλούς διαφορετικούς τρόπους διαχείρισης δικαιωμάτων και ελέγχων για διάφορα μέλη μιας ομάδας, γι’ αυτό ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να βλέπουν το Ημερολόγιο ενώ άλλοι όχι. Εάν ένας διαχειριστής έχει αποφασίσει ότι ο χρήστης σας δεν χρειάζεται να δει την καρτέλα Ημερολόγιο, υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για αυτό.