Πώς να διορθώσετε το δυναμικό κλείδωμα που δεν λειτουργεί μετά την ενημέρωση Απριλίου 10 των Windows

Το δυναμικό κλείδωμα είναι μια δυνατότητα στα Windows 10 που μπορεί να κλειδώσει αυτόματα το σύστημά σας εάν εντοπίσει ότι μια συζευγμένη και συνδεδεμένη συσκευή Bluetooth δεν βρίσκεται πλέον εντός εμβέλειας. Προορίζεται να λειτουργήσει με τηλέφωνα, αλλά θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλες συσκευές όπως το Mi Band 2 για να το δουλέψουν επίσης, εάν έχετε τη σωστή εφαρμογή σύζευξης. Το πιο σημαντικό, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ξεκλειδώσει το σύστημά σας. Είναι αρκετά χρήσιμο, αλλά δυστυχώς το δυναμικό σας κλείδωμα μπορεί να έχει σταματήσει να λειτουργεί μετά την ενημέρωση Απριλίου 10 των Windows. Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε το δυναμικό κλείδωμα που δεν λειτουργεί.

Διορθώστε το Dynamic Lock που δεν λειτουργεί

Εάν το δυναμικό κλείδωμα δεν λειτουργεί, θα το παρατηρήσετε όταν το σύστημά σας δεν κλειδώσει. Εάν χρησιμοποιείτε μια συνδεδεμένη συσκευή, η οθόνη κλειδώματος θα υποδεικνύει ότι η συσκευή δεν μπορεί να βρεθεί. Τα Windows 10 θα προσπαθήσουν να το βρουν, αλλά αν δεν το βρει, θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι το δυναμικό κλείδωμα δεν λειτουργεί.

  Πώς να κάνετε τον δείκτη του ποντικιού σας πιο εύκολο να τον δείτε στα Windows 10

Υπάρχουν δύο τρόποι για να επιλυθεί αυτό. ο εύκολος τρόπος και ο δύσκολος τρόπος.

Ο εύκολος τρόπος συνεπάγεται το άνοιγμα της εφαρμογής Ρυθμίσεις. Μεταβείτε στην ομάδα ρυθμίσεων Λογαριασμοί και επιλέξτε την καρτέλα Επιλογές εισόδου. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Δυναμικό κλείδωμα και κάντε κλικ στο κουμπί Σάρωση για συσκευή. Στην ιδανική περίπτωση, το παράθυρο 10 θα έπρεπε να μπορεί να βρει τη συσκευή σας και να διορθώσει το πρόβλημα. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας βρίσκεται εντός εμβέλειας και είναι ενεργοποιημένη και ότι το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας εμφανίζεται στις ζευγαρωμένες και συνδεδεμένες συσκευές στις ρυθμίσεις Bluetooth.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα μετατροπέα VLC χωρίς ήχο

Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, και οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα λειτουργήσει, θα πρέπει να ακολουθήσετε τη δυσκολότερη λύση.

Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή για να συνδέσετε τη συσκευή σας και το Δυναμικό κλείδωμα, ανοίξτε την εφαρμογή και αφαιρέστε/αποσυνδέστε τη συσκευή από την εφαρμογή. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στις Συσκευές. Επιλέξτε Bluetooth και επιλέξτε τη συσκευή που χρησιμοποιείτε με Δυναμικό κλείδωμα. Αφαιρέστε τη συσκευή. Ενεργοποιήστε το Bluetooth και μετά ενεργοποιήστε το ξανά. Αντιστοιχίστε ξανά τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, συνδέστε τη. Εάν αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να λειτουργήσει το Δυναμικό κλείδωμα, αυτό θα κάνει το κόλπο.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την εγγραφή εμπειρίας παιχνιδιού Nvidia στα Windows 10

Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή για να συνδέσετε τη συσκευή στα Windows 10, ανοίξτε την και συνδέστε τη συσκευή ξανά. Αυτό θα πρέπει να διορθώσει το δυναμικό κλείδωμα που δεν λειτουργεί. Βασικά, πρέπει να τραβήξετε την πρίζα της συσκευής σας, δηλαδή να την αποσυνδέσετε εντελώς και μετά να τη συνδέσετε ξανά. Αυτό διορθώνει το πρόβλημα, αλλά τα Windows 10 ενδέχεται να συνεχίσουν να σας εμφανίζουν μια ειδοποίηση ότι το Δυναμικό κλείδωμα δεν λειτουργεί. Δεν μπορεί να απαλλαγούμε από αυτό προς το παρόν.