Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Netflix U7361-1254-C00DB3B2 στα Windows 10

Είναι γιορτές και ο κόσμος θα θέλει να τρέξει στο Netflix. Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10 και αποκτήσατε πρόσφατα οθόνη 4K, αυτό μπορεί να μην πάει όπως είχε προγραμματιστεί. Οι χρήστες των Windows 10 που θέλουν να παρακολουθήσουν το Netflix σε HD πρέπει να χρησιμοποιήσουν είτε την επίσημη εφαρμογή Netflix είτε τον Microsoft Edge. Δυστυχώς, όταν οι χρήστες προσπαθούν να παρακολουθήσουν το Netflix σε 4K, δεν παίζει και αντ’ αυτού λαμβάνετε τον κωδικό σφάλματος Netflix U7361-1254-C00DB3B2. Όπως οι περισσότεροι κωδικοί σφάλματος, δεν προσφέρει μεγάλη βοήθεια για τον τρόπο επίλυσής του. Αυτός ο κωδικός σφάλματος δεν αποτελεί πρόβλημα στο τέλος του Netflix. Είναι η Microsoft. Η εταιρεία έσπασε κάτι σε μια πρόσφατη ενημέρωση ρουτίνας στα Windows 10.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα κλειδί των Windows εάν δεν έχετε

Για να είμαστε σαφείς, αν προσπαθείτε να παρακολουθήσετε το Netflix σε κανονική ανάλυση, χωρίς 4K, δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα. Οι χρήστες που αντιμετωπίζουν τον κωδικό σφάλματος Netflix U7361-1254-C00DB3B2 συνήθως παρακολουθούν σε οθόνη 4K.

Απεγκαταστήστε το HEVCVideoExtension

Η Microsoft ενημέρωσε πρόσφατα το HEVCVideoExtension. Είναι ένα πρότυπο συμπίεσης βίντεο που υποστηρίζει τα Windows 10 και η Microsoft το ενημερώνει από καιρό σε καιρό, όπως απαιτείται. Προστέθηκε στο Fall Creators Update.

Ωστόσο, σε μια πρόσφατη ενημέρωση, κάτι έσπασε και γι’ αυτό βλέπετε τον κωδικό σφάλματος Netflix U7361-1254-C00DB3B2 τόσο στον Edge όσο και στην επίσημη εφαρμογή Netflix. Η λύση είναι πολύ απλή. απεγκαταστήστε το HEVCVideoExtension.

  Πληκτρολογήστε γρήγορα ειδικούς χαρακτήρες στα Windows χρησιμοποιώντας συντομεύσεις πληκτρολογίου

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην ομάδα ρυθμίσεων Εφαρμογές.

Μεταβείτε στην καρτέλα Εφαρμογές και δυνατότητες και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο πλαίσιο αναζήτησης εφαρμογών. Αναζητήστε την Επέκταση HEVCVideo. Κάντε κλικ σε αυτό και θα δείτε ένα κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης που θα αφαιρέσει την εφαρμογή από το σύστημά σας. Απεγκαταστήστε το και για καλό μέτρο, επανεκκινήστε το σύστημά σας. Τα προβλήματά σας στο Netflix θα επιλυθούν.

Δεν θα μπορείτε να παίξετε Netflix σε 4K στην οθόνη 4K μετά την αφαίρεση της επέκτασης, αλλά θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix σε 1080p. Αυτό είναι ένα θλιβερό συμβιβασμό, αλλά αυτό που σας επιτρέπει να τρώτε σε ελαφρώς χαμηλότερη ποιότητα. Εάν δεν λαμβάνετε την ποιότητα HD που θα έπρεπε, ελέγξτε αν λαμβάνετε αρκετό εύρος ζώνης. Εάν χρησιμοποιείτε VPN για το Netflix, βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία της επιλογής σας δεν περιορίζει το εύρος ζώνης για τα μέσα ροής.

  Τι είναι το Deepfake και πρέπει να ανησυχώ;

Παρενέργειες

Αυτό θα επηρεάσει επίσης τα μέσα που θέλετε να παίξετε σε ποιότητα 4K στην εφαρμογή TV & Movies. Απλώς δεν θα μπορείτε να το παίξετε. Τα καλά νέα είναι ότι σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει μια δουλειά γύρω. VLC. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VLC ή το Kodi που και τα δύο έχουν τους δικούς τους ανεξάρτητους κωδικοποιητές για αναπαραγωγή 4K. Οι διακοπές μόλις ξεκίνησαν, οπότε θα πρέπει να περιμένετε λίγο μέχρι να λυθεί επίσημα το πρόβλημα.