Πώς να διορθώσετε τη συντριβή των παιχνιδιών Steam κατά την εκκίνηση (Πλήρης οδηγός)

Τα παιχνίδια στο Steam θα τρέχουν σε οποιαδήποτε πλατφόρμα υποστηρίζει το Steam. Τα παιχνίδια θα έχουν τις δικές τους ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος που πρέπει να πληροί ένα σύστημα. Εάν ένα σύστημα δεν πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις υλικού, το παιχνίδι είτε δεν θα εκτελεστεί είτε θα τρέξει στις χαμηλότερες δυνατές ρυθμίσεις και Απρίλιος ακόμα υστέρηση.

Παιχνίδια Steam Crashing

Διορθώστε την κατάρρευση των παιχνιδιών Steam κατά την εκκίνηση

Αν και είναι σπάνιο, ένα παιχνίδι Steam Απρίλιος κλείστε όταν το τρέχετε. Εάν δεν εκτελείται καθόλου ή αν λειτουργούσε καλά και ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί, μπορείτε να δοκιμάσετε τις παρακάτω επιδιορθώσεις.

Ενημερώστε το Steam

Το Steam ενημερώνεται τακτικά και αυτό συμβαίνει κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή. Εάν δεν κλείσετε το σύστημά σας ή εγκαταλείπετε τακτικά το Steam, αυτό Απρίλιος δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση ενημερώσεων. Εάν το Steam δεν έχει ενημερωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα παιχνίδια σας Απρίλιος τελικά αντιμετωπίζουν προβλήματα.

  Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης ιστού Steam

Κλείστε τον πελάτη Steam.
Ανοίξτε ξανά τον πελάτη Steam.
Επιτρέψτε τη λήψη και εγκατάσταση ενημερώσεων.
Δοκιμάστε να τρέξετε το παιχνίδι.

Ενημερώστε το παιχνίδι

Τα παιχνίδια Steam τείνουν να ενημερώνονται πριν κυκλοφορήσουν. Ακόμα κι αν δεν έχετε εγκαταλείψει ποτέ το Steam, τα παιχνίδια θα συνεχίσουν να ενημερώνονται πριν τα ανοίξετε. Τούτου λεχθέντος, μια αργή σύνδεση στο Διαδίκτυο ή μια λήψη που είναι ακόμα σε εξέλιξη θα εμποδίσει την εκτέλεση του παιχνιδιού ή θα το κλείσει αμέσως.

Ανοίξτε το Steam.
Πηγαίνετε στη βιβλιοθήκη σας.
Επιλέξτε το παιχνίδι από τη στήλη στα αριστερά.
Κάντε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση.
Μεταβείτε στις Λήψεις και βεβαιωθείτε ότι η ενημέρωση έχει ολοκληρωθεί.
Ξεκινήστε το παιχνίδι και θα λειτουργήσει.

Σημείωση: Ορισμένα παιχνίδια εμποδίζουν τους χρήστες να παίξουν εάν δεν είναι ενημερωμένοι, επομένως θα πρέπει να προσπαθείτε να διατηρείτε τα παιχνίδια σας πάντα ενημερωμένα. Αυτό ισχύει συχνά για τα διαδικτυακά παιχνίδια.

  Λήψη Steam αργή; Δείτε τι πρέπει να κάνετε για καλύτερη ταχύτητα λήψης Steam

Επαληθεύστε τα αρχεία του παιχνιδιού

Τα αρχεία ενός παιχνιδιού Steam Απρίλιος γίνει διεφθαρμένος. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν έχετε μετακινήσει πρόσφατα ένα αντίγραφο ασφαλείας του παιχνιδιού ή του ίδιου του παιχνιδιού από τη μια μονάδα δίσκου στην άλλη. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να επαληθεύσετε τα αρχεία του παιχνιδιού.

Ανοίξτε το Steam και μεταβείτε στη βιβλιοθήκη σας.
Στη στήλη στα αριστερά, κάντε δεξί κλικ στο παιχνίδι που προκαλεί προβλήματα και επιλέξτε Ιδιότητες.
Μεταβείτε στην καρτέλα Τοπικά αρχεία.
Κάντε κλικ στο κουμπί Επαλήθευση ακεραιότητας αρχείων.
Το Steam θα επαληθεύσει τα αρχεία και θα διορθώσει και τα προβλήματα που εντοπίζει.

Απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε το παιχνίδι

Εάν το Steam δεν μπορεί να διορθώσει προβλήματα με τα αρχεία του παιχνιδιού, θα πρέπει να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε το παιχνίδι. Φροντίστε πρώτα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τα αρχεία του παιχνιδιού θα αποθηκευτούν.

Ανοίξτε το Steam και μεταβείτε στη βιβλιοθήκη σας.
Κάντε δεξί κλικ στο παιχνίδι και επιλέξτε Διαχείριση>Κατάργηση εγκατάστασης.
Κατεβάστε ξανά το παιχνίδι.

  Εκπτώσεις Steam Autumn 2017: Καλύτερα παιχνίδια για έναν παίκτη

Σημείωση: Η απεγκατάσταση του παιχνιδιού δεν θα «επιστρέψει» τα χρήματα. Εξακολουθείτε να είστε κάτοχος του παιχνιδιού και μπορείτε να το κατεβάσετε χωρίς να χρειαστεί να το αγοράσετε ξανά.

Flush Steam DNS

Ο πελάτης Steam ενσωματώνει ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που μπορεί να εμφανίζει σελίδες παιχνιδιών Steam. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης δεν είναι το πιο έξυπνο και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τα παιχνίδια. Η έκπλυση του Steam DNS μπορεί να τα επιλύσει.

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας.
Εισαγάγετε αυτό το steam://flushconfig/ στη γραμμή URL και πατήστε Enter.
Κλείστε και ανοίξτε ξανά το Steam.

Κλείστε άλλες εφαρμογές

Εάν το σύστημά σας μόλις πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις υλικού για ένα παιχνίδι, θα δυσκολευτεί να εκτελεστεί εάν εκτελούνται άλλες εφαρμογές στο σύστημά σας. Κλείστε όλες τις εφαρμογές και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να εκτελέσετε το παιχνίδι.

συμπέρασμα

Τα παιχνίδια Steam είναι συνήθως πολύ σταθερά. Ακόμα κι αν το παιχνίδι είναι πολλών ετών, εφόσον είναι διαθέσιμο στο Steam, θα τρέχει σε οποιοδήποτε σύστημα μπορείτε να εγκαταστήσετε το Steam. Μερικά βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων θα πρέπει να διορθώσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.