Πώς να διορθώσετε την καθυστέρηση στο Audacity στα Windows 10

Το Audacity είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα επεξεργασίας ψηφιακού ήχου και λάθη εγγραφής. Η ανάπτυξη της εφαρμογής ξεκινά από το 1999. Στα πρώτα χρόνια του Διαδικτύου, η εφαρμογή έγινε δημοφιλής στους λάτρεις της μουσικής. Ωστόσο, η εφαρμογή ήταν επίσης ευάλωτη σε μια σειρά σφαλμάτων. Ένα τέτοιο σφάλμα είναι το σφάλμα καθυστέρησης του Audacity. Αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται λόγω της καθυστέρησης στον ήχο εισόδου και εξόδου από την εφαρμογή Audacity. Αυτός ο οδηγός θα συζητήσει, την εφαρμογή Audacity και τις χρήσεις της. θα συζητήσουμε επίσης το σφάλμα διόρθωσης λανθάνοντος χρόνου Audacity και πώς να διορθώσετε την καθυστέρηση στο Audacity.

Πώς να διορθώσετε την καθυστέρηση στο Audacity στα Windows 10

Το Audacity κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1999 και είναι ένα από τα πρώτα και πιο δημοφιλή βοηθητικά προγράμματα επεξεργασίας ήχου. η εφαρμογή παρέχει μια σειρά λειτουργιών στους χρήστες που τους βοηθούν, να επεξεργαστούν, να συνθέσουν και να δημοσιεύσουν αρχεία ήχου υψηλής ποιότητας. Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν εγγραφή, επεξεργασία κ.λπ. Ωστόσο, η εφαρμογή Audacity δεν υποστηρίζει πρόσθετα VST. Πριν εξερευνήσετε πώς να διορθώσετε τον λανθάνοντα χρόνο στην εφαρμογή Audacity, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε μερικές από τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει αυτή η εφαρμογή στους χρήστες της.

Ποια είναι τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής Audacity;

Το πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου Audacity παρέχει ένα μεγάλο αριθμό δυνατοτήτων στους χρήστες για επεξεργασία και τροποποίηση ήχου. μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής παρατίθενται παρακάτω.

  • Λειτουργίες εγγραφής και αναπαραγωγής: Οι χρήστες μπορούν να εγγράψουν τα αρχεία ήχου τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Audacity, η εφαρμογή παρέχει λειτουργίες όπως Εγγραφή με χρονοδιακόπτη, αναπαραγωγή MIDI και εγγραφή Punch and Roll.

  • Λειτουργίες επεξεργασίας: Ένας μεγάλος αριθμός λειτουργιών επεξεργασίας παρέχονται από την εφαρμογή Audacity. Μερικές από τις βασικές λειτουργίες επεξεργασίας περιλαμβάνουν αποκοπή, αντιγραφή και επικόλληση. Η επεξεργασία ενός κομματιού, η επεξεργασία μη καταστροφικών και καταστροφικών εφέ, η επεξεργασία φακέλου πλάτους, οι επιλογές ρυθμού κ.λπ. είναι μερικές από τις κύριες δυνατότητες επεξεργασίας που παρέχονται από την εφαρμογή Audacity.

  • Δυνατότητες ψηφιακού εφέ και προσθήκης: Η εφαρμογή Audacity υποστηρίζει πρόσθετα LADSPA, VST και Nyquist. Οι επιλογές μείωσης θορύβου, οι δυνατότητες μείωσης φωνής και η προσαρμογή του τόνου είναι μερικά από τα σημαντικά χαρακτηριστικά ψηφιακών εφέ.

  • Λειτουργία μεταξύ πλατφορμών: Η εφαρμογή Audacity λειτουργεί και υποστηρίζει όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα. η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε λειτουργικά συστήματα Windows, macOS και Unix.

Τι είναι το Audacity Latency Correction Error;

Το σφάλμα καθυστέρησης του Audacity είναι ένα συνηθισμένο σφάλμα που έχει προβληματίσει μεγάλο αριθμό χρηστών. Αυτό το σφάλμα συνήθως σχετίζεται με καθυστερήσεις στην είσοδο και έξοδο ήχου στην εφαρμογή. Το σφάλμα μπορεί να εμφανιστεί στους χρήστες όταν προσπαθούν να ακούσουν τον επεξεργασμένο ήχο στην εφαρμογή Audacity. Εδώ είναι μερικές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα.

  • Οι χρήστες παραπονέθηκαν για τη λήψη του ήχου με καθυστέρηση.
  • Συνήθως, η καθυστέρηση κυμαίνεται από 15 έως 30 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ωστόσο, μικρή αλλά αυτή η καθυστέρηση μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα με το συγχρονισμό των αρχείων ήχου.
  • Μερικές φορές το σφάλμα περνά απαρατήρητο μέχρι να παραχθεί ο τελικός ήχος. Πολλοί χρήστες, αναζητούν πώς να διορθώσουν τον λανθάνοντα χρόνο στις εφαρμογές Audacity.

Μπορεί να υπάρχουν μερικές μέθοδοι για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα, όπως η χρήση των δυνατοτήτων δημιουργίας και μονοφωνικού κομματιού. Στην επόμενη ενότητα, θα εξερευνήσουμε μερικές από τις μεθόδους για την επίλυση του ζητήματος λανθάνουσας κατάστασης με την εφαρμογή Audacity.

Τα σφάλματα λανθάνοντος χρόνου στην εφαρμογή Audacity μπορεί να είναι ενοχλητικά και να προκαλέσουν μεγάλη ταλαιπωρία στους χρήστες κατά την επεξεργασία και τη δημοσίευση των αρχείων ήχου τους. Πολλοί χρήστες αναρωτιούνται πώς να διορθώσουν τον λανθάνοντα χρόνο στην εφαρμογή Audacity. Υπάρχουν μερικές μέθοδοι επίλυσης και επίλυσης αυτού του ζητήματος. Μία από τις εύκολες μεθόδους για την επίλυση αυτού του σφάλματος είναι να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής χρησιμοποιώντας διάφορα ενσωματωμένα εργαλεία, όπως η πραγματοποίηση αλλαγών στις ιδιότητες της εφαρμογής, το εργαλείο δημιουργίας και τα εργαλεία μονοφωνικής παρακολούθησης.

Στο επόμενο σεμινάριο, θα συζητήσουμε αυτό το σφάλμα Audacity και ζητήματα λανθάνοντος χρόνου Audacity, θα διερευνήσουμε επίσης τη μέθοδο για να κατανοήσουμε πώς να διορθώσετε τον λανθάνοντα χρόνο στο Audacity.

Μέθοδος 1: Ενημερώστε την εφαρμογή Audacity

Μερικές φορές το σφάλμα διόρθωσης Audacity μπορεί να παρουσιαστεί όταν δεν έχετε τη νεότερη έκδοση. Ενημερώστε το Audacity για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Audacity, κάντε κλικ στη Βοήθεια και κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος για ενημερώσεις….

2. Τώρα, κάντε κλικ στο Εγκατάσταση ενημέρωσης.

Μέθοδος 2: Αλλαγή προτιμήσεων εφαρμογής

Μία από τις πρώτες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιλύσετε πώς να διορθώσετε τον λανθάνοντα χρόνο στο ζήτημα του Audacity είναι να αλλάξετε τις προτιμήσεις της εφαρμογής.

1. Στο μενού Έναρξη αναζήτησης, πληκτρολογήστε Audacity και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Μεταβείτε στην καρτέλα Επεξεργασία και κάντε κλικ στις Προτιμήσεις….

3. Εντοπίστε την αντιστάθμιση καθυστέρησης στις επιλογές Συσκευές.

4. Ορίστε την αντιστάθμιση καθυστέρησης στα 0 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

5. Κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

6. Τώρα, μεταβείτε στην καρτέλα Δημιουργία και κάντε κλικ στο Ρυθμικό κομμάτι….

7. Στο πλαίσιο διαλόγου Rhythm track, μην κάνετε αλλαγές στις προεπιλεγμένες τιμές και κάντε κλικ στο OK για να δημιουργήσετε ένα κομμάτι Rhythm.

Σημείωση: Συνιστάται να συνδέσετε τα ακουστικά για να έχετε καθαρή έξοδο ήχου.

8. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή για να ηχογραφήσετε το κομμάτι Rhythm.

9. Μεταβείτε στην καρτέλα Tracks και κάντε κλικ στο Add New και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Mono Track.

10. Κάντε κλικ στο κουμπί Record για να ξεκινήσει η εγγραφή του Mono Track και κάντε κλικ στο κουμπί Stop για να σταματήσετε την εγγραφή.

11. Καθώς δεν θα μπορείτε να δείτε την καθυστέρηση του ήχου με γυμνά μάτια, κάντε κλικ στο κουμπί Zoom-in για να δείτε προσεκτικά τα κομμάτια ήχου.

12. Κάτω από το Start and End of Selection μπορείτε να δείτε τη χρονική καθυστέρηση για τον ήχο.

13. Τώρα, πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + P μαζί για να ανοίξετε το παράθυρο Προτιμήσεις.

14. Στις προτιμήσεις Latency ενημερώστε τη χρονική καθυστέρηση και κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

15. Προσθέστε ένα νέο μονοφωνικό κομμάτι ακολουθώντας το Βήμα 9.

Εγγράψτε τον ήχο και δείτε εάν έχουν επιλυθεί τα προβλήματα λανθάνουσας κατάστασης.

Μέθοδος 3: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Audacity

Μερικές φορές η απλή απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής μπορεί να διορθώσει τον λανθάνοντα χρόνο στο πρόβλημα του Audacity.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I ταυτόχρονα για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Τώρα, κάντε κλικ στη ρύθμιση Εφαρμογές.

3. Στη συνέχεια, εντοπίστε το Audacity στη λίστα εφαρμογών και κάντε κλικ σε αυτό για να επιλέξετε Κατάργηση εγκατάστασης.

4. Τώρα, επιβεβαιώστε την απεγκατάσταση εάν εμφανιστεί κάποιο μήνυμα προτροπής. Αφού ολοκληρωθεί, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

5. Τώρα, πηγαίνετε στο Audacity σελίδα λήψης και στην ενότητα ΛΗΨΗ, επιλέξτε την επιλογή Windows.

6. Τώρα, μεταβείτε στην επιλογή Οι λήψεις μου στην εφαρμογή Εξερεύνηση αρχείων του συστήματός σας και εκκινήστε το αρχείο audacity-win-3.1.3.64bit.

7. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε το Audacity στο σύστημά σας

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του Audacity, εκκινήστε το και ανοίξτε τον λογαριασμό σας για να διορθώσετε τελικά το Latency στο Audacity.

Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές Ερωτήσεις)

Q1. Ποιες είναι οι χρήσεις της εφαρμογής Audacity;

Απ. Το Audacity είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου, αυτή η εφαρμογή είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα εκτός σύνδεσης και ήταν ένας από τους πρώτους επεξεργαστές ήχου. Η εφαρμογή Audacity παρέχει μεγάλο αριθμό λειτουργιών για την επεξεργασία και τη σύνθεση αρχείων ήχου.

Ε2. Τι προκαλεί σφάλματα καθυστέρησης στην εφαρμογή Audacity;

Απ. Το σφάλμα καθυστέρησης είναι ένα σφάλμα που προκαλεί χρονική καθυστέρηση στις ηχογραφήσεις Audacity. Αυτό είναι ένα συνηθισμένο σφάλμα και μπορεί να διορθωθεί αλλάζοντας τις προτιμήσεις της εφαρμογής.

Ε3. Πώς λειτουργεί η εφαρμογή Audacity;

Απ. Το Audacity είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου, αυτή η εφαρμογή μπορεί να εγγράψει και να επεξεργαστεί αρχεία ήχου. Η εφαρμογή είναι ευρέως δημοφιλής μεταξύ των συνθετών.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το σεμινάριο ήταν χρήσιμο για εσάς και μπορέσατε να κατανοήσετε τρόπους για να διορθώσετε τον λανθάνοντα χρόνο στο Audacity. Ενημερώστε μας εάν αυτή η μέθοδος λειτούργησε για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.

  Δείτε το ιστορικό τιμών των εφαρμογών iOS, Android και Windows Phone