Πώς να διορθώσετε την εφαρμογή Καιρός που δεν ενημερώνεται στο iPhone

Η εφαρμογή Καιρός στο iOS έχει υποστεί μερικές αλλαγές στη διεπαφή χρήστη με τα χρόνια. Η Apple έχει προσθέσει επιπλέον πληροφορίες στην εφαρμογή. Παραμένει τόσο σταθερό όσο ποτέ. Υποστηρίζει πολλές τοποθεσίες και μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε πόλη στον κόσμο για να λάβετε ένα δελτίο καιρού 7 ημερών για αυτήν.

Η εφαρμογή καιρού δεν ενημερώνεται στο iPhone

Η εφαρμογή Καιρός ενημερώνεται αυτόματα. Δεν χρειάζεται να το ανοίγετε καθημερινά για να λαμβάνει ένα νέο δελτίο καιρού ή για να ενημερώνεται σε περίπτωση που αλλάξει ο καιρός. Χρειάζεται όντως σύνδεση στο Διαδίκτυο για να λειτουργήσει, καθώς βασίζεται σε μια ηλεκτρονική υπηρεσία για τη λήψη πληροφοριών. Εάν η εφαρμογή καιρού στο iPhone σας δεν ενημερώνεται, δοκιμάστε τις ακόλουθες διορθώσεις. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επανεκκινήσει το τηλέφωνο τουλάχιστον μία φορά. Είναι μια απλή λύση για πολλά προβλήματα.

  Πώς να αναγνωρίσετε οποιοδήποτε φυτό μόνο με μια φωτογραφία του

Ελέγξτε τη σύνδεση στο διαδίκτυο

Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο και ότι έχετε πρόσβαση στο κανάλι καιρού. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με μια επίσκεψη Το κανάλι καιρού σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά στο iPhone σας. Εάν φορτωθεί, είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο και δεν έχετε αποκλειστεί από τον ιστότοπο. Εάν ο ιστότοπος δεν φορτώνεται αλλά μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλους ιστότοπους, είναι πιθανό ο ιστότοπος να έχει αποκλειστεί από τον ISP σας.

Ελέγξτε εάν τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας είναι ενεργοποιημένα για την εφαρμογή Καιρός. Εάν δεν είναι, η εφαρμογή δεν θα ενημερώνεται όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

  Πώς να αλλάξετε το μέγεθος χαρτιού στο Microsoft Word

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.
Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην εφαρμογή Καιρός και επιλέξτε την.
Ενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.
Επιστρέψτε στην εφαρμογή και θα πρέπει να ενημερωθεί.

Εναλλαγή πρόσβασης τοποθεσίας

Η εφαρμογή απαιτεί πρόσβαση στην τοποθεσία σας. Εάν αντιμετωπίζει πρόβλημα με την πρόσβαση στην τοποθεσία σας, δεν θα ενημερωθεί.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.
Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε την εφαρμογή Καιρός.
Πατήστε Τοποθεσία και επιλέξτε Ποτέ.
Σύρετε προς τα πάνω από το κέντρο και μετά αριστερά.
Σύρετε μέσα από τις ανοιχτές εφαρμογές μέχρι να φτάσετε στην εφαρμογή Καιρός.
Σύρετε προς τα πάνω στην εφαρμογή για να την τερματίσετε.
Επιστρέψτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.
Επιλέξτε ξανά την εφαρμογή Καιρός.
Επιλέξτε Τοποθεσία.
Ορίστε το σε Κατά τη χρήση της εφαρμογής ή του γραφικού στοιχείου.
Ενεργοποιήστε το διακόπτη Ακριβούς τοποθεσίας.
Ανοίξτε την εφαρμογή Καιρός και θα ενημερωθεί.

  Πώς να ακυρώσετε μια συνάντηση ζουμ

Απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε την εφαρμογή

Η εφαρμογή Καιρός είναι μια στοκ εφαρμογή iOS, αλλά μπορεί να απεγκατασταθεί και να επανεγκατασταθεί. Είναι ένας απλός τρόπος για να διορθώσετε προβλήματα με την εφαρμογή.

Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Καιρός.
Επιλέξτε την επιλογή Κατάργηση εφαρμογής.
Μόλις καταργηθεί η εφαρμογή, μπορείτε να την κατεβάσετε ξανά από το App Store.

συμπέρασμα

Η εφαρμογή Καιρός είναι αρκετά απλή όσον αφορά το τι κάνει. Τούτου λεχθέντος, οι εφαρμογές που πρέπει να ανακτήσουν πληροφορίες από μια διαδικτυακή πηγή μπορεί μερικές φορές να έχουν πρόβλημα στην επικοινωνία με την πηγή. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ένα προφίλ VPN που έχει εγκατασταθεί ή απλώς σε τυχαία προβλήματα με τη σύνδεση ή τον δρομολογητή, γι’ αυτό η επανεκκίνηση είναι πάντα χρήσιμη.