Πώς να διορθώσετε τα Windows 10 1809 Διαγραφή αρχείων χρήστη κατά την ενημέρωση

Η ενημέρωση των Windows 10 1809 έχει ένα σφάλμα που είναι ίσως ένα από τα χειρότερα σφάλματα που είχε ποτέ μια ενημέρωση των Windows. Αυτό το σφάλμα διαγράφει τα δεδομένα χρήστη. Επηρεάζει τους χρήστες τόσο στα Windows 10 Home όσο και στα Windows 10 Pro. Δεν φαίνεται να επηρεάζει πολλούς χρήστες, αλλά το σφάλμα δεν είναι κάτι που πρέπει να αγνοηθεί. Όσον αφορά την επιδιόρθωση, μπορείτε να την εφαρμόσετε μόνο πριν την ενημέρωση στην επόμενη έκδοση και, δυστυχώς, αυτή η επιδιόρθωση είναι μόνο για χρήστες Windows 10 Pro. Εάν χρησιμοποιείτε την αρχική έκδοση, θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων πριν την ενημέρωση. Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε, ή πιο συγκεκριμένα, να αποτρέψετε τη διαγραφή αρχείων χρήστη των Windows 10 1809.

  Πώς να μετατρέψετε έγγραφο PDF σε Word (ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ)

Η Microsoft δεν έχει αναγνωρίσει αυτό το σφάλμα. Αυτή η επιδιόρθωση προέρχεται από τον χρήστη του Reddit NordicDodge.

Windows 10 1809 Διαγραφή αρχείων χρήστη

Ανοίξτε το πρόγραμμα επεξεργασίας πολιτικής ομάδας και μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία.

Computer Configuration/Administrative Templates/System/User Profiles

Αναζητήστε την πολιτική που ονομάζεται “Διαγραφή προφίλ χρήστη παλαιότερων από ένα καθορισμένο”. Κάντε δεξί κλικ σε αυτό και επιλέξτε Επεξεργασία από το μενού περιβάλλοντος. Ορίστε την πολιτική σε Not Configured or Disabled.

Αυτό θα σας καθιστά ασφαλή την αναβάθμιση στα Windows 10 1809, αλλά, για να είστε ασφαλείς, θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών αρχείων σας πριν την αναβάθμιση.

  Microsoft Photos.exe Υψηλή χρήση μνήμης (ΛΥΘΗΚΕ) στα Windows 10

Εφόσον αυτή η επιδιόρθωση δεν προέρχεται από τη Microsoft, είναι πιθανό να μην λειτουργεί για την αποτροπή του σφάλματος. Το κλειδί είναι να είσαι προσεκτικός. Εάν μπορείτε, θα πρέπει να επιλέξετε μια καθαρή εγκατάσταση αντί να χρησιμοποιείτε ενημερώσεις των Windows. Μπορείτε επίσης να καθυστερήσετε την ενημέρωση μέχρι να προωθηθεί μια επιδιορθωμένη ενημέρωση, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι για λίγο, επειδή η Microsoft δεν έχει αναγνωρίσει αυτό το πρόβλημα. Μπορεί να το κάνει τελικά και μπορεί να έρθει μια διόρθωση, αλλά στο μεταξύ, να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί.

Αν αναρωτιέστε ποια αρχεία πέφτουν θύματα αυτού του σφάλματος, είναι όλα όσα μπορεί να έχετε αποθηκεύσει στις βιβλιοθήκες σας και στην επιφάνεια εργασίας σας. Αυτά τα αρχεία δεν φαίνεται να μπαίνουν στον φάκελο Windows.old που δημιουργείται μετά την ενημέρωση, επομένως η χρήση της δυνατότητας επαναφοράς δεν θα σας βοηθήσει πολύ.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα IINACESSIBLE BOOT DEVICE στα Windows 10

Το πιο ασφαλές στοίχημά σας είναι πραγματικά να πάρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας. Θα σας επιτρέψει να κάνετε ενημέρωση στην επόμενη έκδοση των Windows 10, να μπορείτε να την επαναφέρετε στην παλαιότερη έκδοση εάν χρειάζεται και να βεβαιωθείτε ότι κανένα από τα αρχεία σας δεν θα χαθεί. Είναι καλύτερο να αφήσετε την ενημέρωση στην άκρη για το Σαββατοκύριακο, όταν γνωρίζετε ότι η εργασία σας δεν θα διακοπεί ή ότι, στη χειρότερη περίπτωση, εάν καταλήξετε με ένα άχρηστο σύστημα, θα έχετε χρόνο να το επαναφέρετε σε κατάσταση λειτουργίας.