Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα σύνδεσης διακομιστή μεταξύ μας

Το Among Us μπορεί να παιχτεί online ή μέσω τοπικού δικτύου. Είναι αυτονόητο ότι το παιχνίδι παίζεται συχνά διαδικτυακά αντί για τοπικό δίκτυο. Το Among Us επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να συμμετέχουν σε δημόσια παιχνίδια και όλα αυτά τα παιχνίδια φιλοξενούνται στους διακομιστές της εταιρείας.

μεταξύ μας

Σύνδεση διακομιστή μεταξύ μας

Το Among Us διαθέτει διακομιστές σε διαφορετικές περιοχές. Όταν παίζετε το παιχνίδι, επιλέγει αυτόματα τον πλησιέστερο διακομιστή. Τα παιχνίδια που θα δείτε φιλοξενούνται όλα σε διακομιστές στην επιλεγμένη περιοχή. Στην ιδανική περίπτωση, δεν θα πρέπει να υπάρχει καθυστέρηση και η σύνδεση με τον διακομιστή θα πρέπει να είναι εύκολη. Εάν προσπαθείτε να συμμετάσχετε σε ένα παιχνίδι Ανάμεσά μας, αλλά το παιχνίδι συνεχίζει να αποσυνδέεται λόγω προβλημάτων σύνδεσης διακομιστή, δοκιμάστε τις ακόλουθες διορθώσεις.

  Πώς να ρυθμίσετε μια σύσκεψη Zoom στο Outlook

1. Αλλάξτε τη θέση του διακομιστή

Το Μεταξύ μας δεν επιλέγει πάντα τον πλησιέστερο διακομιστή. Μερικές φορές, υπάρχει μια άλλη περιοχή που μπορείτε να επιλέξετε και κάτι τέτοιο μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

Εκκίνηση Ανάμεσά μας.
Επιλέξτε Online.
Στην κάτω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο εικονίδιο της περιοχής.
Επιλέξτε διαφορετική περιοχή.
Δοκιμάστε να συνδεθείτε σε ένα παιχνίδι.

2. Ενημέρωση Ανάμεσά μας

Το Among Us κλειδώνει τους χρήστες από το παιχνίδι εάν δεν εκτελούν την πιο πρόσφατη έκδοση του παιχνιδιού. Μερικοί παίκτες χρησιμοποιούν το work around για να παίξουν παλαιότερες εκδόσεις του παιχνιδιού. Εάν συμβαίνει αυτό, πρέπει να ενημερώσετε το παιχνίδι. Ανεξάρτητα από την πλατφόρμα στην οποία το παίζετε, πρέπει να παίξετε την πιο πρόσφατη έκδοση που είναι διαθέσιμη διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε κάθε είδους προβλήματα.

  Περιηγηθείτε στις εικόνες στο Reddit, φιλτράρετε τις υπόλοιπες

3. Ελέγξτε τη συνδεσιμότητα δικτύου

Τα διαδικτυακά παιχνίδια, ανεξάρτητα από το ποιο παίζετε, απαιτούν σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο με χαμηλό ping. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας για να δείτε πώς διατηρείται.

Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στην επιφάνεια εργασίας σας.
Επίσκεψη Speedtest.net.
Κάντε κλικ στην επιλογή Μετάβαση.
Ελέγξτε το ping και την ταχύτητα internet.
Το ping σας πρέπει να είναι διψήφιο και όχι περισσότερο από 100.

4. Απενεργοποιήστε το VPN

Εάν χρησιμοποιείτε VPN στην επιφάνεια εργασίας σας, ενδέχεται να παρεμβαίνει στη σύνδεση. Το VPN μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα συνδεσιμότητας από μόνο του ή το Among Us μπορεί να το αποκλείει. Απενεργοποιήστε το VPN και δοκιμάστε να συνδεθείτε σε ένα παιχνίδι.

  Πώς να δημιουργήσετε μια έξυπνη κουζίνα

5. Επανεκκινήστε τη συσκευή

Αυτή η λύση λειτουργεί συνήθως σε κινητές συσκευές, αλλά αν παίζετε στον υπολογιστή σας, αξίζει να τη δοκιμάσετε. Κάντε επανεκκίνηση του τηλεφώνου, του tablet ή του επιτραπέζιου υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, ξεκινήστε το παιχνίδι.

συμπέρασμα

Το Among Us έχει γίνει στόχος πολλών hack και cheatware. Η εταιρεία πίσω από το παιχνίδι εργάζεται για να το διορθώσει, ώστε όλοι να μπορούν να παίξουν ένα δίκαιο παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο, έχει προσθέσει πολλούς περιορισμούς και ελέγχους. Εάν εκτελείτε μια εφαρμογή που μπορεί να θεωρηθεί cheatware, απενεργοποιήστε την και θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι χωρίς προβλήματα.