Πώς να διορθώσετε “Ένα σφάλμα που παρουσιάστηκε κατά την ανάγνωση γραφής στο iPhone” στο iTunes

Τα σφάλματα iTunes δεν είναι ποτέ διασκεδαστικά. Είναι γενικά, δίνουν ελάχιστη εξήγηση ως προς το τι φταίει και συχνά εμφανίζεται το ίδιο ή παρόμοιο μήνυμα σφάλματος για μια μεγάλη ποικιλία προβλημάτων. Ένα σφάλμα που μπορεί να δείτε στο iTunes όταν προσπαθείτε να επαναφέρετε το iPhone σας από ένα αντίγραφο ασφαλείας είναι ότι το iTunes δεν μπόρεσε να επαναφέρει το iPhone επειδή παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την ανάγνωση ή την εγγραφή στο iPhone.

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την ανάγνωση γραφής στο iPhone

Το σφάλμα υποδηλώνει ότι υπάρχει πρόβλημα με την πρόσβαση στη συσκευή και την εγγραφή δεδομένων σε αυτήν. Οι περισσότεροι χρήστες μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό έχει να κάνει με το κλείδωμα του τηλεφώνου ή κάποιον άλλο κωδικό πρόσβασης ή κωδικό πρόσβασης που πρέπει να εισαγάγετε. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Οι περισσότερες φορές όταν λαμβάνετε αυτό το σφάλμα κατά τη διάρκεια μιας επαναφοράς είναι επειδή έχετε εξαντλήσει τον χώρο στο δίσκο. Η λύση είναι να ελευθερώσετε χώρο στο δίσκο.

  Πώς να καθαρίσετε τη θύρα φόρτισης iPhone

Το πρώτο ερώτημα είναι πόσος χώρος στο δίσκο πρέπει να έχετε για να επαναφέρετε το iPhone σας. Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να έχετε τόσο ελεύθερο χώρο όσο το μέγεθος του αντιγράφου ασφαλείας σας, συν 1 GB. Για παράδειγμα, εάν το αντίγραφο ασφαλείας σας είναι 8 GB, θα πρέπει να έχετε 9 GB ελεύθερου χώρου στο δίσκο σας.

Ελευθερώστε αυτόν τον χώρο αν μπορείτε. Ένα μέρος όπου μπορείτε να πάτε για να διαγράψετε αρχεία είναι ο φάκελος MobileSync που δημιούργησε το iTunes.

Εδώ, χρησιμοποιήστε τις ημερομηνίες για να προσδιορίσετε ποιος φάκελος είναι το αντίγραφο ασφαλείας από το οποίο θέλετε να επαναφέρετε. Είναι καλή ιδέα να μετακινήσετε τους άλλους φακέλους σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου, εάν ανησυχείτε ότι μπορεί να μην έχετε εντοπίσει το σωστό αντίγραφο ασφαλείας, αλλά αν είστε σίγουροι, μπορείτε να τους διαγράψετε επίσης.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα ιστόγραμμα στο Microsoft Excel

MobileSync στα Windows 10

C:UsersfatiwAppleMobileSyncBackup

MobileSync Σε macOS

~/Library/Application Support/Mobile Sync/Backup

Στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, ο φάκελος που δημιουργήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:33 είναι το αντίγραφο ασφαλείας στο οποίο επρόκειτο να αποκατασταθεί το iPhone, ώστε να καταργηθούν όλοι οι άλλοι φάκελοι.

Συνδέστε το iPhone σας και, στη συνέχεια, ξεκινήστε τη διαδικασία επαναφοράς. Παρακολουθήστε αυτόν τον ίδιο φάκελο και θα δείτε ότι ένας άλλος φάκελος θα δημιουργηθεί εδώ κατά τη διαδικασία επαναφοράς. Αφήστε το να περάσει με την επαναφορά και μην μετακινήσετε ή διαγράψετε τον νέο φάκελο μέχρι να λειτουργήσει ξανά το τηλέφωνό σας.

  Ρυθμίστε τη φωτεινότητα της οθόνης του iPhone πολύ χαμηλότερη από αυτή που επιτρέπει η Apple

Μόλις αποκατασταθεί επιτυχώς το iPhone σας, μπορείτε να διαγράψετε το φάκελο που δεν περιέχει το αντίγραφο ασφαλείας. Εάν ελέγξετε το χώρο στο δίσκο σας, θα δείτε ότι ο φάκελος έχει καταναλώσει σημαντικό χώρο.

Αυτό συνήθως δεν αποτελεί πρόβλημα, εκτός εάν έχετε SSD, που συνήθως σημαίνει ότι έχετε λιγότερο χώρο για να διαθέσετε, επομένως το σφάλμα.