Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτι ρολογιών στο Facebook

Ο συμβατικός τρόπος κοινής χρήσης οτιδήποτε, είτε πρόκειται για βίντεο, φωτογραφία ή αρχείο ήχου, είναι να το κοινοποιήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το δημοσιεύετε και οι φίλοι σας θα το δουν τελικά αν δεν χαθεί με όλα τα άλλα στα χρονικά τους. Το Facebook έχει έναν νέο τρόπο παρακολούθησης βίντεο. πάρτι ρολογιών. Ένα πάρτι παρακολούθησης στο Facebook είναι βασικά να δημιουργείτε μια λίστα αναπαραγωγής βίντεο που είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση στο Facebook και επιτρέπουν σε άλλα άτομα να συμμετέχουν μαζί σας καθώς το παρακολουθείτε.

Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα και είναι διαθέσιμη τόσο στην έκδοση web όσο και στις εφαρμογές. Εάν δεν το βλέπετε ακόμα, δώστε του μια ή δύο μέρες. Βεβαιωθείτε ότι οι εφαρμογές σας είναι ενημερωμένες.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το αρχείο ιστορίας του Facebook

Πάρτι ρολογιών στο Facebook – web

Επισκεφτείτε το Facebook και κάντε κλικ στο πεδίο της νέας ανάρτησης. Θα πρέπει να δείτε μια επιλογή Watch Party με τις επιλογές βίντεο, φωτογραφία, συναίσθημα, δραστηριότητα κ.λπ. Κλίκαρέ το.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε ένα όνομα στο πάρτι του ρολογιού σας. Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα αργότερα, αν θέλετε.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε βίντεο στο πάρτι παρακολούθησης. Μπορείτε να δείτε τα βίντεο που παρακολουθήσατε πρόσφατα και να επιλέξετε από αυτά, μπορείτε να αναζητήσετε βίντεο και μερικά προτεινόμενα βίντεο από το Facebook. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε βίντεο. Μπορείτε να παραλείψετε αυτό το μέρος και να προσθέσετε βίντεο αργότερα. Μπορείτε επίσης να επισημάνετε άτομα σε αυτό, αν θέλετε. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε το πάρτι.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις αντιδράσεις στο Facebook Messenger

Αφού ξεκινήσει το πάρτι, μπορείτε να προσθέσετε βίντεο και να προσκαλέσετε φίλους. Το πάρτι ρολογιού θα αναρτηθεί στο χρονολόγιό σας και οι φίλοι σας μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε αυτό.

Facebook Watch Party – εφαρμογή

Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook και πατήστε το κουμπί νέας ανάρτησης. Εκεί θα υπάρχει μια επιλογή Watch Party. Πατήστε το και δώστε ένα όνομα στο κόμμα σας. Ωστόσο, θα έχετε ξανά τις ίδιες επιλογές βίντεο για να επιλέξετε βίντεο, μπορείτε να το παραλείψετε για αργότερα. Δημοσιεύστε το πάρτι στο χρονολόγιό σας.

Μόλις βγει ζωντανά, οι φίλοι σας μπορούν να συμμετάσχουν. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το κουμπί περισσότερες επιλογές και να λάβετε έναν σύνδεσμο για να μοιραστείτε το πάρτι ρολογιού σας ή να προσκαλέσετε τους φίλους σας.

  Πώς να επεξεργαστείτε τις λίστες φίλων στο Facebook

Μπορείτε να αφήσετε το πάρτι ρολογιού σας προσωρινά ή απλώς να το τερματίσετε.

Το πάρτι παρακολούθησης είναι ένας τρόπος για να κάνετε τους ανθρώπους να παρακολουθούν περισσότερα βίντεο. Είναι ένα είδος διαδικτυακής δραστηριότητας που μπορείτε να κάνετε με τους φίλους σας. Είναι κάτι σαν τα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στο Facebook Messenger, αλλά σας επιτρέπει να συμπεριλάβετε περισσότερα άτομα στη δραστηριότητα. Αυτή η λειτουργία μπορεί να είναι πιο κατάλληλη για το YouTube όπου οι χρήστες παρακολουθούν περισσότερα βίντεο.